Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
70Alsa
78Air Europa
di
24 mei
70Alsa
47Ryanair
wo
25 mei
70Alsa
Vind prijzen
do
26 mei
70Alsa
70Air Europa
vr
27 mei
70Alsa
78Air Europa
za
28 mei
68Alsa
38Ryanair
zo
29 mei
70Alsa
78Air Europa
ma
30 mei
70Alsa
62Air Europa
di
31 mei
70Alsa
16Ryanair
wo
1 jun.
70Alsa
54Air Europa
do
2 jun.
70Alsa
Vind prijzen
vr
3 jun.
70Alsa
Vind prijzen
za
4 jun.
70Alsa
41Ryanair
zo
5 jun.
70Alsa
78Air Europa
ma
6 jun.
70Alsa
54Air Europa
di
7 jun.
70Alsa
21Ryanair
wo
8 jun.
70Alsa
54Air Europa
do
9 jun.
70Alsa
30Ryanair
vr
10 jun.
70Alsa
70Air Europa
za
11 jun.
70Alsa
38Ryanair

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Marbella?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Valencia naar Marbella

distanceAfstand513 km
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenRenfe

Met treinen van Valencia naar Marbella leg je reis 513 km af met onze reispartners zoals Renfe. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Valencia Joaquín Sorolla en arriveren in Marbella, Estación Avanza.

Treinmaatschappijen: Renfe van Valencia naar Marbella

Vind de beste tussen Valencia en Marbella met Renfe. Dienstregelingen en prijzen vergelijken en de meest betaalbaar boeken was nog nooit zo eenvoudig met meer dan 1000 reisaanbieders op Omio.

Renfe

Renfe is de nationale tren aanbieder van Spanje die vracht- en passagiersvervoer treinen exploiteert op het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij jouw budget passen, zoals de Basic-, Elige- en premiumtickets. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Valencia naar Marbella. Renfe heeft een enorme vloot van treinen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE treinen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia treinen combineren hoge snelheid en normale snelheid treinen voor binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de Middellandse Zeekust, Avant treinen biedt regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes tren aan.

Reistips: treinen van Valencia tot Marbella

Reis eenvoudig met de trein naar Marbella. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Valencia naar Marbella te reizen.
FAQs

Wat is de afstand van Valencia naar Marbella als je reist per trein?

De afstand van van Valencia naar Marbella per trein is bij benadering 513 km.

Vanaf welk treinstation in Valencia zou ik moeten reizen? Naar welk treinstation in Marbella zou ik moeten reizen?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Valencia naar Marbella, vertrekken meestal van Valencia Joaquín Sorolla in Valencia en komen aan op Marbella, Estación Avanza in Marbella. Het is altijd handig om deze treinstations in Valencia en Marbella te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het Valencia treinstation? Waar is het Marbella treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Valencia Joaquín Sorolla, vinden op ongeveer 2.4 km van het stadscentrum van Valencia. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Marbella, heet Marbella, Estación Avanza, en is ongeveer 926 m gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen bieden vervoer aan van Valencia naar Marbella?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Valencia naar Marbella kun je een tren nemen van Renfe. Check ook zeker alle andere treinmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Valencia naar Marbella om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Ik ben mijn geplande reis van Valencia naar Marbella per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Marbella, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Veel reizigers die in Marbella aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Málaga, Madrid of Sevilla. Als je erover denkt om Málaga, Madrid of Sevilla te verkennen vanuit Marbella, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte treinen kopen met de Omio-app als ik een trein wil nemen van Valencia naar Marbella?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Valencia naar Marbella zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Valencia naar Marbella te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Valencia naar Marbella reizen? Kan ik per treinreisen?

Het is goed mogelijk om van Valencia naar Marbella te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Valencia naar Marbella te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Valencia
Valencia Joaquín Sorolla
Voorzieningen
Valencia-Estacio Del Nord
Voorzieningen
Versnaperingen

Meer reisopties per trein van Valencia naar Marbella

Bekijk gerelateerde reisinformatie: