Trein van Rotterdam naar Londen

De goedkoopste treinreizen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Goedkoopst

276

Gemiddelde

281

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
14:28Rotterdam Centraal3u29 16:57Londen St Pancras
0 overstappen
2761Enkele reis
10:53Rotterdam Centraal4u04 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2861Enkele reis

Treintijden & routes Rotterdam naar Londen

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 8 oktober
10:53Rotterdam Centraal4u04 13:57Londen St Pancras
1 overstap
14:28Rotterdam Centraal3u29 16:57Londen St Pancras
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

De snelste treinen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 08 okt.

Snelste reis

3 u 29 m

Gemiddelde

3 u 46 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

321 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Londen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
14:28Rotterdam Centraal3u29 16:57Londen St Pancras
0 overstappen
2761Enkele reis
10:53Rotterdam Centraal4u04 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2861Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde reistijd met de trein3 u 29 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 258
frequencyFrequentie2 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 2 directe treinreizen per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar

Bij treinreizen van Rotterdam naar Londen leg je 320 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurostar gemiddeld 3 u 29 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 2 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 152 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 258. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Rotterdam Centraal en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Eurostar van Rotterdam naar Londen

Koop je officiële tickets voor de trein van Rotterdam naar Londen bij Eurostar vanaf € 152 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de trein bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

Eurostar

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa als Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar- treinreizen gaan door de Kanaaltunnel tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, met topsnelheden van 322 km/u. Een reis met de trein van Rotterdam naar Londen verloopt in ultiem comfort dankzij de moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je reis met de trein Eurostar van Rotterdam naar Londen kun je kiezen uit drie soorten tickets: Standard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, toegang tot de lounge, voorrang bij het instappen en een warme maaltijd).

Informatie over Eurostar, Rotterdam naar Londen met de trein:

  • Gemiddelde duur: 2 u 29 min
  • Gemiddelde prijs: € 152
  • Frequentie van Eurostar: 2 per dag

Treinen van Rotterdam naar Londen

Met maximaal 16 routemogelijkheden per dag vinden reizigers de trein een snelle en handige optie om Londen vanuit Rotterdam te bereiken. Dankzij de snelle Eurostar-verbindingen kunnen passagiers een reistijd van slechts 4 uur verwachten. Alle diensten zijn indirect en vereisen een overstap in Brussel-Zuid om van de Eurostar-dienst gebruik te kunnen maken, hoewel de eerste etappe wordt aangeboden door tal van aanbieders. De vertrektijden zijn verspreid over de dag, zodat de passagiers een ruime keuze hebben bij het plannen van hun reis.

Welke treinmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Londen?

De eerste etappe van de reis van de Nederlandse kuststad naar Brussel-Zuid, waar reizigers gebruik zullen maken van de Eurostar-dienst, wordt verzorgd door Thalys en NS International. Wanneer passagiers een Eurostar trein nemen vanuit Rotterdam zal er nog steeds een overstap nodig zijn op Paris Gare du Nord omdat er geen directe diensten beschikbaar zijn.

Hoe lang rijdt de trein van Rotterdam naar Londen?

De reistijden van Rotterdam naar Londen variëren licht. De snelste route is een gecombineerde dienst van Thalys en Eurostar en duurt iets minder dan 4 uur. Andere directe diensten duren tot 5 uur en 40 minuten, afhankelijk van de wachttijd in Brussel-Zuid.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Londen?

Dagelijks kunnen passagiers kiezen uit bijna 16 routemogelijkheden van Rotterdam naar Londen. Het vertrek is verspreid over de dag, met diensten die beginnen om 8.30 uur op weekdagen en iets later om 8.45 uur in het weekend. De diensten worden gedeeld tussen Thalys en NS International, die het eerste deel van de reis aanbieden, en alle diensten van Brussel-Zuid tot London St Pancras worden aangeboden door Eurostar.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Rotterdam naar Londen?

Vertrekstation: De treinen vertrekken vanuit Rotterdam Centraal, direct gelegen in het hart van de stad. Het station heeft tal van tram-, bus- en metroverbindingen, waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen. De buslijn 33 vertrekt om de 20 minuten van Rotterdam The Hague Airport naar Rotterdam Centraal en neemt iets meer dan 20 minuten in beslag om de reis te voltooien.

Aankomst treinstation: Alle treinen komen aan in London St Pancras, gelegen in het hart van de hoofdstad. Talrijke ondergrondse lijnen bedienen het station, waaronder Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria. Zowel het London Kings Cross als het station van Euston liggen op loopafstand en er zijn tal van busroutes die het station bedienen en net buiten stoppen.

Reistips: treinen van Rotterdam tot Londen

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Rotterdam naar Londen zijn € 152. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Rotterdam naar Londen boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 258  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Rotterdam naar Londen per trein bedraagt ongeveer 320 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Londen als je met de trein reist bedraagt 3 u 29 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Voordat je je reis van Rotterdam naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Rotterdam vanaf Rotterdam Centraal vertrekken en in Londen aankomen op London Victoria.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Rotterdam Centraal en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 875 m naar het treinstation in London Victoria af.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Rotterdam naar Londen te brengen. Op de route naar Londen vanuit Rotterdam kun je reizen met Eurostar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te bekijken voor de route van Rotterdam naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 2 directe treinreizen per dag van Rotterdam naar Londen. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de trein via Eurostar. Het is slim op tijd je treintickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 2 treinreizen per dag van Rotterdam naar Londen. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste de trein van Rotterdam naar Londen vertrekt om 04: 58   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 20: 11. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Rotterdam naar Londen tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Tickets voor de trein van Rotterdam naar Londen kosten gemiddeld € 258, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je treintickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de trein van Rotterdam naar Londen zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per trein van Rotterdam naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Londen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal