VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
20 jan.
5Ns
vr
21 jan.
5Ns_ic
za
22 jan.
5Ns
zo
23 jan.
5Ns
ma
24 jan.
5Ns_ic
di
25 jan.
5Ns
do
27 jan.
5Ns_ic
za
29 jan.
5Ns
ma
31 jan.
5Ns_ic
di
1 feb.
5Ns
wo
2 feb.
5Ns
vr
4 feb.
5Ns_ic
ma
7 feb.
5Ns
di
8 feb.
5Ns

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Rotterdam naar Den Haag

distanceAfstand21 km
durationGemiddelde treinduur21 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 5
frequencyTren frequentie51 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 51 directe treinen per dag

Met treinen van Rotterdam naar Den Haag leg je reis 21 km af wat gemiddeld 21 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 51 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 5 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 5. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam Centraal en arriveren in Den Haag Centraal.

Welke treinen rijden er van Rotterdam naar Den Haag?

  • Op dit traject rijden de sprinters en intercity's van NS.
  • Een rechtstreekse treinreis is mogelijk.
  • De directe intercity brengt je in 25 minuten naar Den Haag.

Met welke treinen van NS maak je een treinreis van Rotterdam naar Den Haag?

Rotterdam en Den Haag zijn de twee belangrijkste steden in Zuid-Holland. Het historische Den Haag is de hoofdstad en het hypermoderne Rotterdam is de grootste stad van de provincie. Niet zo gek dus dat er dagelijks heel wat mensen van de ene naar de andere stad reizen. Op het traject Rotterdam-Den Haag rijden directe treinen. De intercity's zijn 25 minuten onderweg en de sprinters niet eens zoveel langer. Na ongeveer een half uur rijden ook deze al het station van Den Haag binnen.

Voor een treinreis naar Den Haag hoef je vooraf niet eens te controleren hoe laat de sprinters of intercity's vertrekken. Want op werkdagen zijn er maar liefst 6 tot 10 ritten per uur, en in het weekend zijn dit er alsnog 4 tot 6. De reguliere dienstregeling gaat in om 5.15 uur en eindigt rond 0.45 uur. 's Nachts gaat er zelfs nog één trein per uur op weg van Rotterdam naar Den Haag. Deze rijdt niet naar het centraal station, maar naar Den Haag HS.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Rotterdam naar Den Haag?

  • Diverse treinkaartjes van NS voor de reis naar Den Haag zijn online verkrijgbaar.
  • Voor vroegboekers gelden geen extra goedkope tarieven.
  • Een reis in de tweede klas kost zo'n 4 euro.
  • De trein is op dit traject ongeveer even goedkoop als een rit met de bus.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Rotterdam?

De sprinters en intercity's naar Den Haag vertrekken standaard vanaf Rotterdam Centraal. Op dit station komt al het openbaar vervoer uit de stad bij elkaar. Er stoppen stadsbussen, metro's (lijn D en E) een ook bijna alle trams komen langs de halte van het centraal station. Wie liever niet met het openbaar vervoer door Rotterdam reist, kan altijd nog met de fiets komen. Bij het station is namelijk genoeg plek om je rijwiel te stallen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Den Haag?

De treinen vanuit Rotterdam rijden naar station Den Haag Centraal of Den Haag HS. Voor een bezoek aan het Mauritshuis of het Binnenhof stappen de meeste mensen uit op het centraal station. Toch ligt Den Haag HS ook niet zo heel ver van de binnenstad. Vanaf beide treinstations kun je de reis vervolgen met het openbaar vervoer. En dankzij het uitgebreide tram- en busnetwerk zijn alle populaire bezienswaardigheden in de stad gemakkelijk te bereiken.

Reistips: Treinreizen van Rotterdam naar Den Haag

Reis eenvoudig met de trein naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Den Haag te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope treintickets van Rotterdam naar Den Haag?

Treintickets van Rotterdam naar Den Haag hoeven niet meer dan € 5 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Rotterdam naar Den Haag voor je volgende vakantie.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de tren van Rotterdam naar Den Haag?

Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Rotterdam naar Den Haag voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 5.

Hoe ver is Den Haag van Rotterdam als ik per trein wil reizen?

De afstand van van Rotterdam naar Den Haag per trein is bij benadering 21 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Rotterdam naar Den Haag?

De reisduur per trein van Rotterdam naar Den Haag kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 21 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Rotterdam en in Den Haag?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Rotterdam naar Den Haag, vertrekken meestal van Rotterdam Centraal in Rotterdam en komen aan op Den Haag Centraal in Den Haag. Het is altijd handig om deze treinstations in Rotterdam en Den Haag te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Rotterdam gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Den Haag gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Rotterdam Centraal en moeten ongeveer 659 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Den Haag arriveren het meest op Den Haag Centraal en moeten circa 1.9 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Den Haag per dag?

Gemiddeld, er zijn 51 treinen keer per dag van Rotterdam naar Den Haag. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets van Rotterdam naar Den Haag kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik wil per treinreisen van Rotterdam naar Den Haag. Welke andere plaatsen in de buurt van Den Haag zijn het waard om te bezoeken?

Je trein trip van Rotterdam naar Den Haag hoeft niet te eindigen in Den Haag. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Den Haag die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!

Wat is de beste manier om te reizen van Rotterdam naar Den Haag per trein met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Rotterdam naar Den Haag om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Rotterdam naar Den Haag tren, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Rotterdam naar Den Haag?

Reizen van Rotterdam naar Den Haag zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Rotterdam naar Den Haag.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Den Haag
Rotterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen

Alternatieven voor treinen Rotterdam - Den Haag

Bekijk gerelateerde reisinformatie: