Trein van Roosendaal naar Antwerpen

De goedkoopste treinreizen Van Roosendaal Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

8

Gemiddelde

34

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:21Roosendaal1u51 11:12Antwerpen Centraal
1 overstap
81Enkele reis
goedkoopste
08:21Roosendaal1u51 10:12Antwerpen Centraal
1 overstap
81Enkele reis
09:57Roosendaal1u19 11:16Antwerpen Centraal
1 overstap
201Enkele reis
08:57Roosendaal1u19 10:16Antwerpen Centraal
1 overstap
201Enkele reis
09:01Roosendaal1u29 10:30Antwerpen Centraal
1 overstap
741Enkele reis

Treintijden & routes Roosendaal naar Antwerpen

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
08:01Roosendaal1u29 09:30Antwerpen Centraal
1 overstap
08:21Roosendaal1u51 10:12Antwerpen Centraal
1 overstap
08:57Roosendaal1u19 10:16Antwerpen Centraal
1 overstap
09:01Roosendaal1u29 10:30Antwerpen Centraal
1 overstap
09:21Roosendaal1u51 11:12Antwerpen Centraal
1 overstap
09:57Roosendaal1u19 11:16Antwerpen Centraal
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.

De snelste treinen Van Roosendaal Naar Antwerpen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

1 u 19 m

Gemiddelde

1 u 33 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

35 km

Het is lastig om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
09:57Roosendaal1u19 11:16Antwerpen Centraal
1 overstap
201Enkele reis
snelste
08:57Roosendaal1u19 10:16Antwerpen Centraal
1 overstap
201Enkele reis
09:01Roosendaal1u29 10:30Antwerpen Centraal
1 overstap
741Enkele reis
08:01Roosendaal1u29 09:30Antwerpen Centraal
1 overstap
741Enkele reis
09:21Roosendaal1u51 11:12Antwerpen Centraal
1 overstap
81Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Roosendaal naar Antwerpen

distanceAfstand34 km
durationGemiddelde reistijd met de trein49 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 6
frequencyFrequentie15 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 15 directe treinreizen per dag
carriersTreinreisaanbiedersNS International, Thalys, NS International | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB)

Bij treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen leg je 34 km af, wat bij onze reispartners zoals NS International, Thalys, NS International | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB) gemiddeld 49 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 15 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 6 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 4. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Roosendaal en arriveren in Antwerp.

Treinmaatschappijen: Thalys en SNCB van Roosendaal naar Antwerpen

Je kunt bij Thalys en SNCB met de trein van Roosendaal naar Antwerpen reizen voor slechts € 4. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

Thalys
SNCB

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Roosendaal naar Antwerpen met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Wil je met trein van Roosendaal naar Antwerpen reizen? Omio kan je helpen de perfecte route te vinden met Thalys. Bij Omio vind je de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een reis met Thalys van Roosendaal naar Antwerpen met de trein. Boek je tickets bij Thalys gemakkelijk en snel online. Wanneer je met de trein van Roosendaal naar Antwerpen reist, leg je met Thalys 34 km af voor een enkele reis. Als je in de Omio-app naar treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen zoekt, kunt je meteen zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is waarmee je gemakkelijk papierloos kunt reizen – zonder dat je dus naar het treinstation hoeft om tickets te kopen. Of je bij Thalys nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste reis met de trein, wij zorgen ervoor dat je van Roosendaal veilig naar Antwerpen komt. Boek nu bij Omio die perfecte reis met de trein van Roosendaal naar Antwerpen – en geniet van een vlotte en comfortabele reis met Thalys!

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets voor je reis met de trein van Roosendaal naar Antwerpen.

Maak je plannen om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen? Waarom neem je de trein van SNCB niet? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor reizen met de trein van SNCB laten zien, zodat je op één plek de beste deals kunt vinden voor reizen van Roosendaal naar Antwerpen. Met de trein van SNCB leg je van Roosendaal naar Antwerpen 34 km af. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen, kunt je snel zien of het ticket van SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de trein van Roosendaal naar Antwerpen bij SNCB hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app. En daarna kun je lekker gaan genieten van de voorpret.

Informatie over SNCB, Roosendaal naar Antwerpen met de trein:

  • Gemiddelde duur: 49 min
  • Frequentie van SNCB: 15 per dag

Welke treinen rijden er van Roosendaal naar Antwerpen?

  • Vanuit Roosendaal reis je met NS International naar Antwerpen.
  • Er rijden rechtstreekse intercity's op dit traject.
  • De rit duurt slechts een half uur.
  • Goedkoopste treintickets zijn vanaf 10 euro.
  • Treinkaartjes voor een treinreis naar Antwerpen kosten net iets meer dan tickets voor een busreis, maar de reisduur is korter.

Welke treintijden gelden voor NS van Roosendaal naar Antwerpen?

Vanaf station Roosendaal reis je snel en comfortabel met de trein naar Antwerpen. De intercity's van NS International leggen dit traject al in een half uur af. Deze treinen rijden één keer per uur. Daarnaast gaat er elk uur ook een stoptrein op weg naar Antwerpen. Deze doet er ongeveer 45 minuten over om de eindbestemming te bereiken.

Bij de treinreis tussen Roosendaal en Antwerpen maakt het niet of je doordeweeks of in het weekend reist. De dienstregeling is namelijk de hele week hetzelfde. De internationale intercity's rijden tussen 7.50 uur en 22.50 uur. Wil je 's ochtends graag wat eerder richting Antwerpen vertrekken? Dan kun je altijd instappen bij de eerste stoptrein van de dag. Deze vertrekt om 7.20 uur zodat je rond 8.00 uur al in Antwerpen bent.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Roosendaal?

Roosendaal ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de Belgische grens. Hierdoor is het treinstation in deze stad één van de belangrijkste grensstations tussen Nederland en België. Vanuit Roosendaal vertrekken er rechtstreekse treinen naar Antwerpen. De internationale intercity rijdt 16 keer per dag. Tussendoor kun je eventueel gebruikmaken van de stoptreinen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

De internationale intercity vanuit Roosendaal komt aan op station Antwerpen Centraal. Onder het treinstation zit een halte van de premetrosstations Astrid en Diamant. De premetro is een netwerk van trams die deels onder de grond rijden. Vanaf Antwerpen Centraal kun je de stad ook verkennen met de stadsbus of met de gewone tram. Met de trams van lijn 12 en 24 reis je bijvoorbeeld naar het Rubenshuis of naar de gezellige Grote Markt.

Reistips: treinen van Roosendaal tot Antwerpen

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Treintickets van Roosendaal naar Antwerpen hoeven niet meer dan € 4 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor treintickets van Roosendaal naar Antwerpen.
De treinticketprijs voor een reis van Roosendaal naar Antwerpen is gemiddeld € 6  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
De afstand van Roosendaal naar Antwerpen per trein is ongeveer 34 km.
De reis met de trein van Roosendaal naar Antwerpen duurt gemiddeld 49 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Roosendaal naar Antwerpen reizen, vertrekken in Roosendaal vanaf Roosendaal en stappen in Antwerpen uit op Antwerp.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Roosendaal, wat op ongeveer 1.4 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Antwerp, dat op 7 m van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Roosendaal naar Antwerpen kun je de trein nemen van NS International, Thalys, NS International | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB). Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Roosendaal naar Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn 15 directe treinreizen per dag van Roosendaal naar Antwerpen. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de trein via NS International. Het is slim op tijd je treintickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Roosendaal naar Antwerpen is 15. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste Roosendaal naar Antwerpen de trein vertrekt om 06: 21   en een laatste de trein van Roosendaal naar Antwerpen vertrekt om 21: 21. Check de laatst bijgewerkte Roosendaal naar Antwerpen de trein tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
De prijs van een treintickets enkele reis van Roosendaal naar Antwerpen kost gemiddeld € 6 als je de komende week gaat boeken. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Roosendaal naar Antwerpen een paar maanden van te voren boeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Antwerpen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Brussel, Amsterdam of Parijs. Check Omio voor de beste verbindingen van Antwerpen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Roosendaal
Antwerpen

Meer reisopties per trein van Roosendaal naar Antwerpen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal