VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
22Deutsche Bahn
5Flixbus
ma
24 jan.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
di
25 jan.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
wo
26 jan.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
do
27 jan.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
vr
28 jan.
19Deutsche Bahn
6Flixbus
za
29 jan.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
di
1 feb.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
do
3 feb.
19Deutsche Bahn
5Flixbus
vr
4 feb.
19Deutsche Bahn
5Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Venlo en Düsseldorf

distanceAfstand45 km
durationGemiddelde treinduur1 h 20 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 20
changesDirecte trenJa
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Met treinen van Venlo naar Düsseldorf leg je reis 45 km af wat gemiddeld 1 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 19 krijgen, maar een gemiddeld treinkaartje is € 20. Reizigers vertrekken het vaakst van Venlo en arriveren in Düsseldorf Hbf.

Treinmaatschappijen: Reis met Deutsche Bahn tussen Venlo en Düsseldorf

Reis met de tren van Venlo naar Düsseldorf vanaf € 19 met Omio’s Deutsche Bahn partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Venlo naar Düsseldorf.

Welke treinen rijden er van Venlo naar Düsseldorf?

  • De treinreis wordt verzorgd door Deutsche Bahn en Eurobahn.
  • Vanuit Venlo kun je rechtstreeks naar Düsseldorf reizen.
  • Je bent ongeveer een uur onderweg.
  • Voor een goedkoop treinticket betaal je 15 euro.
  • De prijs voor een treinkaartje ligt wel hoger dan voor een ticket voor een bus.

Welke treintijden gelden voor Eurobahn/Deutsche Bahn van Venlo naar Düsseldorf?

Eurobahn is een spoorwegmaatschappij die vooral in Noordrijn-Westfalen actief is. De treinen van Eurobahn rijden ook tussen Venlo en Düsseldorf, de hoofdstad van deze Duitse deelstaat. Düsseldorf is rechtstreeks met de trein te bereiken. Na een reis van een uur kun je alweer uitstappen op het station van je eindbestemming.

De treinen van Venlo naar Düsseldorf rijden één keer per uur. Dit geldt zowel voor doordeweekse dagen als voor de weekenden. Wie 's ochtends vroeg al in Düsseldorf wil zijn, kan vanaf 5.00 uur vertrekken. Zondag is de enige uitzondering. Op deze dag rijden de treinen namelijk vanaf 7.00 uur. De laatste rechtstreekse trein rijdt rond 21.00 uur weg uit het station van Venlo. Toch betekent dit niet dat de dienstregeling hierna volledig ophoudt. Want om 22.00 uur kun je nog kiezen voor een treinreis waarbij je onderweg moet overstappen. Je reist dan met Eurobahn naar Viersen, waar je instapt bij een trein van Deutsche Bahn. Na een tweede overstap op het station van Duisburg kom je uiteindelijk aan in Düsseldorf. In totaal neemt de reis een kleine 1,5 uur in beslag.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Venlo?

De treinreis naar Düsseldorf begint op het centraal gelegen station van Venlo. Op dit grensstation kan de stroomtoevoer op de bovenleiding worden omgeschakeld. En dat is hard nodig aangezien Duitse treinen een andere spanning nodig hebben dan de Nederlandse treinen. Door deze omschakeling kun je dus probleemloos vanuit Venlo met de trein naar Duitsland reizen.

Op welk treinstation komen treinen aan in Düsseldorf?

Reizigers die met de trein naar Düsseldorf komen, stappen uit op het centraal station. Op Düsseldorf Hauptbahnhof komt bijna al het openbaar vervoer van de stad bij elkaar. Zo kun je hier overstappen op de tram, de U-Bahn of een stadsbus. Met de metro's van U74, U76 en U79 reis je bijvoorbeeld naar de beroemde Köningsallee. In deze straat zijn allerlei luxe modewinkels gevestigd. Je kunt natuurlijk ook het historische centrum gaan verkennen of plaatsnemen op één van de vele terrassen op de Rheinuferpromenade. Door het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk kun je altijd uitstappen bij een halte in de buurt.

De trein nemen vanuit Venlo

Station Venlo ligt aan de rand van het centrale winkelgebied. Wie vanuit de binnenstad komt, kan de afstand naar het station vaak al te voet afleggen. Venlo heeft echter ook een goed netwerk van buslijnen. Deze stads- en streekbussen hebben station Venlo veelal als eindpunt. Tevens beschikt het station over een uitgebreide fietsenstalling, een taxistandplaats en een betaalde parkeermogelijkheid voor auto's.

In Düsseldorf aankomen met de trein

Tijdens de wintermaanden is de grote kerstmarkt van Düsseldorf een echte trekpleister. De rest van het jaar kunnen bezoekers onder andere genieten van de historische Altstadt, de gezellige Rijnoever en de vele chique winkels aan de beroemde Köningsallee. De trein Venlo Düsseldorf komt aan op Düsseldorf Hauptbahnhof. Een goede manier om door de stad te reizen, is met de tram of de metro. Düsseldorf heeft tal van metro- en tramlijnen die naar verschillende delen van de stad rijden. Daarnaast is het ook goed mogelijk om de stad met de bus te verkennen. Door deze vele mogelijkheden is elke locatie in Düsseldorf met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.

Reistips: Treinreizen van Venlo naar Düsseldorf

Reis eenvoudig met de trein naar Düsseldorf. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Venlo naar Düsseldorf te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een tren van Venlo naar Düsseldorf zijn?

Treintickets van Venlo naar Düsseldorf hoeven niet meer dan € 19 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Venlo naar Düsseldorf voor je volgende vakantie.

Wat kost de tren van Venlo naar Düsseldorf gemiddeld?

De Venlo naar Düsseldorf treinticketsprijs is gemiddeld € 20  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende week.

Hoe ver is het van Venlo naar Düsseldorf per trein?

De afstand van van Venlo naar Düsseldorf per trein is bij benadering 45 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Venlo naar Düsseldorf?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Venlo naar Düsseldorf. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Venlo naar Düsseldorf te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 1 h 20 min.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Venlo en in Düsseldorf?

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Venlo is Venlo. In Düsseldorf is het meest populaire treinstation onder reizigers Düsseldorf Hbf.

Waar is het Venlo treinstation? Waar is het Düsseldorf treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Venlo, vinden op ongeveer 594 m van het stadscentrum van Venlo. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Düsseldorf, heet Düsseldorf Hbf, en is ongeveer 1.3 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke treinmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Venlo naar Düsseldorf te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Venlo naar Düsseldorf, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn om snel naar Düsseldorf te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Venlo naar Düsseldorf te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoe vroeg moet ik treintickets reserveren voor Venlo naar Düsseldorf om de beste aanbiedingen te krijgen?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.

Ik ben mijn geplande reis van Venlo naar Düsseldorf per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Düsseldorf, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Je trein trip van Venlo naar Düsseldorf hoeft niet te eindigen in Düsseldorf. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Düsseldorf die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Berlijn, Amsterdam of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Berlijn, Amsterdam of Parijs te gaan op Omio!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Venlo naar Düsseldorf per trein?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Venlo naar Düsseldorf zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Venlo naar Düsseldorf te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Venlo naar Düsseldorf reizen? Kan ik per treinreisen?

Het is goed mogelijk om van Venlo naar Düsseldorf te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Venlo naar Düsseldorf te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Venlo
Düsseldorf
Blerick
Voorzieningen
Venlo
Voorzieningen
Venlo(Gr)
Voorzieningen