Trein van Salzburg naar Traunkirchen

De goedkoopste treinreizen Van Salzburg Naar Traunkirchen

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

21

Gemiddelde

21

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

ÖBB | Railjet
08:12Salzburg1u32 09:44Traunkirchen
0 overstappen
211Enkele reis
ÖBB | Railjet
09:12Salzburg1u30 10:42Traunkirchen
0 overstappen
211Enkele reis

Treintijden & routes Salzburg naar Traunkirchen

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
ÖBB | Railjet
08:12Salzburg1u32 09:44Traunkirchen
0 overstappen
ÖBB | Railjet
09:12Salzburg1u30 10:42Traunkirchen
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Salzburg Naar Traunkirchen

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 30 m

Gemiddelde

1 u 31 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

54 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Salzburg naar Traunkirchen rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

ÖBB | Railjet
09:12Salzburg1u30 10:42Traunkirchen
0 overstappen
211Enkele reis
ÖBB | Railjet
08:12Salzburg1u32 09:44Traunkirchen
0 overstappen
211Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Salzburg naar Traunkirchen

distanceAfstand54 km
durationGemiddelde treinduur1 h 30 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 21
frequencyTren frequentie9 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersÖBB | REX, ÖBB | Railjet of WESTbahn Gmbh

Met treinen van Salzburg naar Traunkirchen leg je reis 54 km af wat gemiddeld 1 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals ÖBB | REX, ÖBB | Railjet of WESTbahn Gmbh. Normaalgesproken zijn er er zijn 9 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 21 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 21. Reizigers vertrekken het vaakst van Salzburg Hbf en arriveren in Traunkirchen, Ortsplatz.

Treinmaatschappijen: Westbahn van Salzburg naar Traunkirchen

Je kunt reizen met een tren van Salzburg naar Traunkirchen met Westbahn voor slechts € 21. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Westbahn

Geniet van een vlotte en gemakkelijke tussen Salzburg en Traunkirchen met Westbahn! Als officiële reispartner van Westbahn kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de tren bij Westbahn. Ook de beste routes tussen Salzburg en Traunkirchen kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Westbahn van Salzburg naar Traunkirchen dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Westbahn kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het treinstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je tren tussen Salzburg en Traunkirchen enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de van Salzburg naar Traunkirchen met gemak en comfort op een tren van Westbahn.

Westbahn Salzburg naar Traunkirchen tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 43 min
  • Westbahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Salzburg tot Traunkirchen

Reis eenvoudig met de trein naar Traunkirchen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Traunkirchen te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Salzburg naar Traunkirchen zijn al verkrijgbaar vanaf € 21, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De tren prijs tussen Salzburg en Traunkirchen is gemiddeld € 21  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Salzburg naar Traunkirchen per trein is ongeveer 54 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Salzburg naar Traunkirchen per trein is 1 h 30 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Salzburg naar Traunkirchen.

Voordat je je trip van Salzburg naar Traunkirchen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Salzburg, vertrekken van Salzburg Hbf en op Traunkirchen, Ortsplatz aankomen in Traunkirchen.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Salzburg Hbf en moeten ongeveer 2.2 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Traunkirchen arriveren het meest op Traunkirchen, Ortsplatz en moeten circa 14.9 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Salzburg naar Traunkirchen kun je een tren nemen van ÖBB | REX, ÖBB | Railjet of WESTbahn Gmbh. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Salzburg naar Traunkirchen om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Gemiddeld, er zijn 9 treinen keer per dag van Salzburg naar Traunkirchen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren van Salzburg naar Traunkirchen vertrekt om 08: 12   en een laatste tren voor deze vertrekt om 09: 12. Omio toont jou een recentste tren van Salzburg naar Traunkirchen dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Salzburg naar Traunkirchen kost gemiddeld € 21 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Salzburg en Traunkirchen een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Salzburg naar Traunkirchen reizen, is Traunkirchen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Traunkirchen die een bezoek waard zijn, zijn Wenen, Attnang-Puchheim of München. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Salzburg naar Traunkirchen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Salzburg naar Traunkirchen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Salzburg naar Traunkirchen te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Salzburg naar Traunkirchen vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.

Meer reisopties per trein van Salzburg naar Traunkirchen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal