VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
8NS International
zo
23 jan.
8NS International
di
25 jan.
8NS International
wo
26 jan.
8NS International

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Roosendaal naar Antwerpen

distanceAfstand34 km
durationGemiddelde treinduur49 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 8
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersNS International of NS International | IC

Met treinen van Roosendaal naar Antwerpen leg je reis 34 km af wat gemiddeld 49 min duurt bij onze reispartners zoals NS International of NS International | IC. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 8 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 8. Reizigers vertrekken het vaakst van Roosendaal en arriveren in Antwerp.

Welke treinen rijden er van Roosendaal naar Antwerpen?

  • Vanuit Roosendaal reis je met NS International naar Antwerpen.
  • Er rijden rechtstreekse intercity's op dit traject.
  • De rit duurt slechts een half uur.
  • Goedkoopste treintickets zijn vanaf 10 euro.
  • Treinkaartjes voor een treinreis naar Antwerpen kosten net iets meer dan tickets voor een busreis, maar de reisduur is korter.

Welke treintijden gelden voor NS van Roosendaal naar Antwerpen?

Vanaf station Roosendaal reis je snel en comfortabel met de trein naar Antwerpen. De intercity's van NS International leggen dit traject al in een half uur af. Deze treinen rijden één keer per uur. Daarnaast gaat er elk uur ook een stoptrein op weg naar Antwerpen. Deze doet er ongeveer 45 minuten over om de eindbestemming te bereiken.

Bij de treinreis tussen Roosendaal en Antwerpen maakt het niet of je doordeweeks of in het weekend reist. De dienstregeling is namelijk de hele week hetzelfde. De internationale intercity's rijden tussen 7.50 uur en 22.50 uur. Wil je 's ochtends graag wat eerder richting Antwerpen vertrekken? Dan kun je altijd instappen bij de eerste stoptrein van de dag. Deze vertrekt om 7.20 uur zodat je rond 8.00 uur al in Antwerpen bent.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Roosendaal?

Roosendaal ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de Belgische grens. Hierdoor is het treinstation in deze stad één van de belangrijkste grensstations tussen Nederland en België. Vanuit Roosendaal vertrekken er rechtstreekse treinen naar Antwerpen. De internationale intercity rijdt 16 keer per dag. Tussendoor kun je eventueel gebruikmaken van de stoptreinen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Antwerpen?

De internationale intercity vanuit Roosendaal komt aan op station Antwerpen Centraal. Onder het treinstation zit een halte van de premetrosstations Astrid en Diamant. De premetro is een netwerk van trams die deels onder de grond rijden. Vanaf Antwerpen Centraal kun je de stad ook verkennen met de stadsbus of met de gewone tram. Met de trams van lijn 12 en 24 reis je bijvoorbeeld naar het Rubenshuis of naar de gezellige Grote Markt.

Reistips: Treinreizen van Roosendaal naar Antwerpen

Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Roosendaal naar Antwerpen te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope treintickets van Roosendaal naar Antwerpen?

Voordelige treintickets van Roosendaal naar Antwerpen zijn al verkrijgbaar vanaf € 8, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinkaartje te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs van een treinticket van Roosendaal naar Antwerpen?

Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt reserveren in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Roosendaal naar Antwerpen gemiddeld € 8  kost.

Wat is de afstand van Roosendaal naar Antwerpen als je reist per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Roosendaal naar Antwerpen per trein ongeveer 34 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Roosendaal naar Antwerpen?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Roosendaal naar Antwerpen per trein is 49 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Roosendaal naar Antwerpen.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Roosendaal naar Antwerpen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Roosendaal is Roosendaal. In Antwerpen is het meest populaire treinstation onder reizigers Antwerp.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Roosendaal gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Antwerpen gesitueerd?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Roosendaal, wat ongeveer 1.2 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Antwerp, dat 86 m ligt van het stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Roosendaal naar Antwerpen aanbieden?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Roosendaal naar Antwerpen, kun je vertrouwen op NS International of NS International | IC om snel naar Antwerpen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Roosendaal naar Antwerpen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Roosendaal naar Antwerpen?

Gemiddeld, er zijn 16 treinen keer per dag van Roosendaal naar Antwerpen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer moet ik reserveren om de beste deals voor Roosendaal Antwerpen treintickets te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets tussen Roosendaal en Antwerpen gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 8 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Roosendaal naar Antwerpen een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik wil per treinreisen van Roosendaal naar Antwerpen. Welke andere plaatsen in de buurt van Antwerpen zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Antwerpen, reizen ook vaak naar Brussel, Amsterdam of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Antwerpen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Roosendaal naar Antwerpen per trein?

Als je per trein wilt reizen van Roosendaal naar Antwerpen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Roosendaal en Antwerpen, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Roosendaal naar Antwerpen reizen per trein in plaats van met de auto?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Roosendaal naar Antwerpen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Roosendaal
Antwerpen
Roosendaal
Voorzieningen