Trein van Santiago de Compostella naar Porto

De goedkoopste treinreizen Van Santiago de Compostella Naar Porto

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

-

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe Viajeros
07:30Santiago De Compostela1u03 08:33Porto - Campanha
1 overstap
Vind prijzen
Renfe Viajeros
18:30Santiago De Compostela0u50 19:20Porto - Campanha
1 overstap
Vind prijzen

Treintijden & routes Santiago de Compostella naar Porto

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
Renfe Viajeros
07:30Santiago De Compostela1u03 08:33Porto - Campanha
1 overstap
Renfe Viajeros
18:30Santiago De Compostela0u50 19:20Porto - Campanha
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste treinen Van Santiago de Compostella Naar Porto

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

50 m

Gemiddelde

56 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

193 km

Het is lastig om van Santiago de Compostella naar Porto te reizen zonder minstens een overstap.

Renfe Viajeros
18:30Santiago De Compostela0u50 19:20Porto - Campanha
1 overstap
Vind prijzen
Renfe Viajeros
07:30Santiago De Compostela1u03 08:33Porto - Campanha
1 overstap
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Santiago de Compostella naar Porto

distanceAfstand192 km
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenNee

Met treinen van Santiago de Compostella naar Porto leg je reis 192 km af met onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Santiago De Compostela en arriveren in Porto - Campanha.

Reistips: treinen van Santiago de Compostella tot Porto

Reis eenvoudig met de trein naar Porto. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Santiago de Compostella naar Porto te reizen.
FAQs
De tren afstand van Santiago de Compostella naar Porto is circa 192 km.
De reis per trein van Santiago de Compostella naar Porto duurt gemiddeld 56 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Santiago de Compostella naar Porto.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Santiago de Compostella naar Porto is het heel fijn om te weten dat Santiago De Compostela het meest populaire tren station is voor reizigers die van Santiago de Compostella vertrekken en dat Porto - Campanha het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Porto.

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Santiago De Compostela en reizen ongeveer 1.9 km van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Porto - Campanha en moeten ongeveer 2.4 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Porto.

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Santiago de Compostella naar Porto is 2 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je kunt een eerste tren van Santiago de Compostella naar Porto nemen om 07: 30   of neem een laatste tren van Santiago de Compostella naar Porto vertrekkend om 18: 30. Kijk voor het recentste Santiago de Compostella Porto tren dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Je trein trip van Santiago de Compostella naar Porto hoeft niet te eindigen in Porto. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Porto die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Lissabon, Madrid of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Lissabon, Madrid of Parijs te gaan op Omio!
Als je wilt reizen van Santiago de Compostella naar Porto per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Santiago de Compostella naar Porto boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Santiago de Compostella naar Porto te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Santiago de Compostella naar Porto te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Santiago de Compostella

Meer reisopties per trein van Santiago de Compostella naar Porto

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal