Trein van Straatsburg naar Kehl

De goedkoopste treinreizen Van Straatsburg Naar Kehl

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

4

Gemiddelde

4

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCF | TER
20:50Straatsburg0u11 21:01Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
22:05Straatsburg0u10 22:15Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
05:50Straatsburg0u11 06:01Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
15:20Straatsburg0u11 15:31Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
12:50Straatsburg0u11 13:01Kehl
0 overstappen
41Enkele reis

Treintijden & routes Straatsburg naar Kehl

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
SNCF | TER
05:50Straatsburg0u11 06:01Kehl
0 overstappen
SNCF | TER
12:50Straatsburg0u11 13:01Kehl
0 overstappen
SNCF | TER
15:20Straatsburg0u11 15:31Kehl
0 overstappen
SNCF | TER
19:50Straatsburg0u11 20:01Kehl
0 overstappen
SNCF | TER
20:50Straatsburg0u11 21:01Kehl
0 overstappen
SNCF | TER
22:05Straatsburg0u10 22:15Kehl
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Straatsburg Naar Kehl

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

10 m

Gemiddelde

10 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

5 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Straatsburg naar Kehl rijden 6 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCF | TER
22:05Straatsburg0u10 22:15Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
20:50Straatsburg0u11 21:01Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
05:50Straatsburg0u11 06:01Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
15:20Straatsburg0u11 15:31Kehl
0 overstappen
41Enkele reis
SNCF | TER
12:50Straatsburg0u11 13:01Kehl
0 overstappen
41Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Straatsburg naar Kehl

distanceAfstand5 km
durationGemiddelde treinduur10 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 4
frequencyTren frequentie17 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 17 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersSüdwestdeutsche Verkehrs-AG, SNCF | TER of SNCF

Met treinen van Straatsburg naar Kehl leg je reis 5 km af wat gemiddeld 10 min duurt bij onze reispartners zoals Südwestdeutsche Verkehrs-AG, SNCF | TER of SNCF. Normaalgesproken zijn er er zijn 17 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 4 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 4. Reizigers vertrekken het vaakst van Strasbourg en arriveren in Kehl.

Treinreisaanbieders: SNCF (3) van Straatsburg naar Kehl

Reis met de tren van Straatsburg naar Kehl vanaf € 4 met Omio’s SNCF (3) partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair te vergelijken en te boeken.

SNCF (3)

Maak reizen in Frankrijk zo gemakkelijk mogelijk met de SNCF, de nationale maatschappij voor reizen met de tren. SNCF treinen nemen je mee op een groot aantal nationale, regionale en lokale routes, evenals internationale routes naar Spanje en Duitsland. Er zijn veel soorten tickets beschikbaar, waaronder de goedkope Prem-tickets, standaard Loisir-tickets en Pro-tickets voor meer flexibiliteit. Er zijn ook kortingskaarten zoals de jeugdkaart en seniorenkaart, die je op Omio kunt gebruiken bij het kopen van SNCF-tickets.

SNCF biedt waar voor je geld op routes tussen Straatsburg en Kehl en we kunnen je helpen de beste beschikbare deals te vinden. Controleer de huidige SNCF-tijden voor een tren 5 km lange, vergelijk de best beschikbare tarieven en koop je goedkope Straatsburg naar Kehl tren ticket op Omio, snel en gemakkelijk!

De SNCF biedt verschillende soorten treinen aan op haar routes, zoals de TGV-hogesnelheidstrein, de klassieke intercity en de TER, de regionale tren van de SNCF. Op de ultramoderne TGV treinen die de belangrijkste langeafstandsroutes en de Kanaaltunnel rijden, vind je treinen met airconditioning, gratis wifi, een bar, een restaurant en andere on-site services.

SNCF (3) Straatsburg naar Kehl tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 11 min
  • SNCF (3) frequentie: 14 per dag

Reistips: treinen van Straatsburg tot Kehl

Reis eenvoudig met de trein naar Kehl. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Straatsburg naar Kehl te reizen.
FAQs
Treintickets van Straatsburg naar Kehl hoeven niet meer dan € 4 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Straatsburg naar Kehl voor je volgende vakantie.
De tren prijs tussen Straatsburg en Kehl is gemiddeld € 4  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Straatsburg naar Kehl per trein ongeveer 5 km  is.
De reisduur per trein van Straatsburg naar Kehl kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 10 min.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Straatsburg naar Kehl, vertrekken meestal van Strasbourg in Straatsburg en komen aan op Kehl in Kehl. Het is altijd handig om deze treinstations in Straatsburg en Kehl te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Strasbourg, wat ongeveer 762 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Kehl, dat 1.9 km ligt van het stadscentrum.

Als je een tren neemt van Straatsburg naar Kehl, biedt Südwestdeutsche Verkehrs-AG, SNCF | TER of SNCF de beste manier om snel naar Kehl te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Straatsburg naar Kehl en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 17 directe treinen per dag tussen Straatsburg en Kehl. Als je op zoek bent naar een directe tren van Straatsburg naar Kehl, overweeg dan te reizen met SNCF | TER. Non-stop treindiensten geven je meestal meer gemak en besparen tijd om jou op je bestemming te krijgen, dus is het de moeite waard daarop te letten wanner je je treintickets boekt.
Gemiddeld, er zijn 17 treinen keer per dag van Straatsburg naar Kehl. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste Straatsburg naar Kehl tren vertrekt om 05: 50   en een laatste tren van Straatsburg naar Kehl vertrekt om 22: 05. Check de laatst bijgewerkte Straatsburg naar Kehl tren tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Je kunt zien dat een tren tussen Straatsburg en Kehl gemiddeld € 4 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Straatsburg naar Kehl over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Kehl, reizen ook vaak naar Berlijn, Karlsruhe of Stuttgart. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Kehl en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Straatsburg naar Kehl zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Straatsburg naar Kehl te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Kehl vanaf Straatsburg. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Straatsburg naar Kehl en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Straatsburg
Kehl

Meer reisopties per trein van Straatsburg naar Kehl

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal