VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
237Eurostar
Vind prijzen
100BA Cityflyer
do
30 sep.
187Eurostar
80Flixbus
135BA Cityflyer
vr
1 okt.
152Eurostar
55Flixbus
166BA Cityflyer
za
2 okt.
Vind prijzen
35Flixbus
Vind prijzen
zo
3 okt.
152Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
ma
4 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
166BA Cityflyer
di
5 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
171BA Cityflyer
wo
6 okt.
125Eurostar
Vind prijzen
159BA Cityflyer
do
7 okt.
128Eurostar
45Flixbus
160BA Cityflyer
vr
8 okt.
99Eurostar
45Flixbus
92BA Cityflyer
za
9 okt.
55Eurostar
45Flixbus
Vind prijzen
zo
10 okt.
125Eurostar
45Flixbus
201BA Cityflyer
ma
11 okt.
Vind prijzen
Vind prijzen
120BA Cityflyer
di
12 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
Vind prijzen
wo
13 okt.
78Eurostar
Vind prijzen
87BA Cityflyer
do
14 okt.
128Eurostar
45Flixbus
64BA Cityflyer
vr
15 okt.
126Eurostar
45Flixbus
64BA Cityflyer
za
16 okt.
187Eurostar
35Flixbus
Vind prijzen
zo
17 okt.
237Eurostar
45Flixbus
166BA Cityflyer
ma
18 okt.
140Eurostar
Vind prijzen
84BA Cityflyer
di
19 okt.
116Eurostar
Vind prijzen
64BA Cityflyer

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Treinen van Rotterdam naar Londen

Met maximaal 16 routemogelijkheden per dag vinden reizigers de trein een snelle en handige optie om Londen vanuit Rotterdam te bereiken. Dankzij de snelle Eurostar-verbindingen kunnen passagiers een reistijd van slechts 4 uur verwachten. Alle diensten zijn indirect en vereisen een overstap in Brussel-Zuid om van de Eurostar-dienst gebruik te kunnen maken, hoewel de eerste etappe wordt aangeboden door tal van aanbieders. De vertrektijden zijn verspreid over de dag, zodat de passagiers een ruime keuze hebben bij het plannen van hun reis.

Welke treinmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Londen?

De eerste etappe van de reis van de Nederlandse kuststad naar Brussel-Zuid, waar reizigers gebruik zullen maken van de Eurostar-dienst, wordt verzorgd door Thalys en NS International. Wanneer passagiers een Eurostar trein nemen vanuit Rotterdam zal er nog steeds een overstap nodig zijn op Paris Gare du Nord omdat er geen directe diensten beschikbaar zijn.

Hoe lang rijdt de trein van Rotterdam naar Londen?

De reistijden van Rotterdam naar Londen variëren licht. De snelste route is een gecombineerde dienst van Thalys en Eurostar en duurt iets minder dan 4 uur. Andere directe diensten duren tot 5 uur en 40 minuten, afhankelijk van de wachttijd in Brussel-Zuid.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Londen?

Dagelijks kunnen passagiers kiezen uit bijna 16 routemogelijkheden van Rotterdam naar Londen. Het vertrek is verspreid over de dag, met diensten die beginnen om 8.30 uur op weekdagen en iets later om 8.45 uur in het weekend. De diensten worden gedeeld tussen Thalys en NS International, die het eerste deel van de reis aanbieden, en alle diensten van Brussel-Zuid tot London St Pancras worden aangeboden door Eurostar.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Rotterdam naar Londen?

Vertrekstation: De treinen vertrekken vanuit Rotterdam Centraal, direct gelegen in het hart van de stad. Het station heeft tal van tram-, bus- en metroverbindingen, waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen. De buslijn 33 vertrekt om de 20 minuten van Rotterdam The Hague Airport naar Rotterdam Centraal en neemt iets meer dan 20 minuten in beslag om de reis te voltooien.

Aankomst treinstation: Alle treinen komen aan in London St Pancras, gelegen in het hart van de hoofdstad. Talrijke ondergrondse lijnen bedienen het station, waaronder Circle, Piccadilly, Hammersmith & City, Northern, Metropolitan en Victoria. Zowel het London Kings Cross als het station van Euston liggen op loopafstand en er zijn tal van busroutes die het station bedienen en net buiten stoppen.

Reistips

Treinreizen van Rotterdam naar Londen
Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Rotterdam naar Londen per tren?
Trein tickets van Rotterdam naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 125 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Rotterdam naar Londen?
Het boeken van trein tickets naar Londen van Rotterdam kost gemiddeld € 148. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Rotterdam naar Londen te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Londen van Rotterdam als ik per trein wil reizen?
Als je reist van Rotterdam naar Londen per trein, reken dan op een reisafstand tussen Rotterdam en Londen van ongeveer 320 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de tren van Rotterdam naar Londen erover?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Rotterdam naar Londen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rotterdam naar Londen te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 3 h 33 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Londen naar Rotterdam?

Als je per tren van Rotterdam naar Londen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Rotterdam vertrekken van Rotterdam Centraal en dat de meeste mensen in Londen uitstappen op London Victoria.

Waar zijn de in Rotterdam in Londen?

Bij het plannen van je reis naar Londen van Rotterdam, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Rotterdam is Rotterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Londen is het populairste London Victoria en dat ligt ongeveer 1 km van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Rotterdam naar Londen per tren?
Als je de tren neemt van Rotterdam naar Londen, biedt Eurostar de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Rotterdam naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik een route per trein van Rotterdam naar Londen zonder overstap?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Rotterdam naar Londen, check dan of er directe treinen zijn van Rotterdam naar Londen bij Eurostar. Als je geen perfecte tren kunt vinden van Rotterdam naar Londen, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Rotterdam naar Londen te reizen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Rotterdam naar Londen dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ik ben mijn geplande reis van Rotterdam naar Londen per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Rotterdam naar Londen te komen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Londen van Rotterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Rotterdam naar Londen en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Londen
Rotterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen