Trein van Rotterdam naar Parijs

De goedkoopste treinreizen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Goedkoopst

126

Gemiddelde

163

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
12:58Rotterdam2u37 15:35Parijs
0 overstappen
1261Enkele reis
Thalys
17:58Rotterdam2u40 20:38Parijs
0 overstappen
1261Enkele reis
Thalys
16:58Rotterdam2u40 19:38Parijs
0 overstappen
1281Enkele reis
Thalys
15:58Rotterdam2u37 18:35Parijs
0 overstappen
2001Enkele reis
Thalys
14:58Rotterdam2u37 17:35Parijs
0 overstappen
2001Enkele reis

Treintijden & routes Rotterdam naar Parijs

Treinen weergeven voor morgen, vrijdag 30 september
Thalys
06:58Rotterdam2u37 09:35Parijs
0 overstappen
Thalys
12:58Rotterdam2u37 15:35Parijs
0 overstappen
Thalys
14:58Rotterdam2u37 17:35Parijs
0 overstappen
Thalys
15:58Rotterdam2u37 18:35Parijs
0 overstappen
Thalys
16:58Rotterdam2u40 19:38Parijs
0 overstappen
Thalys
17:58Rotterdam2u40 20:38Parijs
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
30 sep.
za
01 okt.
zo
02 okt.
ma
03 okt.
di
04 okt.
wo
05 okt.
do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.

De snelste treinen Van Rotterdam Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

2 u 37 m

Gemiddelde

2 u 38 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

373 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Parijs rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
15:58Rotterdam2u37 18:35Parijs
0 overstappen
2001Enkele reis
Thalys
14:58Rotterdam2u37 17:35Parijs
0 overstappen
2001Enkele reis
Thalys
12:58Rotterdam2u37 15:35Parijs
0 overstappen
1261Enkele reis
Thalys
06:58Rotterdam2u37 09:35Parijs
0 overstappen
2001Enkele reis
Thalys
16:58Rotterdam2u40 19:38Parijs
0 overstappen
1281Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Rotterdam naar Parijs

distanceAfstand373 km
durationGemiddelde reistijd met de trein2 u 37 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 147
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenThalys of Deutsche Bahn

Bij treinreizen van Rotterdam naar Parijs leg je 373 km af, wat bij onze reispartners zoals Thalys of Deutsche Bahn gemiddeld 2 u 37 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 147 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 114. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Rotterdam Centraal en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinreisaanbieders: Thalys en Deutsche Bahn van Rotterdam naar Parijs

Vind de beste treinreizen van Rotterdam naar Parijs met Omio-reispartners als Thalys en Deutsche Bahn, al vanaf € 114. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reisroute te vergelijken en voor je te boeken.

Deutsche Bahn
Thalys

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de trein in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de trein van Rotterdam naar Parijs. DB gebruikt verschillende soorten treinreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde treinreizen.

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Rotterdam naar Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Boek bij Omio je reis met de trein van Rotterdam naar Parijs bij Thalys en geniet van een vlotte en ontspannen reis! Bekijk de meest actuele dienstregelingen van Thalys voor de trein, zodat je meteen de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt zien. Vergelijk de snelste routes van Rotterdam naar Parijs en de voorzieningen die worden aangeboden tegen het tarief van je keuze – en bestel de meest betaalbare tickets voor trein online bij Thalys. De reis van Rotterdam naar Parijs is 373 km en de beste prijs voor een enkele reis van Rotterdam naar Parijs bij Thalys voor een ticket voor trein is minimaal € 114 – als je van tevoren boekt, althans. Als je liever je Thalys -ticket in de Omio-app zoekt, kun je snel zien of het een mobiel ticket is. Zo weet je meteen of je papierloos kunt reizen met trein. Met een digitaal ticket is wachten in de rij bij het treinstation om je ticket voor de trein te kopen mooi verleden tijd. Boek dus snel en gemakkelijk je tickets voor de trein online en geniet van je reis met Thalys.

Treinen van Rotterdam naar Parijs

Directe treinverbindingen door de Lage Landen en Noord-Frankrijk naar Parijs bieden een aantrekkelijk alternatief voor een internationale vlucht van Nederland naar de Franse hoofdstad. Dagelijks rijden er directe treinen van Rotterdam naar Paris Gare du Nord met een hogesnelheidstrein, die ongeveer twee uur en 40 minuten rijden van Rotterdam naar Parijs. Met treinen die van 's morgens vroeg tot 's avonds laat elk uur vertrekken naar Parijs, zijn er verbindingen die voldoen aan de eisen van zakenreizigers en vakantiegangers.

Welke treinmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Parijs?

De Frans-Belgische hogesnelheidsspoorwegmaatschappij Thalys verzorgt alle directe treinen naar Paris Gare du Nord vanaf Rotterdam Centraal Station. Gezien de frequentie van directe treinen zijn indirecte verbindingen op deze route geen praktische overweging.

Hoe lang rijdt de trein van Rotterdam naar Parijs?

De snelste rechtstreekse Thalys-verbinding met Parijs vanuit Rotterdam duurt twee uur en 37 minuten om de 250-mijlsroute naar het zuidwesten naar de Franse hoofdstad af te leggen. De meeste verbindingen op deze route vanuit de Nederlandse stad duren ongeveer drie minuten langer voor de internationale reis.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Parijs?

Op weekdagen en zaterdagen begint de Thalys-dienstregeling voor diensten van Rotterdam naar Paris Gare du Nord met een eerste trein naar de Franse hoofdstad, die net voor 7.00 uur vertrekt. Er zijn ongeveer elk uur treinen in de ochtend, middag en vroege avond, totdat de laatste trein Rotterdam net voor 20.00 uur verlaat.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Rotterdam naar Parijs?

Vertrekstation: Rotterdam Centraal Station is een modern vervoersknooppunt gelegen aan de noordwestelijke rand van het centrum, met tal van openbaar vervoersverbindingen door de stad met bussen, trams, metrolijnen en RandstadRail treinen. Faciliteiten op de lichte en ruime hal zijn onder andere een winkelcentrum, fastfoodwinkels, restaurants, bars, bagagekluizen, en fietsverhuur.

Aankomst treinstation: Paris Gare du Nord is het drukste treinstation van Europa, gelegen aan de noordzijde van het centrum van Parijs, met openbaar vervoersverbindingen met stadsbussen, RER-treinen en Parijse metrolijnen. Passagiersfaciliteiten op het station zijn onder andere restaurants, snackbars, een voedselsupermarkt, bagagekluizen, krantenwinkels en taxistandplaatsen.

Reistips: treinen van Rotterdam tot Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Parijs te reizen.
FAQs
Treintickets van Rotterdam naar Parijs hoeven niet meer dan € 114 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor treintickets van Rotterdam naar Parijs.
De treinticketprijs voor een reis van Rotterdam naar Parijs is gemiddeld € 147  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
Met de trein van van Rotterdam naar Parijs is ongeveer 373 km.
De reis met de trein van Rotterdam naar Parijs duurt gemiddeld 2 u 37 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Rotterdam naar Parijs.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Rotterdam naar Parijs reizen, vertrekken in Rotterdam vanaf Rotterdam Centraal en stappen in Parijs uit op Paris Gare de Lyon.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Rotterdam Centraal en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 875 m naar het treinstation in Paris Gare de Lyon af.

Als je de trein van Rotterdam naar Parijs, neemt biedt Thalys of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Parijs te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Rotterdam naar Parijs aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, je kunt een directe de trein van Rotterdam naar Parijs met Thalys  vinden op Omio. Probeer hier tijdens het boeken al op te letten. Een directe verbinding levert doorgaans meer gemak op en bespaart je meer tijd dan wanneer je moet overstappen.
De trein die het vroegst vanaf Rotterdam naar Parijs vertrekt, gaat om 06: 44. De trein die het laatat Rotterdam naar Parijs vertrekt, gaat om 18: 58. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Rotterdam naar Parijs en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
De prijs van een treintickets enkele reis van Rotterdam naar Parijs kost gemiddeld € 147 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Rotterdam naar Parijs een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Parijs, reizen ook vaak naar Londen, Barcelona of Amsterdam. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Parijs en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal