Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Utrecht naar Apeldoorn

distanceAfstand59 km
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag

Met treinen van Utrecht naar Apeldoorn leg je reis 59 km af met onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in Apeldoorn.

Reistips: Treinreizen van Utrecht naar Apeldoorn

Reis eenvoudig met de trein naar Apeldoorn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Apeldoorn te reizen.
FAQs

Hoe ver is Apeldoorn van Utrecht als ik per trein wil reizen?

Je moet erop rekenen ongeveer 59 km  af te leggen tussen Utrecht en Apeldoorn per trein.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Utrecht naar Apeldoorn?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Utrecht naar Apeldoorn per trein is 54 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Utrecht naar Apeldoorn.

Welke treinstations zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Utrecht naar Apeldoorn?

Als je per trein van Utrecht naar Apeldoorn reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Utrecht vertrekken van Utrecht Centraal en dat de meeste mensen in Apeldoorn uitstappen op Apeldoorn.

Waar is het treinstation om van te vertrekken in Utrecht gesitueerd? Waar is treinstation om aan te komen in Apeldoorn gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Utrecht Centraal en moeten ongeveer 851 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Apeldoorn arriveren het meest op Apeldoorn en moeten circa 147 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Hoeveel treinen zijn er van Utrecht naar Apeldoorn per dag?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Utrecht naar Apeldoorn is 25 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Apeldoorn vanuit Utrecht per trein, zijn er dan in de buurt van Apeldoorn nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per trein van Utrecht naar Apeldoorn reizen, is Apeldoorn niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Apeldoorn die een bezoek waard zijn, zijn Amsterdam, Berlijn of Eindhoven. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Utrecht naar Apeldoorn per trein?

Als je wilt reizen van Utrecht naar Apeldoorn per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Utrecht naar Apeldoorn boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.

Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Utrecht naar Apeldoorn te komen?

Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Utrecht naar Apeldoorn wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Apeldoorn
Apeldoorn
Voorzieningen
Apeldoorn De Maten
Voorzieningen
Apeldoorn Osseveld
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Utrecht - Apeldoorn

Bekijk gerelateerde reisinformatie: