Trein van Salzburg naar Saalbach

De goedkoopste treinreizen Van Salzburg Naar Saalbach

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

ÖBB | Railjet
08:12Salzburg2u17 10:29Saalbach
0 overstappen
171Enkele reis
ÖBB | S-Bahn
09:21Salzburg2u00 11:21Saalbach
0 overstappen
171Enkele reis

Treintijden & routes Salzburg naar Saalbach

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 28 juni
ÖBB | Railjet
08:12Salzburg2u17 10:29Saalbach
0 overstappen
ÖBB | S-Bahn
09:21Salzburg2u00 11:21Saalbach
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.

De snelste treinen Van Salzburg Naar Saalbach

Tijden en prijzen weergeven voor 28 jun.

Snelste reis

2 u

Gemiddelde

2 u 8 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

55 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Salzburg naar Saalbach rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

ÖBB | S-Bahn
09:21Salzburg2u00 11:21Saalbach
0 overstappen
171Enkele reis
ÖBB | Railjet
08:12Salzburg2u17 10:29Saalbach
0 overstappen
171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Saalbach

distanceAfstand54 km
durationGemiddelde treinduur2 h 17 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 17
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenÖBB, ÖBB | InterCity, ÖBB | Railjet, ÖBB | S-Bahn, ÖBB | Euro City (EC) of ÖBB | REX

Met treinen van Salzburg naar Saalbach leg je reis 54 km af wat gemiddeld 2 h 17 min duurt bij onze reispartners zoals ÖBB, ÖBB | InterCity, ÖBB | Railjet, ÖBB | S-Bahn, ÖBB | Euro City (EC) of ÖBB | REX. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 17 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 17.

Treinmaatschappijen: ÖBB van Salzburg naar Saalbach

Je kunt reizen met een tren van Salzburg naar Saalbach met ÖBB voor slechts € 17. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

ÖBB

ÖBB is de belangrijkste treinmaatschappij van Oostenrijk en biedt de volgende verschillende soorten tickets voor jouw volgende reis tussen Salzburg en Saalbach met de trein: standaardticket, Comfort-Ticket, ÖBB Sparschiene-Ticket, ÖBB Sparschiene Comfort-Ticket.

Maak je plannen om tussen Salzburg en Saalbach te reizen? Waarom neem je geen tren met ÖBB? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de tren van ÖBB laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Salzburg naar Saalbach allemaal op één plek. Met de tren van ÖBB kun je tussen Salzburg en Saalbach verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Salzburg naar Saalbach, kunt je snel zien of het ticket van ÖBB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de tren van Salzburg naar Saalbach van ÖBB hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Reistips: treinen van Salzburg tot Saalbach

Reis eenvoudig met de trein naar Saalbach. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Saalbach te reizen.
FAQs
Treintickets van Salzburg naar Saalbach zijn al verkrijgbaar vanaf € 17 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Salzburg naar Saalbach gemiddeld € 17  kost.
De afstand van Salzburg naar Saalbach per trein is ongeveer 54 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Salzburg naar Saalbach. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Salzburg naar Saalbach te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 2 h 17 min.
Voor de beste tren van Salzburg naar Saalbach, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: ÖBB, ÖBB | InterCity, ÖBB | Railjet, ÖBB | S-Bahn, ÖBB | Euro City (EC) of ÖBB | REX. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Salzburg naar Saalbach om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Een eerste Salzburg naar Saalbach tren vertrekt om 08: 12   en een laatste tren van Salzburg naar Saalbach vertrekt om 14: 21. Check de laatst bijgewerkte Salzburg naar Saalbach tren dienstregeling op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Als je een treintickets van Salzburg naar Saalbach gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 17 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Salzburg naar Saalbach zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Je trein trip van Salzburg naar Saalbach hoeft niet te eindigen in Saalbach. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Saalbach die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld München, Wenen of Berlijn. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar München, Wenen of Berlijn te gaan op Omio!
Als je per trein wilt reizen van Salzburg naar Saalbach met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Salzburg en Saalbach, zowel vooraf als tijdens je reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Saalbach vanaf Salzburg. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Salzburg naar Saalbach en koop je voordelige treintickets vandaag nog!

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Saalbach

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal