Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Pesaro

distanceAfstand433 km
changesDirecte trenJa
carriersTreinreisaanbiedersTrenitalia

Met treinen van Salzburg naar Pesaro leg je reis 433 km af met onze reispartners zoals Trenitalia. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Salzburg Hbf en arriveren in Pesaro.

Treinreisaanbieders: Trenitalia van Salzburg naar Pesaro

Vind de beste tussen Salzburg en Pesaro met Trenitalia. Dienstregelingen en prijzen vergelijken en de meest populair boeken was nog nooit zo eenvoudig met meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

Trenitalia

Geniet van de tren rit van Salzburg naar Pesaro met Trenitalia, de belangrijkste aanbieder van treindiensten in Italië door het hele land met een indrukwekkende vloot van treinen die verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid bieden. Het vlaggenschip van het bedrijf zijn de snelle treinen: Frecciarossa, Frecciargento en Frecciabianca die snelheden tot 300 km/u kunnen halen. Trenitalia exploiteert ook intercity’s, regionale en nacht treinen. Badkamers en wifi zijn standaard op langeafstandsroutes tren. In veel gevallen bieden Trenitalia treinen ook rolstoeltoegang.

Trenitalia-tickets tussen Salzburg en Pesaro zijn beschikbaar op Omio en je kunt in slechts een paar stappen de beste deals voor hen vinden. Trenitalia biedt drie verschillende soorten tickets voor ieders budget, zoals de Base-, Economy-, Super Economy- en Ordinaria-tickets. Trenitalia heeft ook kortings- en klantenkaarten voor gekwalificeerde reizigers, die je op Omio kunt gebruiken. Wanneer je reist met een Trenitalia tren tussen Salzburg en Pesaro, kun je verwachten 433 km te reizen. Bekijk Trenitalia's tren tijden en tickets voor de Salzburg naar Pesaro en koop vandaag nog jouw goedkope ticket op Omio!

Reistips: treinen van Salzburg tot Pesaro

Reis eenvoudig met de trein naar Pesaro. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Pesaro te reizen.
FAQs

Hoe ver is Pesaro van Salzburg als ik per trein wil reizen?

Je moet erop rekenen ongeveer 433 km  af te leggen van Salzburg naar Pesaro per trein.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Pesaro naar Salzburg?

Voordat je instapt voor je reis per trein van Salzburg naar Pesaro is het heel fijn om te weten dat Salzburg Hbf het meest populaire tren station is voor reizigers die van Salzburg vertrekken en dat Pesaro het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Pesaro.

Waar vind ik de Salzburg treinstation naar Pesaro? Waar is de Pesaro treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Salzburg Hbf en reizen ongeveer 1.9 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Pesaro en moeten ongeveer 1.2 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Pesaro.

Welke treinreisaanbieders zijn er die goedkope tickets van Salzburg naar Pesaro aanbieden?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Salzburg naar Pesaro, kun je vertrouwen op Trenitalia om snel naar Pesaro te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Salzburg naar Pesaro te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Ben je van plan om van Salzburg naar Pesaro te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Pesaro, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je trein trip van Salzburg naar Pesaro hoeft niet te eindigen in Pesaro. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Pesaro die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Milaan, Rome of Bologna. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Milaan, Rome of Bologna te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Salzburg naar Pesaro?

Als je wilt reizen van Salzburg naar Pesaro per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Salzburg naar Pesaro boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Salzburg naar Pesaro reizen? Kan ik per treinreisen?

Het is goed mogelijk om van Salzburg naar Pesaro te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Salzburg naar Pesaro te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Pesaro
Pesaro
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Pesaro

Bekijk gerelateerde reisinformatie: