Trein van Rotterdam naar Bern

De goedkoopste treinreizen Van Rotterdam Naar Bern

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Goedkoopst

40

Gemiddelde

45

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
19:05Rotterdam13u51 08:56Bern
0 overstappen
401Enkele reis
Deutsche Bahn
15:14Rotterdam13u12 04:26Bern
0 overstappen
401Enkele reis
Deutsche Bahn
22:14Rotterdam12u42 10:56Bern
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
21:14Rotterdam14u42 11:56Bern
0 overstappen
501Enkele reis

Treintijden & routes Rotterdam naar Bern

Treinen weergeven voor morgen, maandag 23 mei
Deutsche Bahn
15:14Rotterdam13u12 04:26Bern
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
19:05Rotterdam13u51 08:56Bern
0 overstappen
Deutsche Bahn
21:14Rotterdam14u42 11:56Bern
0 overstappen
Deutsche Bahn
22:14Rotterdam12u42 10:56Bern
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.

De snelste treinen Van Rotterdam Naar Bern

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

12 u 42 m

Gemiddelde

13 u 36 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

593 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Bern rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
22:14Rotterdam12u42 10:56Bern
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
15:14Rotterdam13u12 04:26Bern
0 overstappen
401Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:05Rotterdam13u51 08:56Bern
0 overstappen
401Enkele reis
Deutsche Bahn
21:14Rotterdam14u42 11:56Bern
0 overstappen
501Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Rotterdam naar Bern

distanceAfstand593 km
durationGemiddelde treinduur12 h 51 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 59
frequencyTren frequentie3 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 3 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenNS International | IC, Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Rotterdam naar Bern leg je reis 593 km af wat gemiddeld 12 h 51 min duurt bij onze reispartners zoals NS International | IC, Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Normaalgesproken zijn er er zijn 3 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 59 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 38. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam Centraal en arriveren in Bern, Bahnhof Postautostation.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Rotterdam naar Bern

Voor slechts € 38 kun je reizen met een tren tussen Rotterdam en Bern met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Rotterdam naar Bern.

Reistips: treinen van Rotterdam tot Bern

Reis eenvoudig met de trein naar Bern. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Bern te reizen.
FAQs
Treintickets van Rotterdam naar Bern hoeven niet meer dan € 38 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Rotterdam naar Bern voor je volgende vakantie.
De Rotterdam naar Bern treinticketsprijs is gemiddeld € 59  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Je moet erop rekenen ongeveer 593 km  af te leggen tussen Rotterdam en Bern per trein.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Rotterdam naar Bern. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rotterdam naar Bern te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 12 h 51 min.

Voordat je je trip van Rotterdam naar Bern gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Rotterdam, vertrekken van Rotterdam Centraal en op Bern, Bahnhof Postautostation aankomen in Bern.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Rotterdam Centraal, wat ongeveer 875 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Bern, Bahnhof Postautostation, dat 2.3 km ligt van het stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Rotterdam naar Bern te brengen per trein. Op de route naar Bern vanuit Rotterdam kun je reizen met NS International | IC, Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Rotterdam naar Bern, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Rotterdam naar Bern is 3 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren van Rotterdam naar Bern vertrekt om 06: 14   en een laatste tren voor deze vertrekt om 22: 14. Omio toont jou een recentste tren van Rotterdam naar Bern dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je kunt zien dat een tren van Rotterdam naar Bern gemiddeld € 59 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Rotterdam naar Bern over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel reizigers die in Bern aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Zürich, Parijs of Genève. Als je erover denkt om Zürich, Parijs of Genève te verkennen vanuit Bern, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt je treintickets van Rotterdam naar Bern zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Rotterdam naar Bern tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Bern vanaf Rotterdam. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Rotterdam naar Bern en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Bern

Meer reisopties per trein van Rotterdam naar Bern

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal