VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
19 jun.
7NS International
zo
20 jun.
7NS International
wo
23 jun.
4NS International
do
24 jun.
7NS International

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Sat, Jun 19
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Roosendaal naar Antwerpen

Gem. reistijd
47 minuten
Gem. treinticket: 6
Vertrekstation trein:Roosendaal
Eindstation trein:Antwerpen
Afstand treinreis:35 km
Treinmaatschappijen:NS International

Welke treinen rijden er van Roosendaal naar Antwerpen?

  • Vanuit Roosendaal reis je met NS International naar Antwerpen.
  • Er rijden rechtstreekse intercity's op dit traject.
  • De rit duurt slechts een half uur.
  • Goedkoopste treintickets zijn vanaf 10 euro.
  • Treinkaartjes voor een treinreis naar Antwerpen kosten net iets meer dan tickets voor een busreis, maar de reisduur is korter.

Welke treintijden gelden voor NS van Roosendaal naar Antwerpen?

Vanaf station Roosendaal reis je snel en comfortabel met de trein naar Antwerpen. De intercity's van NS International leggen dit traject al in een half uur af. Deze treinen rijden één keer per uur. Daarnaast gaat er elk uur ook een stoptrein op weg naar Antwerpen. Deze doet er ongeveer 45 minuten over om de eindbestemming te bereiken.

Bij de treinreis tussen Roosendaal en Antwerpen maakt het niet of je doordeweeks of in het weekend reist. De dienstregeling is namelijk de hele week hetzelfde. De internationale intercity's rijden tussen 7.50 uur en 22.50 uur. Wil je 's ochtends graag wat eerder richting Antwerpen vertrekken? Dan kun je altijd instappen bij de eerste stoptrein van de dag. Deze vertrekt om 7.20 uur zodat je rond 8.00 uur al in Antwerpen bent.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Roosendaal?

Roosendaal ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de Belgische grens. Hierdoor is het treinstation in deze stad één van de belangrijkste grensstations tussen Nederland en België. Vanuit Roosendaal vertrekken er rechtstreekse treinen naar Antwerpen. De internationale intercity rijdt 16 keer per dag. Tussendoor kun je eventueel gebruikmaken van de stoptreinen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

De internationale intercity vanuit Roosendaal komt aan op station Antwerpen Centraal. Onder het treinstation zit een halte van de premetrosstations Astrid en Diamant. De premetro is een netwerk van trams die deels onder de grond rijden. Vanaf Antwerpen Centraal kun je de stad ook verkennen met de stadsbus of met de gewone tram. Met de trams van lijn 12 en 24 reis je bijvoorbeeld naar het Rubenshuis of naar de gezellige Grote Markt.

Reistips

Treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen
Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Roosendaal naar Antwerpen per tren?
Trein tickets van Roosendaal naar Antwerpen hoeven niet meer dan € 4 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Roosendaal naar Antwerpen voor je volgende vakantie.
Wat kost de tren van Roosendaal naar Antwerpen gemiddeld?
Trein kaartjes van Roosendaal naar Antwerpen kosten gemiddeld € 7. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand naar Antwerpen van Roosendaal per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Roosendaal naar Antwerpen, is het handig om te weten dat Antwerpen ongeveer 34 km is van Roosendaal als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Roosendaal naar Antwerpen, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang doet de tren van Roosendaal naar Antwerpen erover?
De reisduur per trein van Roosendaal naar Antwerpen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 48 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Roosendaal en in Antwerpen?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Roosendaal naar Antwerpen is het heel fijn om te weten dat Roosendaal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Roosendaal vertrekken en dat Antwerp het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Antwerpen.

Waar zijn de in Roosendaal in Antwerpen?

Als je van plan bent een tren vanuit Roosendaal te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Roosendaal. Als je aankomt in Antwerpen per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Antwerp, naar het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Roosendaal naar Antwerpen aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Roosendaal naar Antwerpen kun je een tren nemen van NS International. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Roosendaal en Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Roosendaal naar Antwerpen te reizen?
Bespaar geld en laat Omio de beste trein tickets enkele reis of retour zoeken van Roosendaal naar Antwerpen. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Roosendaal naar Antwerpen zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Antwerpen vanuit Roosendaal per tren, zijn er dan in de buurt van Antwerpen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Je trein trip van Roosendaal naar Antwerpen hoeft niet te eindigen in Antwerpen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Brussel, Amsterdam of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Brussel, Amsterdam of Parijs te gaan op Omio!
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Roosendaal naar Antwerpen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Antwerpen van Roosendaal. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Roosendaal naar Antwerpen en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Roosendaal
Antwerpen
Roosendaal
Voorzieningen