VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
38NS International
17Flixbus
do
27 jan.
20NS International
7Flixbus
vr
28 jan.
38NS International
13Flixbus
za
29 jan.
26NS International
7Flixbus
zo
30 jan.
26NS International
7Flixbus
ma
31 jan.
20NS International
7Flixbus
di
1 feb.
20NS International
9Flixbus
wo
2 feb.
20NS International
11Flixbus
vr
4 feb.
26NS International
11Flixbus
za
5 feb.
26NS International
9Flixbus
di
8 feb.
20NS International
9Flixbus
wo
9 feb.
20NS International
11Flixbus
vr
11 feb.
26NS International
7Flixbus
za
12 feb.
26NS International
7Flixbus
zo
13 feb.
26NS International
7Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Schiphol naar Antwerpen

distanceAfstand123 km
durationGemiddelde treinduur56 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 31
changesDirecte trenJa
carriersTreinreisaanbiedersNS International of Thalys

Met treinen van Schiphol naar Antwerpen leg je reis 123 km af wat gemiddeld 56 min duurt bij onze reispartners zoals NS International of Thalys. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 20 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 31. Reizigers vertrekken het vaakst van Schiphol Airport en arriveren in Antwerp.

Treinreisaanbieders: Thalys treinen van Schiphol naar Antwerpen

Voor slechts € 20 kun je reizen met een tren van Schiphol naar Antwerpen met Thalys. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Schiphol naar Antwerpen met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Een van de bexste manieren om tussen Schiphol en Antwerpen te reizen is door een tren te nemen met Thalys. Omio helpt je de ideale tren tussen Schiphol en Antwerpen bij Thalys te vinden door je de Thalys huidige dienstregelingen voor de tren te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de trein, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de tren van Schiphol naar Antwerpen. Je kunt verwachten van Schiphol naar Antwerpen te reizen op een tren met Thalys. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Schiphol naar Antwerpen, kun je meteen controleren of het ticket bij Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Zodra je die perfecte tren hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij Thalys op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis van Schiphol naar Antwerpen!

Thalys Schiphol naar Antwerpen tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 55 min
  • Thalys frequentie: 6 per dag

Reistips: Treinreizen van Schiphol naar Antwerpen

Reis eenvoudig met de trein naar Antwerpen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Schiphol naar Antwerpen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Schiphol naar Antwerpen?

Treintickets van Schiphol naar Antwerpen zijn al verkrijgbaar vanaf € 20 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Schiphol naar Antwerpen?

De Schiphol naar Antwerpen treinticketsprijs is gemiddeld € 31  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende week.

Wat is de afstand naar Antwerpen van Schiphol per trein?

De afstand van Schiphol naar Antwerpen per trein is ongeveer 123 km.

Hoe lang duurt het om te reizen van Schiphol naar Antwerpen per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Schiphol naar Antwerpen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Schiphol naar Antwerpen te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 56 min.

Vanaf welk treinstation in Schiphol zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Antwerpen zou ik moeten reizen?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Schiphol is Schiphol Airport. In Antwerpen is het meest populaire treinstation onder reizigers Antwerp.

Waar vind ik de Schiphol treinstation naar Antwerpen? Waar is de Antwerpen treinstation?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Schiphol Airport en moeten ongeveer 243 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Antwerpen arriveren het meest op Antwerp en moeten circa 86 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Met wie kan ik reizen van Schiphol naar Antwerpen per trein?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Schiphol naar Antwerpen kun je een tren nemen van NS International of Thalys. Check ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Schiphol naar Antwerpen om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Hoeveel van tevoren is het nodig om te aanschaffen voor de beste prijzen voor treintickets tussen Schiphol en Antwerpen?

Je kunt zien dat een tren van Schiphol naar Antwerpen gemiddeld € 31 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Schiphol naar Antwerpen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik ben mijn geplande reis van Schiphol naar Antwerpen per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Antwerpen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per trein van Schiphol naar Antwerpen reizen, is Antwerpen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Antwerpen die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Amsterdam of Parijs. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Wat is de beste manier om te reizen van Schiphol naar Antwerpen per trein met de Omio-app?

Je kunt je treintickets van Schiphol naar Antwerpen zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Schiphol naar Antwerpen tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Schiphol naar Antwerpen reizen? Kan ik per treinreisen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Schiphol naar Antwerpen wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Antwerpen
Antwerpen Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.
Antwerpen-Berchem
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Er rijden treinen en bussen tussen Antwerpen Centraal en het station Antwerpen-Berchem. Vanuit daar kan men verder met de buslijnen 51 en 53 naar de luchthaven.