Treinen van Rotterdam naar Londen

do 9 dec.
+ Add Return

COMPARE Prices across different modes

do
9 dec.
179Eurostar
35Flixbus
Find prices
vr
10 dec.
152Eurostar
35Flixbus
Find prices
za
11 dec.
78Eurostar
35Flixbus
Find prices
zo
12 dec.
99Eurostar
43BlaBlaCar Bus
Find prices
ma
13 dec.
99Eurostar
Find prices
Find prices
di
14 dec.
78Eurostar
46BlaBlaCar Bus
Find prices
wo
15 dec.
78Eurostar
Find prices
Find prices
do
16 dec.
78Eurostar
35Flixbus
Find prices
vr
17 dec.
99Eurostar
55Flixbus
Find prices
za
18 dec.
99Eurostar
35Flixbus
Find prices
zo
19 dec.
78Eurostar
35Flixbus
Find prices
ma
20 dec.
78Eurostar
45Flixbus
Find prices
di
21 dec.
99Eurostar
55Flixbus
Find prices
wo
22 dec.
125Eurostar
41Flixbus
Find prices
do
23 dec.
152Eurostar
45Flixbus
Find prices
vr
24 dec.
187Eurostar
45Flixbus
Find prices
za
25 dec.
Find prices
27Flixbus
Find prices
zo
26 dec.
78Eurostar
35Flixbus
70BA Cityflyer
ma
27 dec.
164Eurostar
58Flixbus
Find prices
di
28 dec.
125Eurostar
55Flixbus
Find prices

These companies trust us. We sell their tickets all in one place.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
durationGemiddelde treinduur3 h 29 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 145
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersEurostar

Met treinen van Rotterdam naar Londen leg je reis 320 km af wat gemiddeld 3 h 29 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 145 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 78. Reizigers vertrekken het vaakst van Rotterdam Centraal en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Eurostar van Rotterdam naar Londen

Eurostar geeft je vanaf € 78 tickets voor treinen van Rotterdam naar Londen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Eurostar

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Rotterdam boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Treinen van Rotterdam naar Londen

Met maximaal 16 routemogelijkheden per dag vinden reizigers de trein een snelle en handige optie om Londen vanuit Rotterdam te bereiken. Dankzij de snelle Eurostar-verbindingen kunnen passagiers een reistijd van slechts 4 uur verwachten. Alle diensten zijn indirect en vereisen een overstap in Brussel-Zuid om van de Eurostar-dienst gebruik te kunnen maken, hoewel de eerste etappe wordt aangeboden door tal van aanbieders. De vertrektijden zijn verspreid over de dag, zodat de passagiers een ruime keuze hebben bij het plannen van hun reis.

Welke treinmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Londen?

De eerste etappe van de reis van de Nederlandse kuststad naar Brussel-Zuid, waar reizigers gebruik zullen maken van de Eurostar-dienst, wordt verzorgd door Thalys en NS International. Wanneer passagiers een Eurostar trein nemen vanuit Rotterdam zal er nog steeds een overstap nodig zijn op Paris Gare du Nord omdat er geen directe diensten beschikbaar zijn.

Hoe lang rijdt de trein van Rotterdam naar Londen?

De reistijden van Rotterdam naar Londen variëren licht. De snelste route is een gecombineerde dienst van Thalys en Eurostar en duurt iets minder dan 4 uur. Andere directe diensten duren tot 5 uur en 40 minuten, afhankelijk van de wachttijd in Brussel-Zuid.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Londen?

Dagelijks kunnen passagiers kiezen uit bijna 16 routemogelijkheden van Rotterdam naar Londen. Het vertrek is verspreid over de dag, met diensten die beginnen om 8.30 uur op weekdagen en iets later om 8.45 uur in het weekend. De diensten worden gedeeld tussen Thalys en NS International, die het eerste deel van de reis aanbieden, en alle diensten van Brussel-Zuid tot London St Pancras worden aangeboden door Eurostar.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Rotterdam naar Londen?

Vertrekstation: De treinen vertrekken vanuit Rotterdam Centraal, direct gelegen in het hart van de stad. Het station heeft tal van tram-, bus- en metroverbindingen, waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen. De buslijn 33 vertrekt om de 20 minuten van Rotterdam The Hague Airport naar Rotterdam Centraal en neemt iets meer dan 20 minuten in beslag om de reis te voltooien.

Aankomst treinstation: Alle treinen komen aan in London St Pancras, gelegen in het hart van de hoofdstad. Talrijke ondergrondse lijnen bedienen het station, waaronder Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria. Zowel het London Kings Cross als het station van Euston liggen op loopafstand en er zijn tal van busroutes die het station bedienen en net buiten stoppen.

Reistips: Treinreizen van Rotterdam naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Rotterdam naar Londen zijn?

Treintickets van Rotterdam naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 78 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de prijs van een treinticket van Rotterdam naar Londen?

De tren prijs tussen Rotterdam en Londen is gemiddeld € 145  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Londen van Rotterdam per trein?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Rotterdam en Londen per trein ongeveer 320 km  is.

Hoe lang duurt het om te reizen van Rotterdam naar Londen per trein?

De reis per trein van Rotterdam naar Londen duurt gemiddeld 3 h 29 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Rotterdam naar Londen.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Londen naar Rotterdam?

Voordat je je trip van Rotterdam naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Rotterdam, vertrekken van Rotterdam Centraal en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het Rotterdam treinstation? Waar is het Londen treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Rotterdam Centraal en reizen ongeveer 659 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op London Victoria en moeten ongeveer 2 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Londen.

Met wie kan ik reizen van Rotterdam naar Londen per trein?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Rotterdam naar Londen te brengen per trein. Op de route naar Londen vanuit Rotterdam kun je reizen met Eurostar. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Rotterdam naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoeveel treindiensten zijn er van Rotterdam naar Londen per dag?

Gemiddeld, er is 1 een tren keer per dag van Rotterdam naar Londen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets van Rotterdam naar Londen kopen om de beste aanbieding te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets tussen Rotterdam en Londen gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 145 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Rotterdam naar Londen een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik wil per treinreisen van Rotterdam naar Londen. Welke andere plaatsen in de buurt van Londen zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per trein tussen Rotterdam en Londen met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Rotterdam naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Rotterdam naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Rotterdam naar Londen te komen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Londen vanaf Rotterdam. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Rotterdam naar Londen en koop je voordelige treintickets vandaag nog!