VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
35West Midlands Railway
6Flixbus
do
9 dec.
35West Midlands Railway
5Flixbus
vr
10 dec.
27West Midlands Railway
6Flixbus
za
11 dec.
28Avanti West Coast
10National Express
zo
12 dec.
21West Midlands Railway
9National Express
ma
13 dec.
34West Midlands Railway
3Flixbus
di
14 dec.
27West Midlands Railway
5Flixbus
wo
15 dec.
34West Midlands Railway
3Flixbus
do
16 dec.
18Avanti West Coast
7National Express
vr
17 dec.
26Avanti West Coast
11Flixbus
za
18 dec.
26Avanti West Coast
11National Express
zo
19 dec.
21West Midlands Railway
9Flixbus
ma
20 dec.
30West Midlands Railway
14Flixbus
di
21 dec.
23Avanti West Coast
14Flixbus
wo
22 dec.
26Avanti West Coast
10Flixbus
do
23 dec.
23Avanti West Coast
14Flixbus
vr
24 dec.
20Avanti West Coast
14Flixbus
za
25 dec.
Vind prijzen
41National Express
zo
26 dec.
Vind prijzen
32National Express
ma
27 dec.
21Avanti West Coast
14Flixbus
di
28 dec.
21West Midlands Railway
14Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Rugby naar Londen

distanceAfstand123 km
durationGemiddelde treinduur58 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 29
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersWest Midlands Railway of Avanti West Coast

Met treinen van Rugby naar Londen leg je reis 123 km af wat gemiddeld 58 min duurt bij onze reispartners zoals West Midlands Railway of Avanti West Coast. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 21 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 29. Reizigers vertrekken het vaakst van Rugby en arriveren in London Victoria.

Reistips

Treinreizen van Rugby naar Londen
Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rugby naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig treintickets van Rugby naar Londen?
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Rugby naar Londen is € 21. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Rugby naar Londen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de tren van Rugby naar Londen gemiddeld?
De Rugby naar Londen treinticketsprijs is gemiddeld € 29  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.
Hoe ver is Londen van Rugby als ik per trein wil reizen?
Je moet erop rekenen ongeveer 123 km  af te leggen tussen Rugby en Londen per trein.
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Rugby naar Londen?
The gemiddelde reistijd per trein van Rugby naar Londen is 58 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Rugby naar Londen.
Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Rugby en Londen zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Rugby naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Rugby, vertrekken van Rugby en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Rugby gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Londen gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Rugby en moeten ongeveer 1.3 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Londen arriveren het meest op London Victoria en moeten circa 2 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders bieden vervoer aan van Rugby naar Londen?
Als je een tren neemt van Rugby naar Londen, biedt West Midlands Railway of Avanti West Coast de beste manier om snel naar Londen te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Rugby naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik een route per trein van Rugby naar Londen zonder overstap?
Ja, er zijn 25 directe treinen per dag van Rugby naar Londen, en je kunt een directe tren vinden voor deze reis met West Midlands Railway of Avanti West Coast  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor treintickets je gaat aanschaffen omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.
Hoeveel treinen per dag zijn er van Rugby naar Londen?
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Rugby naar Londen is 25 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Hoe vroeg moet ik treintickets kopen voor Rugby naar Londen om de beste aanbiedingen te krijgen?
De prijs van een treintickets enkele reis van Rugby naar Londen kost gemiddeld € 29 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Rugby naar Londen een paar maanden van te voren boeken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Rugby per trein, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Rugby naar Londen?
Als je per trein wilt reizen van Rugby naar Londen met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Rugby en Londen, zowel vooraf als tijdens je reis.
Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Rugby naar Londen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Rugby naar Londen te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Rugby naar Londen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rugby
Londen
Rugby
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Rugby - Londen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: