Trein van Salzburg naar Tegernsee

De goedkoopste treinreizen Van Salzburg Naar Tegernsee

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

24

Gemiddelde

24

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Bayerische Regiobahn
17:15Salzburg2u54 20:09Tegernsee
0 overstappen
241Enkele reis

Treintijden & routes Salzburg naar Tegernsee

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Bayerische Regiobahn
17:15Salzburg2u54 20:09Tegernsee
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Salzburg Naar Tegernsee

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

2 u 54 m

Gemiddelde

2 u 54 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

97 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Salzburg naar Tegernsee rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Bayerische Regiobahn
17:15Salzburg2u54 20:09Tegernsee
0 overstappen
241Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Tegernsee

distanceAfstand97 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein2 u 54 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 24
frequencyFrequentie20 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn Intercity-Express of WESTbahn Gmbh

Bij treinreizen van Salzburg naar Tegernsee leg je reis 97 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn Intercity-Express of WESTbahn Gmbh gemiddeld 2 u 54 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 20 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 24 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 24. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Salzburg Hbf en arriveren in Tegernsee.

Treinreisaanbieders: Westbahn en Deutsche Bahn van Salzburg naar Tegernsee

Bij Westbahn en Deutsche Bahn koop je vanaf € 24 tickets voor treinen van Salzburg naar Tegernsee. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn
Westbahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Salzburg naar Tegernsee. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn van Salzburg naar Tegernsee tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 u 3 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 2 per dag

Op zoek naar een tren van Salzburg naar Tegernsee? Westbahn is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de van Salzburg naar Tegernsee. Als officiële reispartner van Westbahn laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de treinen van Westbahn zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste treinen van Salzburg naar Tegernsee vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de trein die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Salzburg naar Tegernsee, kun je snel zien of het ticket van Westbahn een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je tren voor de Salzburg - Tegernsee nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Westbahn!

Westbahn treinen van Salzburg tot Tegernsee, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 u 21 min
  • Westbahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Salzburg tot Tegernsee

Reis eenvoudig met de trein naar Tegernsee. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Tegernsee te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Salzburg naar Tegernsee zijn € 24. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Salzburg naar Tegernsee boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
De prijs voor de trein bedraagt gemiddeld € 24  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Salzburg naar Tegernsee per trein is ongeveer 97 km.
De reis met de trein van Salzburg naar Tegernsee duurt gemiddeld 2 u 54 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Salzburg naar Tegernsee.

Voordat je je reis van Salzburg naar Tegernsee gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Salzburg vanaf Salzburg Hbf vertrekken en in Tegernsee aankomen op Tegernsee.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Salzburg Hbf, wat op ongeveer 2.2 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Tegernsee, dat op 1 km van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Salzburg naar Tegernsee kun je de trein nemen van Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn Intercity-Express of WESTbahn Gmbh. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Salzburg naar Tegernsee om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Gemiddeld er zijn 20 treinreizen per dag van Salzburg naar Tegernsee. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Pak je iever vroeg in de ochtend treinreizen pakt van Salzburg naar Tegernsee? De trein dat het vroegst vertrekt, gaat om 16: 15. Als je liever nacht treinreizen van Salzburg naar Tegernsee hebt, neem je de trein dat het laatst vertrekt, om 19: 15. Omio toont jou een recentste de trein van Salzburg naar Tegernsee, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Salzburg naar Tegernsee gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 24. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Salzburg naar Tegernsee zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Tegernsee, reizen ook vaak naar München, Berlijn of Frankfurt am Main. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Tegernsee en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt je treintickets van Salzburg naar Tegernsee zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Salzburg naar Tegernsee de trein, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Salzburg naar Tegernsee te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Salzburg naar Tegernsee vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Tegernsee

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Tegernsee

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal