Trein van Schiphol naar Brussel

De goedkoopste treinreizen Van Schiphol Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Goedkoopst

29

Gemiddelde

37

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
19:34Schiphol1u34 21:08Brussel
0 overstappen
291Enkele reis
Thalys
18:59Schiphol2u09 21:08Brussel
0 overstappen
291Enkele reis
NS International
17:43Schiphol2u50 20:33Brussel
0 overstappen
331Enkele reis
NS International
09:26Schiphol2u50 12:16Brussel
0 overstappen
481Enkele reis
NS International
07:26Schiphol2u50 10:16Brussel
0 overstappen
481Enkele reis

Treintijden & routes Schiphol naar Brussel

Treinen weergeven voor morgen, zondag 26 juni
NS International
07:26Schiphol2u50 10:16Brussel
0 overstappen
NS International
09:26Schiphol2u50 12:16Brussel
0 overstappen
NS International
17:43Schiphol2u50 20:33Brussel
0 overstappen
Thalys
18:59Schiphol2u09 21:08Brussel
0 overstappen
Thalys
19:34Schiphol1u34 21:08Brussel
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
26 jun.
ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.

De snelste treinen Van Schiphol Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 26 jun.

Snelste reis

1 u 34 m

Gemiddelde

2 u 26 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

165 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Schiphol naar Brussel rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
19:34Schiphol1u34 21:08Brussel
0 overstappen
291Enkele reis
Thalys
18:59Schiphol2u09 21:08Brussel
0 overstappen
291Enkele reis
NS International
09:26Schiphol2u50 12:16Brussel
0 overstappen
481Enkele reis
NS International
07:26Schiphol2u50 10:16Brussel
0 overstappen
481Enkele reis
NS International
17:43Schiphol2u50 20:33Brussel
0 overstappen
331Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Schiphol naar Brussel

distanceAfstand164 km
durationGemiddelde treinduur2 h 34 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 53
frequencyTren frequentie6 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 6 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenNS International, Eurostar, NS International | IC of Thalys

Met treinen van Schiphol naar Brussel leg je reis 164 km af wat gemiddeld 2 h 34 min duurt bij onze reispartners zoals NS International, Eurostar, NS International | IC of Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 6 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 25 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 53. Reizigers vertrekken het vaakst van Schiphol Airport en arriveren in Bruxelles-Midi.

Treinreisaanbieders: Eurostar en Thalys van Schiphol naar Brussel

Eurostar en Thalys geeft je vanaf € 25 tickets voor treinen van Schiphol naar Brussel. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Eurostar
Thalys

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa zoals Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar treinen reizen door de Kanaaltunnel tussen het VK en Frankrijk. Met een snelle tren service met snelheden tot 322 km/u, reis je tussen Schiphol en Brussel in ultiem comfort in combinatie met moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je Eurostar tren van Schiphol naar Brussel kun je kiezen uit drie soorten tickets: standaard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, lounge toegang, instappen met voorrang en een warme maaltijd).

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Schiphol naar Brussel met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Thalys is een van de beste opties als je reist met de trein tussen Schiphol en Brussel. Omio toont je snel de huidige roosters voor de tren bij Thalys voor een Schiphol - Brussel en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de trein online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste die beschikbaar is. De afstand tussen Schiphol en Brussel is rond 164 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij Thalys kunt boeken begint bij € 39. Terwijl je de recentste dienstregeling van de tren van Schiphol naar Brussel bij Thalys controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Brussel. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van Thalys, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket tussen Schiphol en Brussel van Thalys voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: treinen van Schiphol tot Brussel

Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Schiphol naar Brussel te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Schiphol naar Brussel is € 25. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Schiphol naar Brussel boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 53  te betalen voor een tren ticket tussen Schiphol en Brussel.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Schiphol en Brussel per trein ongeveer 164 km  is.
De reisduur per trein van Schiphol naar Brussel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 34 min.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Schiphol is Schiphol Airport. In Brussel is het meest populaire treinstation onder reizigers Bruxelles-Midi.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Schiphol Airport, vinden op ongeveer 1.8 km van het stadscentrum van Schiphol. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Brussel, heet Bruxelles-Midi, en is ongeveer 2.4 km gelegen van zijn stadscentrum.

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Schiphol naar Brussel te brengen per trein. Op de route naar Brussel vanuit Schiphol kun je reizen met NS International, Eurostar, NS International | IC of Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken voor de route van Schiphol naar Brussel, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Ja, er zijn 6 directe treinen per dag tussen Schiphol en Brussel, en je kunt een directe tren vinden voor deze reis met Thalys of NS International  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor treintickets je gaat reserveren omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.
Gemiddeld, er zijn 6 treinen keer per dag van Schiphol naar Brussel. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Schiphol om 06: 26. Een laatste tren vertrekt van Schiphol om 19: 34. Check Omio voor de recentste tren tijden van Schiphol naar Brussel en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets tussen Schiphol en Brussel gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 53 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Schiphol naar Brussel een paar maanden van tevoren te boeken.
Je trein trip van Schiphol naar Brussel hoeft niet te eindigen in Brussel. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Brussel die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Londen te gaan op Omio!
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Schiphol naar Brussel om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Schiphol naar Brussel tren, zowel voor als tijdens de reis.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Brussel vanaf Schiphol. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Schiphol naar Brussel en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel

Meer reisopties per trein van Schiphol naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal