Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Petronell-Carnuntum

distanceAfstand285 km
frequencyTren frequentie16 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 16 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersÖBB | Railjet

Met treinen van Salzburg naar Petronell-Carnuntum leg je reis 285 km af met onze reispartners zoals ÖBB | Railjet. Normaalgesproken zijn er er zijn 16 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Salzburg Hbf en arriveren in Petronell-Carnuntum Bahnhof.

Reistips: treinen van Salzburg tot Petronell-Carnuntum

Reis eenvoudig met de trein naar Petronell-Carnuntum. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Petronell-Carnuntum te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Petronell-Carnuntum van Salzburg per trein?

De tren afstand van Salzburg naar Petronell-Carnuntum is circa 285 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Salzburg naar Petronell-Carnuntum per trein?

De reis per trein van Salzburg naar Petronell-Carnuntum duurt gemiddeld 3 h. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Salzburg naar Petronell-Carnuntum.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Salzburg en in Petronell-Carnuntum?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Salzburg naar Petronell-Carnuntum, vertrekken meestal van Salzburg Hbf in Salzburg en komen aan op Petronell-Carnuntum Bahnhof in Petronell-Carnuntum. Het is altijd handig om deze treinstations in Salzburg en Petronell-Carnuntum te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het Salzburg treinstation? Waar is het Petronell-Carnuntum treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Salzburg Hbf en reizen ongeveer 1.9 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Petronell-Carnuntum Bahnhof en moeten ongeveer 3.1 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Petronell-Carnuntum.

Welke treinreisaanbieders bieden vervoer aan van Salzburg naar Petronell-Carnuntum?

Voor de beste tren van Salzburg naar Petronell-Carnuntum, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: ÖBB | Railjet. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Salzburg naar Petronell-Carnuntum om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Salzburg naar Petronell-Carnuntum?

Gemiddeld, er zijn 16 treinen keer per dag van Salzburg naar Petronell-Carnuntum. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Ik ben mijn geplande reis van Salzburg naar Petronell-Carnuntum per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Petronell-Carnuntum, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Petronell-Carnuntum, reizen ook vaak naar Wenen, Bratislava of Neuchâtel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Petronell-Carnuntum en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Salzburg naar Petronell-Carnuntum per trein?

Als je per trein wilt reizen van Salzburg naar Petronell-Carnuntum met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Salzburg en Petronell-Carnuntum, zowel vooraf als tijdens je reis.

Kan ik van Salzburg naar Petronell-Carnuntum reizen per trein in plaats van met de auto?

Reizen van Salzburg naar Petronell-Carnuntum zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Salzburg naar Petronell-Carnuntum.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Petronell-Carnuntum
Petronell-Carnuntum
Voorzieningen

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Petronell-Carnuntum

Bekijk gerelateerde reisinformatie: