Treinen van Rotterdam naar Hoek van Holland

di 20 aug.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Rotterdam naar Hoek van Holland

Vertrekstation trein:Rotterdam
Eindstation trein:Hoek van Holland
Afstand treinreis:24 km

Trein van Rotterdam naar Hoek van Holland: reisinformatie

Vanaf station Rotterdam Centraal rijdt er twee keer per uur een trein naar Hoek van Holland. De reis gaat via Schiedam en Vlaardingen voor de stoptrein aankomt station Hoek van Holland Haven. Deze rit duurt ongeveer 30 minuten. Wie na Hoek van Holland Haven nog even blijft zitten, komt een paar minuten later aan op station Hoek van Holland Strand. De trein Rotterdam Hoek van Holland rijdt tussen 5.00 uur en 0.30 uur. Voor 8.00 uur 's ochtends en na 20.00 uur 's avonds gaat de trein niet meer door naar Hoek van Holland Strand. Het treinstation bij de haven is dan de eindbestemming.

De trein nemen vanuit Rotterdam

Reizigers van de trein Rotterdam Hoek van Holland kunnen opstappen op station Rotterdam Centraal. Dit treinstation is een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer in de stad. Zo stoppen de trams van lijn 4, 7, 20 en 25 bijvoorbeeld allemaal op Rotterdam Centraal. Vervoersbedrijf RET heeft ook metro's rijden in de stad. De metro's van de blauwe lijn (D) rijden elke 10 minuten naar Rotterdam CS.

In Hoek van Holland aankomen met de trein

Hoek van Holland is één van de drukste kuststeden in Nederland. In de zomermaanden stappen veel reizigers van de trein Rotterdam Hoek van Holland uit op het station bij het strand. Het lange zandstrand leent zich immers perfect voor een middag zonnen, zwemmen of beachvolleyballen. Vanaf station Hoek van Holland Strand moet men nog wel een kwartier lopen voor het strand is bereikt. 's Zomers wordt er echter een speciale boulevardtrein pendeldienst ingezet, die mensen van het station naar het strand brengt. Reizigers kunnen natuurlijk ook uitstappen op station Hoek van Holland Haven. Dit treinstation ligt op loopafstand van de Stena Line boten naar Engeland.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Rotterdam
Hoek van Holland
TrainRotterdam Centraal

Voorzieningen

Versnaperingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone