Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Inzell

distanceAfstand22 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Salzburg naar Inzell leg je reis 22 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar.

Reistips: treinen van Salzburg tot Inzell

Reis eenvoudig met de trein naar Inzell. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Inzell te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Inzell van Salzburg per trein?

Je moet erop rekenen ongeveer 22 km  af te leggen van Salzburg naar Inzell per trein.

Als ik aankom in Inzell vanuit Salzburg per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Inzell?

Je trein trip van Salzburg naar Inzell hoeft niet te eindigen in Inzell. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Inzell die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld München, Rotterdam of Berlijn. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar München, Rotterdam of Berlijn te gaan op Omio!

Kan ik reizen per trein tussen Salzburg en Inzell met de Omio-app?

Als je per trein wilt reizen van Salzburg naar Inzell met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Salzburg en Inzell, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Salzburg naar Inzell reizen per trein in plaats van met de auto?

Reizen van Salzburg naar Inzell zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Salzburg naar Inzell.

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Inzell

Bekijk gerelateerde reisinformatie: