Trein van Valencia naar Cambrils

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Valencia naar Cambrils

distanceAfstand215 km
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenRenfe

Met treinen van Valencia naar Cambrils leg je reis 215 km af met onze reispartners zoals Renfe. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Valencia Joaquín Sorolla en arriveren in Cambrils.

Treinreisaanbieders: Renfe van Valencia naar Cambrils

Vind de beste tussen Valencia en Cambrils met Omio's partners Renfe voor een tren! Je vindt de beste deals, dienstregelingen en tickets wanneer je de voor jou meest handig vergelijkt en boekt.

Renfe

Renfe is de nationale tren aanbieder van Spanje die vracht- en passagiersvervoer treinen exploiteert op het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij jouw budget passen, zoals de Basic-, Elige- en premiumtickets. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Valencia naar Cambrils. Renfe heeft een enorme vloot van treinen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE treinen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia treinen combineren hoge snelheid en normale snelheid treinen voor binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de Middellandse Zeekust, Avant treinen biedt regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes tren aan.

Reistips: treinen van Valencia tot Cambrils

Reis eenvoudig met de trein naar Cambrils. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Valencia naar Cambrils te reizen.
FAQs
Je moet erop rekenen ongeveer 215 km  af te leggen van Valencia naar Cambrils per trein.

Voordat je je trip van Valencia naar Cambrils gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Valencia, vertrekken van Valencia Joaquín Sorolla en op Cambrils aankomen in Cambrils.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Valencia Joaquín Sorolla, vinden op ongeveer 2.4 km van het stadscentrum van Valencia. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Cambrils, heet Cambrils, en is ongeveer 607 m gelegen van zijn stadscentrum.

Als je een tren neemt van Valencia naar Cambrils, biedt Renfe de beste manier om snel naar Cambrils te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Valencia naar Cambrils en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Veel van onze klanten die een reis naar Cambrils per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Barcelona, Zaragoza of Pamplona. Check Omio voor de beste verbindingen van Cambrils naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Valencia naar Cambrils om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Valencia naar Cambrils tren, zowel voor als tijdens de reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Valencia naar Cambrils wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Valencia
Cambrils

Meer reisopties per trein van Valencia naar Cambrils

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal