VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
Vind prijzen
57easyJet
ma
24 jan.
87Eurostar
37easyJet
di
25 jan.
108Eurostar
55easyJet
do
27 jan.
108Eurostar
41easyJet
vr
28 jan.
108Eurostar
45easyJet
za
29 jan.
74Eurostar
38easyJet
ma
31 jan.
74Eurostar
31easyJet
di
1 feb.
74Eurostar
34easyJet
do
3 feb.
87Eurostar
30easyJet
vr
4 feb.
108Eurostar
31easyJet
za
5 feb.
73Eurostar
34easyJet
zo
6 feb.
86Eurostar
29easyJet
di
8 feb.
64Eurostar
34easyJet
wo
9 feb.
64Eurostar
31easyJet
do
10 feb.
74Eurostar
29easyJet
vr
11 feb.
87Eurostar
41easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Utrecht en Londen

distanceAfstand366 km
durationGemiddelde treinduur4 h 57 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 103
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenEurostar

Met treinen van Utrecht naar Londen leg je reis 366 km af wat gemiddeld 4 h 57 min duurt bij onze reispartners zoals Eurostar. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 103 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 87. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in London Victoria.

Treinmaatschappijen: Utrecht naar Londen met Eurostar

Je kunt reizen met een tren tussen Utrecht en Londen met Eurostar voor slechts € 87. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Eurostar

Eurostar is de belangrijkste hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met Europa verbindt via de Kanaaltunnel. Er zijn reizen die London St Pancras International verbinden met Parijs, Brussel en Amsterdam, naast andere populaire Europese steden. Met zijn hogesnelheidsdienst die snelheden tot 322 km/h (200 mph) bereikt, maakt de Eurostar reizen tussen het VK en Europa zo soepel en gemakkelijk mogelijk. Wanneer je je tren van Utrecht boekt naar Londen, kun je kiezen tussen tickettypes zoals standaard, Standard Premier (met ruime zitplaatsen en lichte versnaperingen en geserveerde plaatsen) en Business Premier (met flexibele reisopties, ruime stoelen, toegang tot lounges, warme maaltijden geserveerd en instappen met prioriteit).

Reistips: Treinreizen van Utrecht naar Londen

Reis eenvoudig met de trein naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Londen te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig treintickets van Utrecht naar Londen?

Treintickets van Utrecht naar Londen zijn al verkrijgbaar vanaf € 87 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per trein van Utrecht naar Londen?

De tren prijs tussen Utrecht en Londen is gemiddeld € 103  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.

Hoe ver is het van Utrecht naar Londen per trein?

De tren afstand van Utrecht naar Londen is circa 366 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Utrecht naar Londen?

De reis per trein van Utrecht naar Londen duurt gemiddeld 4 h 57 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Utrecht naar Londen.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Utrecht en in Londen?

Voordat je je trip van Utrecht naar Londen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Utrecht, vertrekken van Utrecht Centraal en op London Victoria aankomen in Londen.

Waar is het treinstation in Utrecht? Waar is het treinstation in Londen?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Utrecht Centraal, en ligt 851 m van het stadscentrum Utrecht.

Het meest populaire aankomst treinstation, London Victoria, ligt 2 km van het stadscentrum van Londen.

Welke treinmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Utrecht naar Londen aanbieden?

Als je een tren neemt van Utrecht naar Londen, biedt Eurostar de beste manier om snel naar Londen te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinreisaanbieders checken die vervoersdiensten aanbieden van Utrecht naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Utrecht naar Londen?

Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Utrecht naar Londen is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets tussen Utrecht en Londen reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

Je kunt zien dat een tren tussen Utrecht en Londen gemiddeld € 103 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Utrecht naar Londen over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ben je van plan om van Utrecht naar Londen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je trein trip van Utrecht naar Londen hoeft niet te eindigen in Londen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Londen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan op Omio!

Hoe kan ik de Omio-app gebruiken om te reizen van Utrecht naar Londen per trein?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Utrecht naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Utrecht naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik van Utrecht naar Londen reizen per trein in plaats van met de auto?

Het is goed mogelijk om van Utrecht naar Londen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Utrecht naar Londen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Londen
London Bridge
Voorzieningen
Versnaperingen
London Charing Cross
Voorzieningen
Versnaperingen
London Euston
Voorzieningen
Versnaperingen
London Fenchurch Street
Voorzieningen
London Kings Cross
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Victoria, Circle<br>Buslijnen 91, 10, 17, 30, 45, 46, 63, 73, 205, 214
London Liverpool Street
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Central, Circle, Hammersmith, City
London Paddington
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Bakerloo, Circle, District<br>Buslijnen 7, 15, 18, 23, 27, 36, 46, 105, 436
London St Pancras
Voorzieningen
London Victoria
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen Circle, District, Victoria<br>Buslijnen 22, 211, 239, C1, N11
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
London Waterloo East
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station ligt niet in het stadscentrum, maar dat is te bereiken met het openbaar vervoer.<br>Metrolijnen Bakerloo, Northern, Jubilee, Waterloo, City<br>Buslijnen 1, 4, 26, 59, 68, 76, 77, 100, 139, 168, 171, 172, 176