Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
20 mei
35ÖBB | Railjet
za
21 mei
40ÖBB | Euro City (EC)
ma
23 mei
35ÖBB | Euro City (EC)

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Lesce

distanceAfstand180 km
durationGemiddelde treinduur3 h 40 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 37
frequencyTren frequentie3 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 3 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenÖBB | Railjet, ÖBB | Nightjet of ÖBB | Euro City (EC)

Met treinen van Salzburg naar Lesce leg je reis 180 km af wat gemiddeld 3 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals ÖBB | Railjet, ÖBB | Nightjet of ÖBB | Euro City (EC). Normaalgesproken zijn er er zijn 3 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 35 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 37. Reizigers vertrekken het vaakst van Salzburg Hbf en arriveren in Lesce, ŽP.

Reistips: treinen van Salzburg tot Lesce

Reis eenvoudig met de trein naar Lesce. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Lesce te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope treintickets van Salzburg naar Lesce?

Treintickets van Salzburg naar Lesce hoeven niet meer dan € 35 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Salzburg naar Lesce voor je volgende vakantie.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Salzburg naar Lesce?

Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Salzburg naar Lesce voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 37.

Hoe ver is het van Salzburg naar Lesce per trein?

De afstand van Salzburg naar Lesce per trein is ongeveer 180 km.

Hoe lang doet de tren van Salzburg naar Lesce erover?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Salzburg naar Lesce per trein is 3 h 40 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Salzburg naar Lesce.

Vanaf welk treinstation in Salzburg zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Lesce zou ik moeten reizen?

Als je per trein van Salzburg naar Lesce reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Salzburg vertrekken van Salzburg Hbf en dat de meeste mensen in Lesce uitstappen op Lesce, ŽP.

Waar vind ik de Salzburg treinstation naar Lesce? Waar is de Lesce treinstation?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Salzburg Hbf, en ligt 1.9 km van het stadscentrum Salzburg.

Het meest populaire aankomst treinstation, Lesce, ŽP, ligt 40 m van het stadscentrum van Lesce.

Welke treinmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Salzburg naar Lesce te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Salzburg naar Lesce, kun je vertrouwen op ÖBB | Railjet, ÖBB | Nightjet of ÖBB | Euro City (EC) om snel naar Lesce te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Salzburg naar Lesce te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treinen zijn er tussen Salzburg en Lesce per dag?

Gemiddeld, er zijn 3 treinen keer per dag van Salzburg naar Lesce. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer gaat een eerste tren van Salzburg naar Lesce? Wanneer gaat een laatste tren van Salzburg naar Lesce?

Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Salzburg naar Lesce, een eerste tren vertrekt om 08: 12. Als je liever nacht treinen van Salzburg naar Lesce, een laatste tren van de dag vertrekt om 15: 12. Omio toont jou een recentste tren van Salzburg naar Lesce tijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.

Hoe vroeg moet ik treintickets reserveren voor Salzburg naar Lesce om de beste aanbiedingen te krijgen?

Je kunt zien dat een tren van Salzburg naar Lesce gemiddeld € 37 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Salzburg naar Lesce over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ben je van plan om van Salzburg naar Lesce te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Lesce, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je trein trip van Salzburg naar Lesce hoeft niet te eindigen in Lesce. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Lesce die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Ljubljana, Villach of Wenen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Ljubljana, Villach of Wenen te gaan op Omio!

Wat is de beste manier om te reizen van Salzburg naar Lesce per trein met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Salzburg naar Lesce zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Salzburg naar Lesce te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Salzburg naar Lesce te komen?

Reizen van Salzburg naar Lesce zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Salzburg naar Lesce.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Lesce
Lesce Bled
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Lesce

Bekijk gerelateerde reisinformatie: