Trein van Straatsburg naar Lahr

De goedkoopste treinreizen Van Straatsburg Naar Lahr

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

19

Gemiddelde

31

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCF | TGV INOUI
17:18Straatsburg0u36 17:54Lahr
0 overstappen
191Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
11:55Straatsburg1u21 13:16Lahr
0 overstappen
441Enkele reis

Treintijden & routes Straatsburg naar Lahr

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn with connection
11:55Straatsburg1u21 13:16Lahr
0 overstappen
SNCF | TGV INOUI
17:18Straatsburg0u36 17:54Lahr
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Straatsburg Naar Lahr

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

36 m

Gemiddelde

58 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

29 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Straatsburg naar Lahr rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCF | TGV INOUI
17:18Straatsburg0u36 17:54Lahr
0 overstappen
191Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
11:55Straatsburg1u21 13:16Lahr
0 overstappen
441Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Straatsburg naar Lahr

distanceAfstand28 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein36 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 20
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of SNCF | TGV INOUI

Bij treinreizen van Straatsburg naar Lahr leg je reis 28 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of SNCF | TGV INOUI gemiddeld 36 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 20 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 18. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Strasbourg en arriveren in Lahr (Schwarzw).

Reistips: treinen van Straatsburg tot Lahr

Reis eenvoudig met de trein naar Lahr. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Straatsburg naar Lahr te reizen.
FAQs
Treintickets van Straatsburg naar Lahr zijn al verkrijgbaar vanaf € 18 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De treinticketprijs voor een reis van Straatsburg naar Lahr is gemiddeld € 20  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
Met de trein van van Straatsburg naar Lahr is ongeveer 28 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Straatsburg naar Lahr als je met de trein reist bedraagt 36 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Voordat je je reis van Straatsburg naar Lahr gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Straatsburg vanaf Strasbourg vertrekken en in Lahr aankomen op Lahr (Schwarzw).

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Strasbourg en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 762 m naar het treinstation in Lahr (Schwarzw) af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Straatsburg naar Lahr kun je de trein nemen van Deutsche Bahn with connection of SNCF | TGV INOUI. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Straatsburg naar Lahr om te zien wat voor voordelen zij bieden.
De trein die het vroegst vanaf Straatsburg naar Lahr vertrekt, gaat om 11: 55. De trein die het laatat Straatsburg naar Lahr vertrekt, gaat om 17: 18. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de trein van Straatsburg naar Lahr en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinmaatschappijen die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Straatsburg naar Lahr binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 20 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Straatsburg naar Lahr een paar maanden van tevoren.
Voor veel van onze klanten die per trein van Straatsburg naar Lahr reizen, is Lahr niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Lahr die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Stuttgart of Bazel. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt in de Omio-app  treintickets van Straatsburg naar Lahr zoeken en zo de beste deal snel en makkelijk vinden. Heb je mobiele treintickets? Dan kun je die gewoon laten zien, ook zonder internetverbinding. Bovendien ontvang je vóór en tijdens de reis meldingen over je reis van Straatsburg naar Lahr.
Het is goed mogelijk om van Straatsburg naar Lahr te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Straatsburg naar Lahr te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Straatsburg
Lahr

Meer reisopties per trein van Straatsburg naar Lahr

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal