VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
80Thalys
24Flixbus
zo
17 okt.
91Thalys
28Flixbus
ma
18 okt.
42NS International | IC
17Flixbus
di
19 okt.
42NS International | IC
13Flixbus
wo
20 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
do
21 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
vr
22 okt.
28NS International | IC
13Flixbus
za
23 okt.
44Thalys
13Flixbus
zo
24 okt.
68Thalys
13Flixbus
ma
25 okt.
Vind prijzen
11Flixbus
di
26 okt.
Vind prijzen
11Flixbus
wo
27 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
do
28 okt.
21NS International | IC
9Flixbus
vr
29 okt.
28NS International | IC
11Flixbus
za
30 okt.
49Thalys
9Flixbus
zo
31 okt.
49Thalys
13Flixbus
ma
1 nov.
21NS International | IC
13Flixbus
wo
3 nov.
38Thalys
Vind prijzen
do
4 nov.
21NS International | IC
9Flixbus
vr
5 nov.
28NS International | IC
13Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Utrecht naar Brussel
Reis eenvoudig met de trein naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Utrecht naar Brussel?
Trein tickets van Utrecht naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 21 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze trein tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat kost de tren van Utrecht naar Brussel gemiddeld?
Als je je trein kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per tren van Utrecht naar Brussel, kun je rekenen op een bedrag van € 46 gemiddeld. We raden aan om trein tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand naar Brussel van Utrecht per trein?
Als je reist per trein, hou dan rekening met een afstand tussen Brussel van Utrecht van ongeveer 147 km. Als je overweegt een trein ticket van Utrecht naar Brussel te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor treinen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Utrecht naar Brussel per trein?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Utrecht naar Brussel per tren is 2 h 58 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare tren van Utrecht naar Brussel.
Vanaf welk in Utrecht zou ik moeten reizen? Naar welk in Brussel zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Utrecht is Utrecht Centraal. In Brussel is het meest populaire onder reizigers Bruxelles-Midi.

Waar zijn de in Utrecht in Brussel?

Als je vertrekt vanaf Utrecht, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Utrecht Centraal is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Brussel te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Brussel Bruxelles-Midi is, dat 1 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Utrecht naar Brussel per tren?
Voor de beste tren van Utrecht naar Brussel, kun je terecht bij de volgende: NS International | IC, Thalys, Eurostar of NS International. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Utrecht naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Utrecht naar Brussel te reizen?
Het is nu makkelijker dan ooit om betaalbare enkele reis of retour tickets per trein ter kopen van Utrecht naar Brussel dankzij Omio. Vul gewoon je reisgegevens in en koop het beste enkele reis of retour ticket voor je reis. Ook kun je in de Omio app al je reisinformatie gemakkelijk op een plek bewaren.
Ben je van plan om van Utrecht naar Brussel te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die je ook zou kunnen bezoeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Utrecht naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kan ik de beste tren route vinden om zonder auto van Utrecht naar Brussel te komen?
Het is goed mogelijk om van Utrecht naar Brussel te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste tren verbindingen te vergelijken en goedkope trein tickets van Utrecht naar Brussel te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brussel
Bruxelles-Central
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 1, 3, 4, 5<br>Voorstedelijke treinen S1, S2, S5, S7, S9
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Bruxelles-Midi
Voorzieningen
Bruxelles-Nord
Voorzieningen
Versnaperingen

Alternatieven voor treinen Utrecht - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: