De goedkoopste treinreizen Van Sevilla Naar Córdoba

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Cheapest

14

Average

28

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Sevilla naar Córdoba bedraagt ongeveer € 28 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 14.

goedkoopste
19:40Sevilla-Santa Justa1u22 21:02Córdoba Central
0 changes
141Enkele reis
goedkoopste
20:30Sevilla-Santa Justa1u18 21:48Córdoba Central
0 changes
141Enkele reis
goedkoopste
13:30Sevilla-Santa Justa1u19 14:49Córdoba Central
0 changes
141Enkele reis
goedkoopste
08:38Sevilla-Santa Justa1u22 10:00Córdoba Central
0 changes
141Enkele reis
goedkoopste
07:40Sevilla-Santa Justa1u24 09:04Córdoba Central
0 changes
141Enkele reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
8 dec.
14Renfe MD
13Alsa
do
9 dec.
14Renfe MD
13Alsa
vr
10 dec.
14Renfe MD
Vind prijzen
za
11 dec.
14Renfe MD
13Alsa
zo
12 dec.
14Renfe MD
13Alsa
ma
13 dec.
14Renfe MD
13Alsa
di
14 dec.
14Renfe MD
13Alsa
wo
15 dec.
12Renfe Torre del Oro
13Alsa
do
16 dec.
14Renfe MD
13Alsa
vr
17 dec.
14Renfe MD
13Alsa
za
18 dec.
14Renfe MD
13Alsa
zo
19 dec.
14Renfe MD
13Alsa
ma
20 dec.
14Renfe MD
13Alsa
di
21 dec.
14Renfe MD
13Alsa
wo
22 dec.
14Renfe MD
13Alsa
do
23 dec.
14Renfe MD
13Alsa
vr
24 dec.
14Renfe MD
13Alsa
za
25 dec.
14Renfe MD
13Alsa
zo
26 dec.
14Renfe MD
13Alsa
ma
27 dec.
14Renfe MD
13Alsa
di
28 dec.
14Renfe MD
13Alsa

De snelste treinen Van Sevilla Naar Córdoba

Tijden en prijzen weergeven voor 9 dec.

Snelste reis

41 m

Gemiddelde

49 m

Treinen per dag

31

Afstand busreis

120 km

Van de 31 treinen die elke dag vertrekken vanaf Sevilla naar Córdoba rijden 31 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe treinen doen gemiddeld 49 m over de afstand van 120 km. Als je echter de juiste trein kiest, kun je er zelfs in 41 m zijn.

De langzaamste treinen doen er 1 u 24 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
07:40Sevilla-Santa Justa0u41 08:21Córdoba Central
0 changes
221Enkele reis
2e snelste
15:30Sevilla-Santa Justa0u42 16:12Córdoba Central
0 changes
221Enkele reis
2e snelste
16:45Sevilla-Santa Justa0u42 17:27Córdoba Central
0 changes
371Enkele reis
2e snelste
08:45Sevilla-Santa Justa0u42 09:27Córdoba Central
0 changes
371Enkele reis
2e snelste
14:50Sevilla-Santa Justa0u42 15:32Córdoba Central
0 changes
281Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Sevilla en Córdoba

distanceAfstand120 km
durationGemiddelde treinduur1 h 18 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 14
frequencyTren frequentie17 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 17 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenRenfe of Renfe AVE

Met treinen van Sevilla naar Córdoba leg je reis 120 km af wat gemiddeld 1 h 18 min duurt bij onze reispartners zoals Renfe of Renfe AVE. Normaalgesproken zijn er er zijn 17 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 14 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 14. Reizigers vertrekken het vaakst van Sevilla San Bernardo en arriveren in Córdoba Central.

Treinmaatschappijen

Renfe en AVE van Sevilla naar Córdoba

Vind de beste treinen van Sevilla naar Córdoba met Omio's reispartners Renfe en AVE vanaf € 14. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste trip te vergelijken en te boeken.

Renfe
AVE

Renfe is de nationale tren operator van Spanje en biedt een groot aantal binnenlandse routes en internationale routes naar Frankrijk en Portugal. Renfe staat bekend om zijn reeks tickettypes die bij ieders budget passen, zoals de Basic-, Elige- en premiumtickets. Renfe heeft ook kortingskaarten voor gekwalificeerde reizigers, zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50, die je kunt gebruiken op Omio. Als je met Renfe rijdt, kun je een indrukwekkende vloot van treinen verwachten met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en tijd die nodig is om naar je bestemming te reizen. Deze typen tren omvatten Renfe AVE voor langeafstandsroutes met hoge snelheid, Alvia en Altaria voor binnenlandse routes in delen van Spanje, Euromed voor routes langs de prachtige Middellandse-Zeekust, Avant-forens treinen en Trenhotel night treinen.

Welke treinen rijden er van Sevilla naar Córdoba?

  • Je reist naar Córdoba met de treinen van RENFE.
  • Er is een directe verbinding tussen beide steden.
  • Een rit met de hogesnelheidstrein duurt maar 40 minuten.
  • Voor een goedkoop treinticket betaal je zo'n 13 euro.
  • Een treinreis naar Córdoba gaat veel sneller dan een rit met de bus.

Welke treintijden gelden er voor RENFE van Sevilla naar Córdoba?

Vanuit Sevilla reis je heel gemakkelijk naar het noordoostelijker gelegen Córdoba. Als je zo snel mogelijk op je plaats van bestemming wilt zijn, stap dan in bij één van de hogesnelheidstreinen. Deze brengen je al in 40 à 45 minuten naar de historische stad Córdoba. Daarnaast kun je ook kiezen voor een rit met de intercity. Een treinticket voor de reguliere intercity is namelijk goedkoper dan voor de hogesnelheidstrein. Houd er alleen wel rekening mee dat je wat langer onderweg bent. De rechtstreekse treinreis duurt dan zo'n 1 uur en 20 minuten.

Spoorwegmaatschappij RENFE laat de hele dag door treinen rijden tussen Sevilla en Córdoba. De eerste trein van de dag vertrekt rond 6.00 uur, terwijl de laatste trein om 21.30 uur het station van Sevilla verlaat. In het weekend vervallen de eerste ritten overigens wel. Hierdoor kun je op zaterdag en zondag vanaf 7.00 uur richting Córdoba vertrekken. De treinen rijden minimaal één keer per uur. Reis je op een populair tijdstip? Dan zijn er tot wel vier ritten in het uur. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden als je met de trein van Sevilla naar Córdoba wilt reizen.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Sevilla?

Alle intercity's en hogesnelheidstreinen vertrekken in Sevilla vanaf station Santa Justa. De meeste bussen die door de stad rijden, stoppen bij de bushalte buiten het station. Er zijn overigens ook plannen om de metrolijn van Sevilla door te trekken naar het treinstation. In de toekomst krijg je dus nog meer mogelijkheden om naar Santa Justa te reizen.

Op welk treinstation komen treinen aan in Córdoba?

De treinen vanuit Sevilla komen aan op het enige station in de stad Córdoba. Hier vandaan wandel je zo de historische binnenstad in. Wil je de resten van de oude Romeinse tempel bewonderen? Of ben je benieuwd naar het uitzicht vanaf de Torre de la Calahorra? Met de bus reis je zo van het station naar de dichtstbijzijnde halte. De bussen die bij station Córdoba stoppen, rijden echt de hele stad door. Kies dus maar waar jij als eerste naartoe gaat!

Reistips

Treinreizen van Sevilla naar Córdoba
Reis eenvoudig met de trein naar Córdoba. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sevilla naar Córdoba te reizen.
FAQs
Wat is het goedkoopst mogelijke treintickets van Sevilla naar Córdoba?
Voordelige treintickets van Sevilla naar Córdoba zijn al verkrijgbaar vanaf € 14, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Sevilla naar Córdoba?
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 14  te betalen voor een tren ticket tussen Sevilla en Córdoba.
Wat is de afstand naar Córdoba van Sevilla per trein?
De tren afstand van Sevilla naar Córdoba is circa 120 km.
Hoe lang doet de tren van Sevilla naar Córdoba erover?
The gemiddelde reistijd per trein van Sevilla naar Córdoba is 1 h 18 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Sevilla naar Córdoba.
Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Sevilla naar Córdoba?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Sevilla naar Córdoba, vertrekken meestal van Sevilla San Bernardo in Sevilla en komen aan op Córdoba Central in Córdoba. Het is altijd handig om deze treinstations in Sevilla en Córdoba te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation in Sevilla om naar Córdoba te gaan? Waar is het treinstation in Córdoba gelegen?

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Sevilla San Bernardo, wat ongeveer 582 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Córdoba Central, dat 2.1 km ligt van het stadscentrum.

Welke treinreisaanbieders op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Sevilla naar Córdoba te komen?
Voor de beste tren van Sevilla naar Córdoba, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Renfe of Renfe AVE. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Sevilla naar Córdoba om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoeveel treindiensten zijn er tussen Sevilla en Córdoba per dag?
Gemiddeld, er zijn 17 treinen keer per dag van Sevilla naar Córdoba. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om treintickets tussen Sevilla en Córdoba te scoren met de beste prijs?
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Sevilla naar Córdoba gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 14 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Sevilla naar Córdoba een paar maanden van tevoren te boeken.
Als ik aankom in Córdoba vanuit Sevilla per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Córdoba?
Voor veel van onze klanten die per trein van Sevilla naar Córdoba reizen, is Córdoba niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Córdoba die een bezoek waard zijn, zijn Madrid, Málaga of Barcelona. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Sevilla naar Córdoba per trein?
Als je per trein wilt reizen van Sevilla naar Córdoba met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Sevilla en Córdoba, zowel vooraf als tijdens je reis.
Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Sevilla naar Córdoba?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Sevilla naar Córdoba wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Córdoba
Sevilla-Santa Justa
Voorzieningen
Versnaperingen

Alternatieven voor treinen Sevilla - Córdoba

Bekijk gerelateerde reisinformatie: