VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
25 jun.
8
za
26 jun.
8
di
29 jun.
8
wo
30 jun.
8

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Tilburg naar Eindhoven

Gem. reistijd
24 minuten
Gem. treinticket: 8
Vertrekstation trein:Tilburg
Eindstation trein:Eindhoven
Afstand treinreis:30 km

Welke treinen rijden er van Tilburg naar Eindhoven?

  • Vanuit Tilburg reis je met NS naar Eindhoven.
  • Er rijden rechtstreekse sprinters en intercity's.
  • De intercity brengt je in 22 minuten naar je eindbestemming.
  • Een goedkoop treinticket kost net iets meer dan 7 euro.
  • De trein is op dit traject de snelste én goedkoopste optie.

Welke treinen van NS maken een treinreis van Tilburg naar Eindhoven?

Eindhoven ligt ongeveer 30 kilometer ten zuidoosten van Tilburg. Deze afstand is heel goed met de trein te overbruggen. De rechtstreekse intercity stopt onderweg geen enkele keer waardoor de reis lekker snel gaat. Want na een treinreis van 22 minuten sta je al op het station van Eindhoven. Een rit met de sprinter duurt iets langer, namelijk een half uur.

Tussen Tilburg en Eindhoven rijden doorgaans vier treinen per uur. Je kunt twee keer per uur instappen bij een intercity en twee keer bij een sprinter. Alleen 's avonds na 22.00 uur neemt het aantal ritten af naar drie per uur. Op doordeweekse dagen vertrekt de eerste trein 's ochtends rond 6.00 uur uit Tilburg. De reguliere dienstregeling eindigt dan om middernacht. Daarna gaat er rond 0.30 uur nog wel één rechtstreekse sprinter op weg naar Eindhoven.

In het weekend vertrekt de eerste trein van de dag net iets later dan doordeweeks. Zo kun je op zaterdag vanaf 6.45 uur naar Eindhoven reizen en op zondag is dit 7.45 uur. De dienstregeling gaat 's avonds wel wat langer door. Op vrijdag- en zaterdagnacht rijden er namelijk extra intercity's rond 1.00 uur en 2.00 uur.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Tilburg?

De meeste treinpassagiers beginnen hun reis op het centraal station van Tilburg. Hier vandaan vertrekken alle sprinters en intercity's die rechtstreeks naar Eindhoven gaan. Stap je op op station Tilburg Universiteit (voorheen Tilburg West)? Dan kun je twee keer per uur gebruikmaken van de rechtstreekse sprinters. Vanaf station Tilburg Reeshof vertrekken er geen directe treinen naar Eindhoven. Je moet altijd rekening houden met een overstap op Tilburg Centraal.

Op welk treinstation komen treinen aan in Eindhoven?

De intercity's vanuit Tilburg stoppen allemaal op station Eindhoven Centraal. Dit treinstation ligt op loopafstand van de gezellige binnenstad en het Philips Stadion. Een andere optie is om met de bus verder te reizen. Bij Eindhoven Centraal stoppen bussen van ongeveer 50 verschillende lijnen. Hierdoor is elke wijk in de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de sprinter naar Eindhoven? Dan kun je ook uitstappen op station Eindhoven Strijp-S. De naastgelegen bushalte wordt aangedaan door de bussen van lijn 401, 402 en 403.

Reistips

Treinreizen van Tilburg naar Eindhoven
Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Tilburg naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Tilburg naar Eindhoven?
Voordelige trein tickets van Tilburg naar Eindhoven zijn al verkrijgbaar vanaf € 8, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste trein tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de prijs van een trein kaartje van Tilburg naar Eindhoven?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 8 uit voor de tren van Tilburg naar Eindhoven. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Eindhoven from Tilburg.
Wat is de afstand naar Eindhoven van Tilburg per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Tilburg naar Eindhoven, is het handig om te weten dat Eindhoven ongeveer 29 km is van Tilburg als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Tilburg naar Eindhoven, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang duurt het om te reizen van Tilburg naar Eindhoven per trein?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Tilburg naar Eindhoven per tren is 22 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Tilburg naar Eindhoven.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Tilburg naar Eindhoven?

Het meest populaire voor reizigers uit Tilburg is Tilburg. In Eindhoven is het meest populaire onder reizigers Eindhoven.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Tilburg en in Eindhoven?

Bij het plannen van je reis naar Eindhoven van Tilburg, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Tilburg is Tilburg, dat 0 km ligt van het centrum. In Eindhoven is het populairste Eindhoven en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Tilburg van Eindhoven?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Tilburg naar Eindhoven te brengen per tren. Op de route van On the route naar Eindhoven van Tilburg kun je reizen met NS of NS International | IC. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Tilburg naar Eindhoven, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Tilburg naar Eindhoven te reizen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Tilburg naar Eindhoven dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Eindhoven vanuit Tilburg per tren, zijn er dan in de buurt van Eindhoven nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Eindhoven, reizen ook vaak naar Amsterdam, Brussel of Antwerpen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Eindhoven en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik van Tilburg naar Eindhoven reizen per trein in plaats van met de auto?
Reizen van Tilburg naar Eindhoven zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Tilburg naar Eindhoven.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Tilburg
Eindhoven
Tilburg
Voorzieningen
Tilburg Reeshof
Voorzieningen
Tilburg Universiteit
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Tilburg - Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie: