Trein van Sint-Niklaas naar Rijsel

De goedkoopste treinreizen Van Sint-Niklaas Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

17

Gemiddelde

17

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB | IC
08:02Sint-Niklaas1u49 09:51Rijsel
0 overstappen
171Enkele reis
SNCB | IC
09:02Sint-Niklaas1u49 10:51Rijsel
0 overstappen
171Enkele reis

Treintijden & routes Sint-Niklaas naar Rijsel

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
SNCB | IC
08:02Sint-Niklaas1u49 09:51Rijsel
0 overstappen
SNCB | IC
09:02Sint-Niklaas1u49 10:51Rijsel
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Sint-Niklaas Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

1 u 49 m

Gemiddelde

1 u 49 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

96 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Sint-Niklaas naar Rijsel rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB | IC
08:02Sint-Niklaas1u49 09:51Rijsel
0 overstappen
171Enkele reis
SNCB | IC
09:02Sint-Niklaas1u49 10:51Rijsel
0 overstappen
171Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Sint-Niklaas naar Rijsel

distanceAfstand96 km
durationGemiddelde treinduur1 h 49 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 16
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenSNCB of SNCB | IC

Met treinen van Sint-Niklaas naar Rijsel leg je reis 96 km af wat gemiddeld 1 h 49 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB of SNCB | IC. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 16 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 11. Reizigers vertrekken het vaakst van Sint-Niklaas en arriveren in Lille Flandres.

Treinreisaanbieders: SNCB van Sint-Niklaas naar Rijsel

SNCB geeft je vanaf € 11 tickets voor treinen van Sint-Niklaas naar Rijsel. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren tussen Sint-Niklaas en Rijsel.

Een van de bexste manieren om tussen Sint-Niklaas en Rijsel te reizen is door een tren te nemen met SNCB. Omio helpt je de ideale tren van Sint-Niklaas naar Rijsel bij SNCB te vinden door je de SNCB huidige dienstregelingen voor de tren te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de trein, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de tren van Sint-Niklaas naar Rijsel. Je kunt verwachten van Sint-Niklaas naar Rijsel te reizen op een tren met SNCB. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Sint-Niklaas naar Rijsel, kun je meteen controleren of het ticket bij SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Zodra je die perfecte tren hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij SNCB op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis van Sint-Niklaas naar Rijsel!

SNCB van Sint-Niklaas naar Rijsel tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 46 min
  • SNCB frequentie: 13 per dag

Reistips: treinen van Sint-Niklaas tot Rijsel

Reis eenvoudig met de trein naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sint-Niklaas naar Rijsel te reizen.
FAQs
Treintickets van Sint-Niklaas naar Rijsel hoeven niet meer dan € 11 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Sint-Niklaas naar Rijsel voor je volgende vakantie.
De tren prijs tussen Sint-Niklaas en Rijsel is gemiddeld € 16  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Sint-Niklaas naar Rijsel per trein is ongeveer 96 km.
The gemiddelde reistijd per trein van Sint-Niklaas naar Rijsel is 1 h 49 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Sint-Niklaas naar Rijsel.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Sint-Niklaas naar Rijsel, vertrekken meestal van Sint-Niklaas in Sint-Niklaas en komen aan op Lille Flandres in Rijsel. Het is altijd handig om deze treinstations in Sint-Niklaas en Rijsel te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Sint-Niklaas, vinden op ongeveer 774 m van het stadscentrum van Sint-Niklaas. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Rijsel, heet Lille Flandres, en is ongeveer 1.7 km gelegen van zijn stadscentrum.

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Sint-Niklaas naar Rijsel kun je een tren nemen van SNCB of SNCB | IC. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Sint-Niklaas naar Rijsel om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Als je liever vroeg in de ochtend treinen pakt van Sint-Niklaas naar Rijsel, een eerste tren vertrekt om 06: 02. Als je liever nacht treinen van Sint-Niklaas naar Rijsel, een laatste tren van de dag vertrekt om 21: 02. Omio toont jou een recentste tren van Sint-Niklaas naar Rijsel dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een treintickets enkele reis van Sint-Niklaas naar Rijsel kost gemiddeld € 16 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Sint-Niklaas en Rijsel een paar maanden van te voren boeken.
Veel reizigers die in Rijsel aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Brussel of Londen. Als je erover denkt om Parijs, Brussel of Londen te verkennen vanuit Rijsel, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Sint-Niklaas naar Rijsel om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Sint-Niklaas naar Rijsel tren, zowel voor als tijdens de reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Sint-Niklaas naar Rijsel wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sint-Niklaas
Rijsel

Meer reisopties per trein van Sint-Niklaas naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal