Treinen van Sittard naar Eindhoven

wo 18 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Sittard naar Eindhoven

Vertrekstation trein:Sittard
Eindstation trein:Eindhoven
Afstand treinreis:56 km

Trein van Sittard naar Eindhoven: reisinformatie

Reizigers kunnen op elk moment van de dag een rechtstreekse trein van Sittard naar Eindhoven nemen. Er rijden van vroeg tot laat treinen op dit traject over circa 70 kilometer, met een frequentie van vier treinen per uur. De trein Sittard Eindhoven is drie kwartier onderweg. De eerste trein naar Eindhoven vertrekt al vóór zes uur ꞌs ochtends van het station van Sittard. Late reizigers kunnen om even na middernacht de laatste trein Sittard Eindhoven nemen. Het dagelijkse treinverkeer wordt verzorgd door de Nederlandse spoorvervoerder NS.

De trein nemen vanuit Sittard

Reizigers met de trein Sittard Eindhoven vertrekken van het station van Sittard, dat gelegen is aan het Stationsplein. Bij het moderne station is een busstation, waar de stadsbussen en streekbussen een stop hebben. Daarnaast is er een taxistandplaats bij het station, waar de taxiꞌs vanuit de stad aankomen. Reizigers binnen de gemeente Sittard-Geleen kunnen ook vanaf de stations Geleen Oost en Geleen Lutterade naar het centraal station van Sittard komen.

In Eindhoven aankomen met de trein

Eindhoven is een van de vijf grootste steden van Nederland. Het is de stad van elektronicaconcern Philips, waar bezienswaardigheden en attracties als de voormalige gloeilampenfabriek de Witte Dame, het DAF Museum, de negentiende-eeuwse Sint-Catherinekerk en het nieuw ontwikkelde stadsdeel Strijp-S bezocht kunnen worden. De trein Sittard Eindhoven heeft Eindhoven Centraal als eindstation. Vanaf het aan de zuidzijde van het station gelegen Stationsplein wandelt men binnen tien minuten naar de binnenstad met zijn vele winkels en terrassen. Het grote busstation bevindt zich aan de noordkant van het treinstation. Hier wachten diverse stadsbussen en streekbussen om reizigers naar het centrum en de buitenwijken te vervoeren. Men kan ook een taxi nemen naar de stad. Reizigers die naar het noordwesten van de stad willen, kunnen de trein nemen van Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Beukenlaan Strijp-S.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis
Sittard
Eindhoven
TrainGeleen-Lutterade

Voorzieningen

TrainSittard

Voorzieningen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.