Trein van Straatsburg naar Rotterdam

De goedkoopste treinreizen Van Straatsburg Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

-

Gemiddelde

-

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

TGV inOui
05:56Strasbourg3u11 09:07Rotterdam Centraal
1 overstap
Vind prijzen
TGV inOui
15:12Strasbourg3u31 18:43Rotterdam Centraal
1 overstap
Vind prijzen

Treintijden & routes Straatsburg naar Rotterdam

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
TGV inOui
05:56Strasbourg3u11 09:07Rotterdam Centraal
1 overstap
TGV inOui
15:12Strasbourg3u31 18:43Rotterdam Centraal
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste treinen Van Straatsburg Naar Rotterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

3 u 11 m

Gemiddelde

3 u 21 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

438 km

Het is lastig om van Straatsburg naar Rotterdam te reizen zonder minstens een overstap.

TGV inOui
05:56Strasbourg3u11 09:07Rotterdam Centraal
1 overstap
Vind prijzen
TGV inOui
15:12Strasbourg3u31 18:43Rotterdam Centraal
1 overstap
Vind prijzen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Straatsburg naar Rotterdam

distanceAfstand437 km
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of TGV inOui

Met treinen van Straatsburg naar Rotterdam leg je reis 437 km af met onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of TGV inOui. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Strasbourg en arriveren in Rotterdam Centraal.

Treinmaatschappijen: Thalys en Eurostar van Straatsburg naar Rotterdam

Je kunt reizen met een tren tussen Straatsburg en Rotterdam met Thalys en Eurostar. Als je in Omio zoekt naar tijden en tickets, laten we je de best beschikbare deals zien.

Eurostar
Thalys

Eurostar is de exclusieve hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk verbindt met landen in Europa zoals Frankrijk, België en Nederland. De meeste Eurostar treinen reizen door de Kanaaltunnel tussen het VK en Frankrijk. Met een snelle tren service met snelheden tot 322 km/u, reis je tussen Straatsburg en Rotterdam in ultiem comfort in combinatie met moderne, comfortabele stoelen en grote ramen. Bij het boeken van je Eurostar tren tussen Straatsburg en Rotterdam kun je kiezen uit drie soorten tickets: standaard, Standard Premier (met lichte versnaperingen en ruime zitplaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime zitplaatsen, lounge toegang, instappen met voorrang en een warme maaltijd).

Eurostar treinen van Straatsburg tot Rotterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 15 h 36 min
  • Eurostar frequentie: 1 per dag

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren tussen Straatsburg en Rotterdam met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Maak je plannen om tussen Straatsburg en Rotterdam te reizen? Waarom neem je geen tren met Thalys? Omio kan je actuele tijden, tickets, reisinformatie (zoals bagagebeleid en aangeboden voorzieningen aan boord) en prijzen voor de tren van Thalys laten zien, zodat je de beste deals kunt vinden voor Straatsburg naar Rotterdam allemaal op één plek. Met de tren van Thalys kun je van Straatsburg naar Rotterdam verwachten te reizen. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Straatsburg en Rotterdam, kunt je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan reizen. Zodra je je perfecte enkele reis voor de tren van Straatsburg naar Rotterdam van Thalys hebt gevonden, boek je je goedkope ticket voor de trein snel en gemakkelijk online op Omio of in de Omio-app, zodat je kunt gaan genieten van je aanstaande reis!

Thalys Straatsburg naar Rotterdam tren informatie:

  • Gemiddelde duur: 8 h 59 min
  • Thalys frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Straatsburg tot Rotterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Rotterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Straatsburg naar Rotterdam te reizen.
FAQs
De afstand van Straatsburg naar Rotterdam per trein is ongeveer 437 km.
The gemiddelde reistijd per trein van Straatsburg naar Rotterdam is 3 h 23 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Straatsburg naar Rotterdam.

Als je per trein van Straatsburg naar Rotterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Straatsburg vertrekken van Strasbourg en dat de meeste mensen in Rotterdam uitstappen op Rotterdam Centraal.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Strasbourg, en ligt 762 m van het stadscentrum Straatsburg.

Het meest populaire aankomst treinstation, Rotterdam Centraal, ligt 875 m van het stadscentrum van Rotterdam.

Voor de beste tren van Straatsburg naar Rotterdam, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Deutsche Bahn with connection of TGV inOui. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Straatsburg naar Rotterdam om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Gemiddeld, er zijn 2 treinen keer per dag van Straatsburg naar Rotterdam. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Je kunt een eerste tren van Straatsburg naar Rotterdam nemen om 05: 56   of neem een laatste tren van Straatsburg naar Rotterdam vertrekkend om 15: 12. Kijk voor het recentste Straatsburg Rotterdam tren dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Je trein trip van Straatsburg naar Rotterdam hoeft niet te eindigen in Rotterdam. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Rotterdam die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Brussel of Parijs te gaan op Omio!
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Straatsburg naar Rotterdam zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Straatsburg naar Rotterdam te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Straatsburg naar Rotterdam wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Straatsburg
Rotterdam

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal