Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Roosendaal naar Zaventem

Gem. reistijd
1 uren 27 minuten
Gem. treinticket: 18
Vertrekstation trein:Roosendaal
Eindstation trein:Zaventem
Afstand treinreis:72 km
Treinmaatschappijen:NS International

Welke treinen rijden er van Roosendaal naar Zaventem?

  • Tussen Roosendaal en Zaventem reis je met NS International.
  • Je stapt over op station Brussel-Noord.
  • Je bent net iets meer dan 1,5 uur onderweg.
  • Treinkaartjes voor deze treinrit zijn online beschikbaar.
  • Een treinreis is de snelste manier om in Zaventem te komen.

Welke treintijden gelden er voor NS International van Roosendaal naar Zaventem?

Vanuit Roosendaal reis je zo met de trein de Belgische grens over. De rit naar de stad Zaventem gaat via station Brussel-Noord. Hier kun je overstappen op de trein die uiteindelijk naar het centrum van Zaventem brengt. De treinen sluiten in Brussel mooi op elkaar aan. Doordat je maar een paar minuten hoeft te wachten, kom je al na 1 uur en 35 minuten aan op het eindstation.

De treinen van NS International rijden de hele week volgens hetzelfde schema. Voor de reisduur en vertrektijden maakt het dus niets uit of je doordeweeks of in het weekend reist. De eerste trein van de dag vertrekt 's ochtends rond 7.45 uur uit Roosendaal. Wie liever 's avonds reist, kan tot 21.45 uur instappen bij de treinen van NS International. De hele dag door is er één rit in het uur. Zorg dus dat je op tijd op het station staat, anders moet je toch echt een poosje wachten.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Roosendaal?

Station Roosendaal is één van de belangrijkste grensstations in Nederland. Hierdoor rijden er treinen vanuit verschillende delen van het hele land richting Roosendaal. Maar het station is niet alleen bereikbaar met de trein. Bij de naastgelegen bushalte stoppen een aantal stads- en streekbussen zodat je genoeg mogelijkheden hebt om bij het treinstation te komen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Zaventem?

Het Belgische Zaventem ligt net iets ten noordoosten van hoofdstad Brussel. De stad is een mooie uitvalsbasis om de omgeving eens goed te gaan verkennen. Vooral fietsers en wandelaars weten Zaventem te vinden. Vanaf het centraal gelegen station vertrekken bussen naar verschillende delen van de stad. Je kunt ook nog even in de trein blijven zitten en uitstappen bij het station van luchthaven Zaventem. Hier vandaan loop je zo de vertrekhal in.

Reistips

Treinreizen van Roosendaal naar Zaventem
Reis eenvoudig met de trein naar Zaventem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Roosendaal naar Zaventem te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Roosendaal naar Zaventem met de tren?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Roosendaal naar Zaventem, is het handig om te weten dat Zaventem ongeveer 71 km is van Roosendaal als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Roosendaal naar Zaventem, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Zaventem naar Roosendaal?

Het meest populaire voor reizigers uit Roosendaal is Roosendaal. In Zaventem is het meest populaire onder reizigers Brussels Airport-Zaventem.

Waar zijn de in Roosendaal in Zaventem?

Je vindt Roosendaal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Roosendaal, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Zaventem is Brussels Airport-Zaventem, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Roosendaal naar Zaventem?
Voor de beste tren van Roosendaal naar Zaventem, kun je terecht bij de volgende: NS International. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Roosendaal naar Zaventem om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Zaventem vanuit Roosendaal per tren, zijn er dan in de buurt van Zaventem nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Zaventem, reizen ook vaak naar Rijsel, Antwerpen of Gent. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Zaventem en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kom ik van Roosendaal naar Zaventem als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Reizen van Roosendaal naar Zaventem zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Roosendaal naar Zaventem.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Roosendaal
Roosendaal
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Roosendaal - Zaventem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: