Trein van Schiphol naar Milaan

De goedkoopste treinreizen Van Schiphol Naar Milaan

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

120

Gemiddelde

120

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
20:23Schiphol17u32 13:55Milaan
0 overstappen
1201Enkele reis

Treintijden & routes Schiphol naar Milaan

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
Deutsche Bahn
20:23Schiphol17u32 13:55Milaan
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

De snelste treinen Van Schiphol Naar Milaan

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

17 u 32 m

Gemiddelde

17 u 32 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

827 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Schiphol naar Milaan rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
20:23Schiphol17u32 13:55Milaan
0 overstappen
1201Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Schiphol naar Milaan

distanceAfstand826 km
durationGemiddelde treinduur17 h 29 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 140
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersThalys

Met treinen van Schiphol naar Milaan leg je reis 826 km af wat gemiddeld 17 h 29 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 140 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 140. Reizigers vertrekken het vaakst van Schiphol Airport en arriveren in Milano Centrale.

Treinmaatschappijen: Thalys van Schiphol naar Milaan

Vind de beste treinen tussen Schiphol en Milaan met Omio's reispartners Thalys vanaf € 140. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Schiphol en Milaan met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke tussen Schiphol en Milaan met Thalys! Als officiële reispartner van Thalys kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de tren bij Thalys. Ook de beste routes tussen Schiphol en Milaan kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Thalys van Schiphol naar Milaan dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Thalys kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het treinstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je tren van Schiphol naar Milaan enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de tussen Schiphol en Milaan met gemak en comfort op een tren van Thalys.

Thalys van Schiphol naar Milaan tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 15 h 45 min
  • Thalys frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Schiphol tot Milaan

Reis eenvoudig met de trein naar Milaan. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Schiphol naar Milaan te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Milaan naar Schiphol te reizen is per trein en dat hoeft maar € 140 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Schiphol naar Milaan bij Omio te kopen.
Als je je treintickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Schiphol naar Milaan voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 140.
De afstand van tussen Schiphol en Milaan per trein is bij benadering 826 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Schiphol naar Milaan per trein is 17 h 29 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Schiphol naar Milaan.

Voordat je je trip van Schiphol naar Milaan gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Schiphol, vertrekken van Schiphol Airport en op Milano Centrale aankomen in Milaan.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Schiphol Airport, en ligt 243 m van het stadscentrum Schiphol.

Het meest populaire aankomst treinstation, Milano Centrale, ligt 3.7 km van het stadscentrum van Milaan.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Schiphol naar Milaan, kun je vertrouwen op Thalys om snel naar Milaan te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Schiphol naar Milaan te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Schiphol naar Milaan is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Schiphol om 18: 45. Een laatste tren vertrekt van Schiphol om 20: 26. Check Omio voor de recentste tren tijden van Schiphol naar Milaan en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je een treintickets tussen Schiphol en Milaan gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 140 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Schiphol naar Milaan zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per trein van Schiphol naar Milaan reizen, is Milaan niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Milaan die een bezoek waard zijn, zijn Rome, Parijs of Napels. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Schiphol naar Milaan zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Schiphol naar Milaan te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Schiphol naar Milaan te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Schiphol naar Milaan vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Milaan

Meer reisopties per trein van Schiphol naar Milaan

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal