VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
23 jun.
5
do
24 jun.
5
vr
25 jun.
5
za
26 jun.
5
ma
28 jun.
5
di
29 jun.
5
wo
30 jun.
5
do
1 jul.
5
vr
2 jul.
5
zo
4 jul.
5
ma
5 jul.
5
wo
7 jul.
5
vr
9 jul.
5
zo
11 jul.
5
ma
12 jul.
5

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 23
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Rotterdam naar Den Haag

Gem. reistijd
21 minuten
Gem. treinticket: 5
Vertrekstation trein:Rotterdam
Eindstation trein:Den Haag
Afstand treinreis:21 km

Welke treinen rijden er van Rotterdam naar Den Haag?

  • Op dit traject rijden de sprinters en intercity's van NS.
  • Een rechtstreekse treinreis is mogelijk.
  • De directe intercity brengt je in 25 minuten naar Den Haag.

Met welke treinen van NS maak je een treinreis van Rotterdam naar Den Haag?

Rotterdam en Den Haag zijn de twee belangrijkste steden in Zuid-Holland. Het historische Den Haag is de hoofdstad en het hypermoderne Rotterdam is de grootste stad van de provincie. Niet zo gek dus dat er dagelijks heel wat mensen van de ene naar de andere stad reizen. Op het traject Rotterdam-Den Haag rijden directe treinen. De intercity's zijn 25 minuten onderweg en de sprinters niet eens zoveel langer. Na ongeveer een half uur rijden ook deze al het station van Den Haag binnen.

Voor een treinreis naar Den Haag hoef je vooraf niet eens te controleren hoe laat de sprinters of intercity's vertrekken. Want op werkdagen zijn er maar liefst 6 tot 10 ritten per uur, en in het weekend zijn dit er alsnog 4 tot 6. De reguliere dienstregeling gaat in om 5.15 uur en eindigt rond 0.45 uur. 's Nachts gaat er zelfs nog één trein per uur op weg van Rotterdam naar Den Haag. Deze rijdt niet naar het centraal station, maar naar Den Haag HS.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Rotterdam naar Den Haag?

  • Diverse treinkaartjes van NS voor de reis naar Den Haag zijn online verkrijgbaar.
  • Voor vroegboekers gelden geen extra goedkope tarieven.
  • Een reis in de tweede klas kost zo'n 4 euro.
  • De trein is op dit traject ongeveer even goedkoop als een rit met de bus.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Rotterdam?

De sprinters en intercity's naar Den Haag vertrekken standaard vanaf Rotterdam Centraal. Op dit station komt al het openbaar vervoer uit de stad bij elkaar. Er stoppen stadsbussen, metro's (lijn D en E) een ook bijna alle trams komen langs de halte van het centraal station. Wie liever niet met het openbaar vervoer door Rotterdam reist, kan altijd nog met de fiets komen. Bij het station is namelijk genoeg plek om je rijwiel te stallen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Den Haag?

De treinen vanuit Rotterdam rijden naar station Den Haag Centraal of Den Haag HS. Voor een bezoek aan het Mauritshuis of het Binnenhof stappen de meeste mensen uit op het centraal station. Toch ligt Den Haag HS ook niet zo heel ver van de binnenstad. Vanaf beide treinstations kun je de reis vervolgen met het openbaar vervoer. En dankzij het uitgebreide tram- en busnetwerk zijn alle populaire bezienswaardigheden in de stad gemakkelijk te bereiken.

Reistips

Treinreizen van Rotterdam naar Den Haag
Reis eenvoudig met de trein naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Den Haag te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Rotterdam naar Den Haag?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Rotterdam naar Den Haag is € 5. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Rotterdam naar Den Haag boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de prijs van een trein kaartje van Rotterdam naar Den Haag?
Het boeken van trein tickets naar Den Haag van Rotterdam kost gemiddeld € 5. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Rotterdam naar Den Haag te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Den Haag van Rotterdam als ik per trein wil reizen?
Als je per trein reist van Rotterdam naar Den Haag, is de afstand ongeveer 21 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Rotterdam naar Den Haag ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat is de gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Den Haag per trein?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Rotterdam naar Den Haag. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rotterdam naar Den Haag te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 21 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Den Haag naar Rotterdam?

Het meest populaire voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Den Haag is het meest populaire onder reizigers Den Haag Centraal.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Rotterdam en Den Haag?

Je vindt Rotterdam Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Rotterdam, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Den Haag is Den Haag Centraal, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Rotterdam van Den Haag?
Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Rotterdam naar Den Haag, kun je vertrouwen op NS of NS International | IC om snel naar Den Haag te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Rotterdam naar Den Haag te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Als ik wil reizen van Rotterdam naar Den Haag, hoe vind ik dan een directe tren?
Als je een rechtstreekse tren wilt nemen van Rotterdam naar Den Haag, zou je gebruik kunnen maken van of. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Rotterdam naar Den Haag, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Den Haag te kunnen komen.
Kan Omio me helpen om last-minute trein tickets van Rotterdam naar Den Haag te kopen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Rotterdam naar Den Haag per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Rotterdam naar Den Haag in de Omio app.
Ik wil per trein reizen van Rotterdam naar Den Haag. Welke andere plaatsen in de buurt van Den Haag zijn het waard om te bezoeken?
Je trein trip van Rotterdam naar Den Haag hoeft niet te eindigen in Den Haag. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Den Haag die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!
Hoe kom ik van Rotterdam naar Den Haag als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Het is goed mogelijk om van Rotterdam naar Den Haag te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Rotterdam naar Den Haag te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Den Haag
Rotterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen

Alternatieven voor treinen Rotterdam - Den Haag

Bekijk gerelateerde reisinformatie: