Trein van Rotterdam naar Straatsburg

De goedkoopste treinreizen Van Rotterdam Naar Straatsburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

128

Gemiddelde

218

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
09:28Rotterdam5u41 15:09Straatsburg
0 overstappen
1281Enkele reis
Deutsche Bahn
07:22Rotterdam5u43 13:05Straatsburg
0 overstappen
2211Enkele reis
Deutsche Bahn
09:58Rotterdam5u11 15:09Straatsburg
0 overstappen
2291Enkele reis
Deutsche Bahn
07:58Rotterdam5u07 13:05Straatsburg
0 overstappen
2351Enkele reis
Deutsche Bahn
07:28Rotterdam5u37 13:05Straatsburg
0 overstappen
2781Enkele reis

Treintijden & routes Rotterdam naar Straatsburg

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
07:22Rotterdam5u43 13:05Straatsburg
0 overstappen
Deutsche Bahn
07:28Rotterdam5u37 13:05Straatsburg
0 overstappen
Deutsche Bahn
07:58Rotterdam5u07 13:05Straatsburg
0 overstappen
Thalys
09:28Rotterdam5u41 15:09Straatsburg
0 overstappen
Deutsche Bahn
09:58Rotterdam5u11 15:09Straatsburg
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Rotterdam Naar Straatsburg

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

5 u 7 m

Gemiddelde

5 u 27 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

438 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rotterdam naar Straatsburg rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
07:58Rotterdam5u07 13:05Straatsburg
0 overstappen
2351Enkele reis
Deutsche Bahn
09:58Rotterdam5u11 15:09Straatsburg
0 overstappen
2291Enkele reis
Deutsche Bahn
07:28Rotterdam5u37 13:05Straatsburg
0 overstappen
2781Enkele reis
Thalys
09:28Rotterdam5u41 15:09Straatsburg
0 overstappen
1281Enkele reis
Deutsche Bahn
07:22Rotterdam5u43 13:05Straatsburg
0 overstappen
2211Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Rotterdam naar Straatsburg

distanceAfstand437 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein5 u
priceGemiddelde treinticketprijs€ 211
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersTGV, Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection, Thalys of Eurostar

Bij treinreizen van Rotterdam naar Straatsburg leg je reis 437 km af, wat bij onze reispartners zoals TGV, Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection, Thalys of Eurostar gemiddeld 5 u duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de trein diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 171 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 211. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Rotterdam Centraal en arriveren in Strasbourg.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn, Thalys en Eurostar van Rotterdam naar Straatsburg

Bij Deutsche Bahn, Thalys en Eurostar koop je vanaf € 171 tickets voor treinen van Rotterdam naar Straatsburg. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn
Eurostar
Thalys

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Rotterdam naar Straatsburg. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Rotterdam boekt naar Straatsburg, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Eurostar treinen van Rotterdam tot Straatsburg, informatie:

  • Gemiddelde duur: 13 u 10 min
  • Eurostar frequentie: 2 per dag

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Rotterdam en Straatsburg met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Op zoek naar een tren van Rotterdam naar Straatsburg? Thalys is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de van Rotterdam naar Straatsburg. Als officiële reispartner van Thalys laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de treinen van Thalys zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste treinen van Rotterdam naar Straatsburg vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de trein die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Rotterdam en Straatsburg, kun je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je tren voor de Rotterdam - Straatsburg nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Thalys!

Thalys Rotterdam naar Straatsburg tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 12 u 12 min
  • Thalys frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Rotterdam tot Straatsburg

Reis eenvoudig met de trein naar Straatsburg. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Straatsburg te reizen.
FAQs
Treintickets van Rotterdam naar Straatsburg zijn al verkrijgbaar vanaf € 171 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 211  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Rotterdam naar Straatsburg per trein bedraagt ongeveer 437 km.
De reis met de trein van Rotterdam naar Straatsburg duurt gemiddeld 5 u. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Rotterdam naar Straatsburg.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Rotterdam naar Straatsburg reizen, vertrekken in Rotterdam vanaf Rotterdam Centraal en stappen in Straatsburg uit op Strasbourg.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Rotterdam Centraal, wat op ongeveer 875 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Strasbourg, dat op 762 m van het stadscentrum ligt.

Als je de trein van Rotterdam naar Straatsburg, neemt biedt TGV, Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection, Thalys of Eurostar de beste manier om snel naar Straatsburg te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Rotterdam naar Straatsburg aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Gemiddeld 1 reis met de trein per dag van Rotterdam naar Straatsburg. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Pak je iever vroeg in de ochtend treinreizen pakt van Rotterdam naar Straatsburg? De trein dat het vroegst vertrekt, gaat om 04: 58. Als je liever nacht treinreizen van Rotterdam naar Straatsburg hebt, neem je de trein dat het laatst vertrekt, om 13: 58. Omio toont jou een recentste de trein van Rotterdam naar Straatsburg, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Rotterdam naar Straatsburg kost gemiddeld € 211 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor treinreizen bij de verschillende treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je treintickets van Rotterdam naar Straatsburg een paar maanden van te voren boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Straatsburg, reizen ook vaak naar Parijs, Lyon of Stuttgart. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Straatsburg en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt in de Omio-app  treintickets van Rotterdam naar Straatsburg zoeken en zo de beste deal snel en makkelijk vinden. Heb je mobiele treintickets? Dan kun je die gewoon laten zien, ook zonder internetverbinding. Bovendien ontvang je vóór en tijdens de reis meldingen over je reis van Rotterdam naar Straatsburg.
Het is goed mogelijk om van Rotterdam naar Straatsburg te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Rotterdam naar Straatsburg te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rotterdam
Straatsburg

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal