VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
22 sep.
122Thalys
Vind prijzen
do
23 sep.
122Thalys
19Flixbus
vr
24 sep.
122Thalys
Vind prijzen
za
25 sep.
Vind prijzen
16Flixbus
zo
26 sep.
110Thalys
Vind prijzen
ma
27 sep.
110Thalys
16Flixbus
di
28 sep.
79Thalys
Vind prijzen
wo
29 sep.
79Thalys
Vind prijzen
do
30 sep.
110Thalys
16Flixbus
vr
1 okt.
110Thalys
Vind prijzen
za
2 okt.
88Thalys
16Flixbus
zo
3 okt.
Vind prijzen
16Flixbus
ma
4 okt.
88Thalys
16Flixbus
di
5 okt.
39Thalys
Vind prijzen
wo
6 okt.
88Thalys
Vind prijzen
do
7 okt.
88Thalys
16Flixbus
vr
8 okt.
88Thalys
16Flixbus
za
9 okt.
88Thalys
Vind prijzen
zo
10 okt.
173Deutsche Bahn
16Flixbus
ma
11 okt.
72Thalys
16Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Treinen van Rotterdam naar Parijs

Directe treinverbindingen door de Lage Landen en Noord-Frankrijk naar Parijs bieden een aantrekkelijk alternatief voor een internationale vlucht van Nederland naar de Franse hoofdstad. Dagelijks rijden er directe treinen van Rotterdam naar Paris Gare du Nord met een hogesnelheidstrein, die ongeveer twee uur en 40 minuten rijden van Rotterdam naar Parijs. Met treinen die van 's morgens vroeg tot 's avonds laat elk uur vertrekken naar Parijs, zijn er verbindingen die voldoen aan de eisen van zakenreizigers en vakantiegangers.

Welke treinmaatschappijen reizen van Rotterdam naar Parijs?

De Frans-Belgische hogesnelheidsspoorwegmaatschappij Thalys verzorgt alle directe treinen naar Paris Gare du Nord vanaf Rotterdam Centraal Station. Gezien de frequentie van directe treinen zijn indirecte verbindingen op deze route geen praktische overweging.

Hoe lang rijdt de trein van Rotterdam naar Parijs?

De snelste rechtstreekse Thalys-verbinding met Parijs vanuit Rotterdam duurt twee uur en 37 minuten om de 250-mijlsroute naar het zuidwesten naar de Franse hoofdstad af te leggen. De meeste verbindingen op deze route vanuit de Nederlandse stad duren ongeveer drie minuten langer voor de internationale reis.

Hoeveel treinen zijn er van Rotterdam naar Parijs?

Op weekdagen en zaterdagen begint de Thalys-dienstregeling voor diensten van Rotterdam naar Paris Gare du Nord met een eerste trein naar de Franse hoofdstad, die net voor 7.00 uur vertrekt. Er zijn ongeveer elk uur treinen in de ochtend, middag en vroege avond, totdat de laatste trein Rotterdam net voor 20.00 uur verlaat.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor treinen van Rotterdam naar Parijs?

Vertrekstation: Rotterdam Centraal Station is een modern vervoersknooppunt gelegen aan de noordwestelijke rand van het centrum, met tal van openbaar vervoersverbindingen door de stad met bussen, trams, metrolijnen en RandstadRail treinen. Faciliteiten op de lichte en ruime hal zijn onder andere een winkelcentrum, fastfoodwinkels, restaurants, bars, bagagekluizen, en fietsverhuur.

Aankomst treinstation: Paris Gare du Nord is het drukste treinstation van Europa, gelegen aan de noordzijde van het centrum van Parijs, met openbaar vervoersverbindingen met stadsbussen, RER-treinen en Parijse metrolijnen. Passagiersfaciliteiten op het station zijn onder andere restaurants, snackbars, een voedselsupermarkt, bagagekluizen, krantenwinkels en taxistandplaatsen.

Reistips

Treinreizen van Rotterdam naar Parijs
Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Parijs te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Rotterdam naar Parijs per tren?
De goedkoopste manier om van Parijs naar Rotterdam te komen is per trein en hoeft maar € 79 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Rotterdam naar Parijs bij Omio te kopen.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Rotterdam naar Parijs?
Het boeken van trein tickets naar Parijs van Rotterdam kost gemiddeld € 109. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Rotterdam naar Parijs te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Parijs van Rotterdam als ik per trein wil reizen?
Als je per trein reist van Rotterdam naar Parijs, is de afstand ongeveer 373 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Rotterdam naar Parijs ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang duurt het om te reizen van Rotterdam naar Parijs per trein?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Rotterdam naar Parijs. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Rotterdam naar Parijs te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 2 h 37 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Parijs naar Rotterdam?

Het meest populaire voor reizigers uit Rotterdam is Rotterdam Centraal. In Parijs is het meest populaire onder reizigers Paris Gare de Lyon.

Waar zijn de in Rotterdam in Parijs?

Je kunt een tren nemen vanaf Rotterdam op Rotterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Parijs is het meest gebruikte door reizigers Paris Gare de Lyon, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Rotterdam naar Parijs?
Voor de beste tren van Rotterdam naar Parijs, kun je terecht bij de volgende: Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Rotterdam naar Parijs om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe vind ik een directe tren verbinding van Rotterdam naar Parijs?
Als je een rechtstreekse tren wilt nemen van Rotterdam naar Parijs, zou je gebruik kunnen maken van Thalys. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Rotterdam naar Parijs, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Parijs te kunnen komen.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Rotterdam naar Parijs?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Rotterdam naar Parijs per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Rotterdam naar Parijs in de Omio app.
Ik ben mijn geplande reis van Rotterdam naar Parijs per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Parijs, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Veel reizigers die in Parijs aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je erover denkt om Londen, Barcelona of Amsterdam te verkennen vanuit Parijs, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Rotterdam naar Parijs te komen?
Het is goed mogelijk om van Rotterdam naar Parijs te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Rotterdam naar Parijs te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Parijs
Rotterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen