Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Utrecht naar Tiel
Reis eenvoudig met de trein naar Tiel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Tiel te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Utrecht naar Tiel als je reist per trein?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Utrecht naar Tiel, is het handig om te weten dat Tiel ongeveer 30 km is van Utrecht als je reist per trein. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Utrecht naar Tiel, is het het beste om je trein tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat zijn de meest gebruikte in Utrecht en in Tiel?

Voordat je je trip van Utrecht naar Tiel gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Utrecht, vertrekken van Utrecht Centraal en op Tiel aankomen in Tiel.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Utrecht en in Tiel?

Je kunt een tren nemen vanaf Utrecht op Utrecht Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Tiel is het meest gebruikte door reizigers Tiel, dat 0 km van het centrum ligt.

Als ik aankom in Tiel vanuit Utrecht per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Tiel?
Je trein trip van Utrecht naar Tiel hoeft niet te eindigen in Tiel. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Tiel die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Nijmegen of Arnhem. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Nijmegen of Arnhem te gaan op Omio!
Kan ik van Utrecht naar Tiel reizen per trein in plaats van met de auto?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Utrecht naar Tiel te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Utrecht naar Tiel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Tiel
Tiel
Voorzieningen
Tiel Passewaaij
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Utrecht - Tiel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: