Trein van Schiphol naar Berlijn

De goedkoopste treinreizen Van Schiphol Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

38

Gemiddelde

65

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
19:15Schiphol13u35 08:50Berlijn
0 overstappen
381Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:19Schiphol13u31 08:50Berlijn
0 overstappen
381Enkele reis
Deutsche Bahn
18:37Schiphol14u39 09:16Berlijn
0 overstappen
741Enkele reis
Deutsche Bahn
20:23Schiphol13u51 10:14Berlijn
0 overstappen
1091Enkele reis

Treintijden & routes Schiphol naar Berlijn

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
18:37Schiphol14u39 09:16Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
19:15Schiphol13u35 08:50Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
19:19Schiphol13u31 08:50Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:23Schiphol13u51 10:14Berlijn
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Schiphol Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

13 u 31 m

Gemiddelde

13 u 54 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

586 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Schiphol naar Berlijn rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
19:19Schiphol13u31 08:50Berlijn
0 overstappen
381Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:15Schiphol13u35 08:50Berlijn
0 overstappen
381Enkele reis
Deutsche Bahn
20:23Schiphol13u51 10:14Berlijn
0 overstappen
1091Enkele reis
Deutsche Bahn
18:37Schiphol14u39 09:16Berlijn
0 overstappen
741Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Schiphol naar Berlijn

distanceAfstand586 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein11 u 17 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 52
frequencyFrequentie5 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 4 directe treinreizen per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Bij treinreizen van Schiphol naar Berlijn leg je reis 586 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection gemiddeld 11 u 17 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 5 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 52 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 52. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Schiphol Airport en arriveren in Berlin Hbf.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Schiphol naar Berlijn

Bij Omio koop je vanaf € 52 tickets voor de tren tussen Schiphol en Berlijn bij Deutsche Bahn. Vind tijden en tickets voor de tren bij meer dan 1000 reisorganisaties, vergelijk de prijzen en boek de beste optie.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Schiphol naar Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Schiphol tot Berlijn, informatie:

  • Gemiddelde duur: 7 u 21 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Schiphol tot Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Schiphol naar Berlijn te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Schiphol naar Berlijn zijn al verkrijgbaar vanaf € 52, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste treinticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De prijs voor de trein bedraagt gemiddeld € 52  als je voor deze reis in de komende 7 dagen tickets wilt boeken.
De afstand van Schiphol naar Berlijn per trein bedraagt ongeveer 586 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Schiphol naar Berlijn als je met de trein reist bedraagt 11 u 17 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Schiphol naar Berlijn reizen, vertrekken in Schiphol vanaf Schiphol Airport en stappen in Berlijn uit op Berlin Hbf.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Schiphol Airport, wat op ongeveer 243 m van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Berlin Hbf, dat op 5.6 km van het stadscentrum ligt.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel met de trein van Schiphol naar Berlijn te brengen. Op de route naar Berlijn vanuit Schiphol kun je reizen met Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te bekijken voor de route van Schiphol naar Berlijn, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Gemiddeld er zijn 5 treinreizen per dag van Schiphol naar Berlijn. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
De trein die het vroegst vanaf Schiphol naar Berlijn vertrekt, gaat om 08: 48. De trein die het laatat Schiphol naar Berlijn vertrekt, gaat om 20: 23. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Schiphol naar Berlijn en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Schiphol naar Berlijn binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 52 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Schiphol naar Berlijn een paar maanden van tevoren.
Veel reizigers die per trein in Berlijn aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Praag of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Praag of Parijs te verkennen vanuit Berlijn, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Als je per trein wilt reizen van Schiphol naar Berlijn met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de trein tussen Schiphol en Berlijn, zowel vooraf als tijdens je reis.
Check Omio om de beste treinreizen te vergelijken als je van Schiphol naar Berlijn wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op één plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Berlijn

Meer reisopties per trein van Schiphol naar Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal