VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
94Thalys
131KLM
wo
26 jan.
119Thalys
131KLM
do
27 jan.
119Thalys
70Transavia Airlines
vr
28 jan.
119Thalys
89Transavia Airlines
za
29 jan.
119Thalys
130HOP!
zo
30 jan.
44Thalys
51Transavia Airlines
ma
31 jan.
69Thalys
46Transavia Airlines
di
1 feb.
87Thalys
97HOP!
vr
4 feb.
88Thalys
50Transavia Airlines
za
5 feb.
211Deutsche Bahn with connection
71Air France
zo
6 feb.
97Thalys
97HOP!
di
8 feb.
97Thalys
97HOP!
wo
9 feb.
87Thalys
88HOP!
vr
11 feb.
97Thalys
50Transavia France
za
12 feb.
87Thalys
109KLM
zo
13 feb.
87Thalys
56Transavia France

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Tilburg en Parijs

distanceAfstand358 km
durationGemiddelde treinduur3 h 26 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 106
frequencyTren frequentie7 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 7 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenThalys

Met treinen van Tilburg naar Parijs leg je reis 358 km af wat gemiddeld 3 h 26 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys. Normaalgesproken zijn er er zijn 7 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 106 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 44. Reizigers vertrekken het vaakst van Tilburg en arriveren in Paris Gare de Lyon.

Treinreisaanbieders: Thalys Tilburg – Parijs

Reis met de tren van Tilburg naar Parijs vanaf € 44 met Omio’s Thalys partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest betaalbaar trip te vergelijken en te boeken.

Thalys

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Tilburg naar Parijs met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Zoek je goedkope van Tilburg naar Parijs tickets bij Thalys, ga dan naar Omio! Voor een enkele reis van Tilburg naar Parijs met de trein vind je ticketprijzen vanaf € 44 wanneer je van tevoren boekt. We helpen je naar Parijs vanaf Tilburg te laten reizen door je de nieuwste aanbiedingen voor de tren bij Thalys te tonen. Ook dienstregelingen en tickets voor deze 358 km route kun je hier vinden. Je kunt ook relevante ticketinformatie bekijken voor elk beschikbare tariefklasse op deze route, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden bij Thalys. Als je in de Omio-app zoekt naar Thalys - van Tilburg naar Parijs, dan kun je snel zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt gaan reizen als je de tren gebruikt. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren van Tilburg naar Parijs die wordt aangeboden, Omio maakt het je gemakkelijker dan ooit om die perfecte tren te vinden met Thalys, dus je kunt genieten van een vlotte en comfortabele reis.

Thalys treinen van Tilburg tot Parijs, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 51 min
  • Gemiddelde prijs: € 44
  • Thalys frequentie: 7 per dag

Reistips: Treinreizen van Tilburg naar Parijs

Reis eenvoudig met de trein naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Tilburg naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Tilburg naar Parijs zijn?

Het goedkoopst mogelijke treintickets van Tilburg naar Parijs is € 44. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Tilburg naar Parijs boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de tren van Tilburg naar Parijs gemiddeld?

Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Tilburg naar Parijs voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 106.

Hoe ver is Parijs van Tilburg als ik per trein wil reizen?

De afstand van Tilburg naar Parijs per trein is ongeveer 358 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Tilburg naar Parijs?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Tilburg naar Parijs per trein is 3 h 26 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Tilburg naar Parijs.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Tilburg en in Parijs?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Tilburg is Tilburg. In Parijs is het meest populaire treinstation onder reizigers Paris Gare de Lyon.

Waar is het Tilburg treinstation? Waar is het Parijs treinstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Tilburg en reizen ongeveer 770 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Paris Gare de Lyon en moeten ongeveer 2.1 km reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Parijs.

Welke treinreisaanbieders zijn actief op de route van Tilburg van Parijs?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Tilburg naar Parijs, kun je vertrouwen op Thalys om snel naar Parijs te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Tilburg naar Parijs te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel treinen per dag zijn er tussen Tilburg en Parijs?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Tilburg naar Parijs is 7 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoe vroeg moet ik treintickets aanschaffen voor Tilburg naar Parijs om de beste aanbiedingen te krijgen?

De prijs van een treintickets enkele reis van Tilburg naar Parijs kost gemiddeld € 106 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets van Tilburg naar Parijs een paar maanden van te voren boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Parijs vanuit Tilburg per trein, zijn er dan in de buurt van Parijs nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Je trein trip van Tilburg naar Parijs hoeft niet te eindigen in Parijs. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Parijs die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Londen, Barcelona of Amsterdam te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Tilburg naar Parijs?

Als je wilt reizen van Tilburg naar Parijs per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Tilburg naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kom ik van Tilburg naar Parijs als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Tilburg naar Parijs wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Tilburg
Parijs
Tilburg
Voorzieningen
Tilburg Reeshof
Voorzieningen
Tilburg Universiteit
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Tilburg - Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie: