Trein van Rotterdam naar Londen

vr 19 jul
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

De goedkoopste treinreizen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jul

Goedkoopst

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Eurostar
21:1111u46
Rotterdam
08:57Londen
1431Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
20:1111u46
Rotterdam
07:57Londen
2231Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
17:283u29
Rotterdam
20:57Londen
2241Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
18:283u29
Rotterdam
21:57Londen
2471Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
05:283u29
Rotterdam
08:57Londen
2471Enkele reis
0 overstappen

Rotterdam naar Londen dienstregeling treinen

Treinen weergeven voor morgen, vrijdag 19 juli
Eurostar
21:1111u46
Rotterdam
08:57Londen
0 overstappenRechtstreeks
Eurostar
18:283u29
Rotterdam
21:57Londen
0 overstappenRechtstreeks
Eurostar
20:1111u46
Rotterdam
07:57Londen
0 overstappenRechtstreeks
Eurostar
17:283u29
Rotterdam
20:57Londen
0 overstappenRechtstreeks
Eurostar
05:283u29
Rotterdam
08:57Londen
0 overstappenRechtstreeks

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
19 jul
za
20 jul
zo
21 jul
ma
22 jul
di
23 jul
wo
24 jul
do
25 jul
vr
26 jul
za
27 jul
zo
28 jul
ma
29 jul
di
30 jul
wo
31 jul
do
01 aug
vr
02 aug
za
03 aug
zo
04 aug
ma
05 aug
di
06 aug
wo
07 aug
do
08 aug

De snelste treinen Van Rotterdam Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jul

Snelste reis

3 u 19 m

Gemiddelde

6 u 19 m

Treinen per dag

7

Afstand busreis

321 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Londen rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Eurostar
15:283u19
Rotterdam
18:47Londen
2471Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
18:283u29
Rotterdam
21:57Londen
2471Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
17:283u29
Rotterdam
20:57Londen
2241Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
05:283u29
Rotterdam
08:57Londen
2471Enkele reis
0 overstappen
Eurostar
02:006u57
Rotterdam
08:57Londen
2561Enkele reis
0 overstappen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde reistijd met de trein3 u 19 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 224
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenJa, 1 directe reis met de trein per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar of NS International | IC Brussel

Bij treinreizen van Rotterdam naar Londen leg je 320 km af, wat bij onze reispartners zoals Eurostar of NS International | IC Brussel gemiddeld 3 u 19 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de trein diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 97 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 224. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Rotterdam Centraal en arriveren in Londen Waterloo.

Treinmaatschappijen: Eurostar en NS International | IC Brussel van Rotterdam naar Londen

Je kunt bij Eurostar en NS International | IC Brussel met de trein van Rotterdam naar Londen reizen voor slechts € 97. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je reis en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa als Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar- treinreizen gaan door de Kanaaltunnel tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, met topsnelheden van 322 km/u. Een reis met de trein van Rotterdam naar Londen verloopt in ultiem comfort dankzij de moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je reis met de trein Eurostar van Rotterdam naar Londen kun je kiezen uit drie soorten tickets: Standard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, toegang tot de lounge, voorrang bij het instappen en een warme maaltijd).

Informatie over Eurostar, Rotterdam naar Londen met de trein:

  • Gemiddelde duur: 3 u 59 min
  • Goedkoopste prijs: € 120
  • Frequentie van Eurostar: 1 per dag

Treinen van Rotterdam naar Londen

Met maximaal 16 routemogelijkheden per dag vinden reizigers de trein een snelle en handige optie om Londen vanuit Rotterdam te bereiken. Dankzij de snelle Eurostar-verbindingen kunnen passagiers een reistijd van slechts 4 uur verwachten. Alle diensten zijn indirect en vereisen een overstap in Brussel-Zuid om van de Eurostar-dienst gebruik te kunnen maken, hoewel de eerste etappe wordt aangeboden door tal van aanbieders. De vertrektijden zijn verspreid over de dag, zodat de passagiers een ruime keuze hebben bij het plannen van hun reis.

Welke treinmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Londen?

De eerste etappe van de reis van de Nederlandse kuststad naar Brussel-Zuid, waar reizigers gebruik zullen maken van de Eurostar-dienst, wordt verzorgd door Thalys en NS International. Wanneer passagiers een Eurostar trein nemen vanuit Rotterdam zal er nog steeds een overstap nodig zijn op Paris Gare du Nord omdat er geen directe diensten beschikbaar zijn.

Hoe lang rijdt de trein van Rotterdam naar Londen?

De reistijden van Rotterdam naar Londen variëren licht. De snelste route is een gecombineerde dienst van Thalys en Eurostar en duurt iets minder dan 4 uur. Andere directe diensten duren tot 5 uur en 40 minuten, afhankelijk van de wachttijd in Brussel-Zuid.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Londen?

Dagelijks kunnen passagiers kiezen uit bijna 16 routemogelijkheden van Rotterdam naar Londen. Het vertrek is verspreid over de dag, met diensten die beginnen om 8.30 uur op weekdagen en iets later om 8.45 uur in het weekend. De diensten worden gedeeld tussen Thalys en NS International, die het eerste deel van de reis aanbieden, en alle diensten van Brussel-Zuid tot London St Pancras worden aangeboden door Eurostar.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Rotterdam naar Londen?

Vertrekstation: De treinen vertrekken vanuit Rotterdam Centraal, direct gelegen in het hart van de stad. Het station heeft tal van tram-, bus- en metroverbindingen, waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen. De buslijn 33 vertrekt om de 20 minuten van Rotterdam The Hague Airport naar Rotterdam Centraal en neemt iets meer dan 20 minuten in beslag om de reis te voltooien.

Aankomst treinstation: Alle treinen komen aan in London St Pancras, gelegen in het hart van de hoofdstad. Talrijke ondergrondse lijnen bedienen het station, waaronder Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria. Zowel het London Kings Cross als het station van Euston liggen op loopafstand en er zijn tal van busroutes die het station bedienen en net buiten stoppen.

Reistips: treinen van Rotterdam tot Londen

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Goedkope trein tickets van Rotterdam naar Londen kunnen al vanaf € 97 (€ 97) worden geboekt als u van tevoren reserveert. De gemiddelde de trein ticketprijs van Rotterdam naar Londen is € 224 (€ 224); echter, de prijzen variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag en de klasse en ze zijn meestal duurder op de dag zelf.
Gemiddeld duurt de reis van Rotterdam naar Londen met de trein 3 u 19 min   voor de 320 km lange reis, maar de duur kan variëren als u reist in het weekend en op feestdagen.
De eerste de trein van Rotterdam naar Londen vertrekt om 05: 28.
De laatste de trein van Rotterdam naar Londen vertrekt om 21: 11.
Ja, het is mogelijk om van Rotterdam naar Londen te reizen zonder van trein te hoeven veranderen met Eurostar. 1 directe reis met de trein van Rotterdam naar Londen per dag. Er kunnen minder directe diensten beschikbaar zijn in het weekend of op feestdagen.
Ja, er is een hogesnelheidstrein naar Londen. Neem de snelle trein met Eurostar van Rotterdam naar Londen.
De reis met hogesnelheidstrein Eurostar van Rotterdam naar Londen duurt gemiddeld 3 u 59 min  
Neem de Rotterdam naar Londen de trein met Eurostar of NS International | IC Brussel. Het is echter altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Rotterdam naar Londen te bekijken, omdat er verschillen kunnen zijn in de aangeboden voorzieningen.
Nee, er zijn geen nachttreinen, de laatste de trein voor deze route is 21: 11.

Bij vertrek vanuit Rotterdam, hebt u verschillende het treinstation opties om uw reis te beginnen, waaronder Rotterdam Centraal, Station Rotterdam Blaak en Station Rotterdam Noord. Bij aankomst in Londen, kunt u uw reis beëindigen in treinstations zoals Londen Waterloo, Londen Euston en Londen Paddington.

Passagiers stappen het meest in de de trein bij Rotterdam Centraal, dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Londen Waterloo, dat zich van het stadscentrum bevindt.

Een reis naar Londen vanuit Rotterdam is de moeite waard, maar niet als dagtocht met een reistijd van 3 u 19 min heen en terug. Controleer met de Omio-app   de beste manier om te reizen.
De goedkoopste maand om van Rotterdam naar Londen te reizen met trein is juni.
Het is handig om uw opties te vergelijken, omdat er 3 manieren zijn om van Rotterdam naar Londen te reizen, inclusief het nemen van een de bus, de trein of het vliegtuig.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal