VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
7NS International
vr
1 okt.
7NS International
za
2 okt.
7NS International
zo
3 okt.
7NS International
di
5 okt.
7NS International

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Roosendaal naar Antwerpen?

  • Vanuit Roosendaal reis je met NS International naar Antwerpen.
  • Er rijden rechtstreekse intercity's op dit traject.
  • De rit duurt slechts een half uur.
  • Goedkoopste treintickets zijn vanaf 10 euro.
  • Treinkaartjes voor een treinreis naar Antwerpen kosten net iets meer dan tickets voor een busreis, maar de reisduur is korter.

Welke treintijden gelden voor NS van Roosendaal naar Antwerpen?

Vanaf station Roosendaal reis je snel en comfortabel met de trein naar Antwerpen. De intercity's van NS International leggen dit traject al in een half uur af. Deze treinen rijden één keer per uur. Daarnaast gaat er elk uur ook een stoptrein op weg naar Antwerpen. Deze doet er ongeveer 45 minuten over om de eindbestemming te bereiken.

Bij de treinreis tussen Roosendaal en Antwerpen maakt het niet of je doordeweeks of in het weekend reist. De dienstregeling is namelijk de hele week hetzelfde. De internationale intercity's rijden tussen 7.50 uur en 22.50 uur. Wil je 's ochtends graag wat eerder richting Antwerpen vertrekken? Dan kun je altijd instappen bij de eerste stoptrein van de dag. Deze vertrekt om 7.20 uur zodat je rond 8.00 uur al in Antwerpen bent.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Roosendaal?

Roosendaal ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de Belgische grens. Hierdoor is het treinstation in deze stad één van de belangrijkste grensstations tussen Nederland en België. Vanuit Roosendaal vertrekken er rechtstreekse treinen naar Antwerpen. De internationale intercity rijdt 16 keer per dag. Tussendoor kun je eventueel gebruikmaken van de stoptreinen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

De internationale intercity vanuit Roosendaal komt aan op station Antwerpen Centraal. Onder het treinstation zit een halte van de premetrosstations Astrid en Diamant. De premetro is een netwerk van trams die deels onder de grond rijden. Vanaf Antwerpen Centraal kun je de stad ook verkennen met de stadsbus of met de gewone tram. Met de trams van lijn 12 en 24 reis je bijvoorbeeld naar het Rubenshuis of naar de gezellige Grote Markt.

Reistips

Treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen
Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een tren van Roosendaal naar Antwerpen zijn?
De goedkoopste manier om van Antwerpen naar Roosendaal te komen is per trein en hoeft maar € 7 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Roosendaal naar Antwerpen bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Roosendaal naar Antwerpen?
Reizen per tren van Roosendaal naar Antwerpen kost gemiddeld € 7. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Hoe ver is het van Roosendaal naar Antwerpen per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Roosendaal naar Antwerpen? De afstand tussen Roosendaal en Antwerpen per trein is ongeveer 34 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Roosendaal naar Antwerpen te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Roosendaal to Antwerpen per trein?
De reis per trein van Roosendaal naar Antwerpen duurt gemiddeld 47 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Roosendaal naar Antwerpen.
Als ik per tren wil reizen, welke in Roosendaal en Antwerpen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Het meest populaire voor reizigers uit Roosendaal is Roosendaal. In Antwerpen is het meest populaire onder reizigers Antwerp.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Roosendaal en in Antwerpen?

Als je van plan bent een tren vanuit Roosendaal te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Roosendaal. Als je aankomt in Antwerpen per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Antwerp, naar het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Roosendaal naar Antwerpen te komen?
Voor de beste tren van Roosendaal naar Antwerpen, kun je terecht bij de volgende: NS International of NS International | IC. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Roosendaal naar Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe kan ik een goedkoop trein ticket kopen om te reizen van Roosendaal naar Antwerpen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Roosendaal naar Antwerpen dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik wil per trein reizen van Roosendaal naar Antwerpen. Welke andere plaatsen in de buurt van Antwerpen zijn het waard om te bezoeken?
Veel reizigers die in Antwerpen aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Brussel, Amsterdam of Parijs. Als je erover denkt om Brussel, Amsterdam of Parijs te verkennen vanuit Antwerpen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Kan ik van Roosendaal naar Antwerpen reizen per trein in plaats van met de auto?
Het is goed mogelijk om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Roosendaal naar Antwerpen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Roosendaal
Antwerpen
Roosendaal
Voorzieningen