VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
5Ns
zo
17 okt.
5Ns
ma
18 okt.
5Ns
di
19 okt.
5Ns
wo
20 okt.
5Ns
do
21 okt.
5Ns
vr
22 okt.
5Ns
za
23 okt.
5Ns
zo
24 okt.
5Ns
ma
25 okt.
5
di
26 okt.
5Ns
wo
27 okt.
5Ns
do
28 okt.
5Ns
vr
29 okt.
5Ns
za
30 okt.
5Ns
zo
31 okt.
5Ns
ma
1 nov.
5Ns
di
2 nov.
5Ns
wo
3 nov.
5Ns_ic
do
4 nov.
5Ns
vr
5 nov.
5

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Rotterdam naar Den Haag?

  • Op dit traject rijden de sprinters en intercity's van NS.
  • Een rechtstreekse treinreis is mogelijk.
  • De directe intercity brengt je in 25 minuten naar Den Haag.

Met welke treinen van NS maak je een treinreis van Rotterdam naar Den Haag?

Rotterdam en Den Haag zijn de twee belangrijkste steden in Zuid-Holland. Het historische Den Haag is de hoofdstad en het hypermoderne Rotterdam is de grootste stad van de provincie. Niet zo gek dus dat er dagelijks heel wat mensen van de ene naar de andere stad reizen. Op het traject Rotterdam-Den Haag rijden directe treinen. De intercity's zijn 25 minuten onderweg en de sprinters niet eens zoveel langer. Na ongeveer een half uur rijden ook deze al het station van Den Haag binnen.

Voor een treinreis naar Den Haag hoef je vooraf niet eens te controleren hoe laat de sprinters of intercity's vertrekken. Want op werkdagen zijn er maar liefst 6 tot 10 ritten per uur, en in het weekend zijn dit er alsnog 4 tot 6. De reguliere dienstregeling gaat in om 5.15 uur en eindigt rond 0.45 uur. 's Nachts gaat er zelfs nog één trein per uur op weg van Rotterdam naar Den Haag. Deze rijdt niet naar het centraal station, maar naar Den Haag HS.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Rotterdam naar Den Haag?

  • Diverse treinkaartjes van NS voor de reis naar Den Haag zijn online verkrijgbaar.
  • Voor vroegboekers gelden geen extra goedkope tarieven.
  • Een reis in de tweede klas kost zo'n 4 euro.
  • De trein is op dit traject ongeveer even goedkoop als een rit met de bus.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Rotterdam?

De sprinters en intercity's naar Den Haag vertrekken standaard vanaf Rotterdam Centraal. Op dit station komt al het openbaar vervoer uit de stad bij elkaar. Er stoppen stadsbussen, metro's (lijn D en E) een ook bijna alle trams komen langs de halte van het centraal station. Wie liever niet met het openbaar vervoer door Rotterdam reist, kan altijd nog met de fiets komen. Bij het station is namelijk genoeg plek om je rijwiel te stallen.

Op welke treinstations komen treinen aan in Den Haag?

De treinen vanuit Rotterdam rijden naar station Den Haag Centraal of Den Haag HS. Voor een bezoek aan het Mauritshuis of het Binnenhof stappen de meeste mensen uit op het centraal station. Toch ligt Den Haag HS ook niet zo heel ver van de binnenstad. Vanaf beide treinstations kun je de reis vervolgen met het openbaar vervoer. En dankzij het uitgebreide tram- en busnetwerk zijn alle populaire bezienswaardigheden in de stad gemakkelijk te bereiken.

Reistips

Treinreizen van Rotterdam naar Den Haag
Reis eenvoudig met de trein naar Den Haag. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Den Haag te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Rotterdam naar Den Haag?
De goedkoopste manier om van Den Haag naar Rotterdam te komen is per trein en hoeft maar € 5 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Rotterdam naar Den Haag bij Omio te kopen.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Rotterdam naar Den Haag?
Trein kaartjes van Rotterdam naar Den Haag kosten gemiddeld € 5. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoeveel kilometer is het van Rotterdam naar Den Haag met de tren?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Rotterdam naar Den Haag? De afstand tussen Rotterdam en Den Haag per trein is ongeveer 21 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Rotterdam naar Den Haag te vinden.
Wat is de gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Den Haag per trein?
De reis per trein van Rotterdam naar Den Haag duurt gemiddeld 21 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Rotterdam naar Den Haag.
Vanaf welk in Rotterdam zou ik moeten reizen? Naar welk in Den Haag zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Den Haag is het meest populaire onder reizigers Den Haag Centraal.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Rotterdam en Den Haag?

Je kunt een tren nemen vanaf Rotterdam op Rotterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Den Haag is het meest gebruikte door reizigers Den Haag Centraal, dat 1 km van het centrum ligt.

Kan ik een retour trein ticket kopen van Rotterdam naar Den Haag?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Rotterdam naar Den Haag per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Rotterdam naar Den Haag in de Omio app.
Als ik aankom in Den Haag vanuit Rotterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Den Haag?
Je trein trip van Rotterdam naar Den Haag hoeft niet te eindigen in Den Haag. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Den Haag die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Rotterdam naar Den Haag te komen?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Rotterdam naar Den Haag wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Den Haag
Rotterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen

Alternatieven voor treinen Rotterdam - Den Haag

Bekijk gerelateerde reisinformatie: