Trein van Venlo naar Karlsruhe

De goedkoopste treinreizen Van Venlo Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

33

Gemiddelde

34

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
20:33Venlo9u32 06:05Karlsruhe
0 overstappen
331Enkele reis
Deutsche Bahn
19:05Venlo6u56 02:01Karlsruhe
0 overstappen
351Enkele reis

Treintijden & routes Venlo naar Karlsruhe

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn
19:05Venlo6u56 02:01Karlsruhe
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:33Venlo9u32 06:05Karlsruhe
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Venlo Naar Karlsruhe

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

6 u 56 m

Gemiddelde

8 u 14 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

307 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Venlo naar Karlsruhe rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
19:05Venlo6u56 02:01Karlsruhe
0 overstappen
351Enkele reis
Deutsche Bahn
20:33Venlo9u32 06:05Karlsruhe
0 overstappen
331Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Venlo naar Karlsruhe

distanceAfstand306 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein5 u 32 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 31
frequencyFrequentie1 per dag
changesDirecte verbindingenNee
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn

Bij treinreizen van Venlo naar Karlsruhe leg je reis 306 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn gemiddeld 5 u 32 min duurt. Normaal gesproken gaan er 1 reis met de trein diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 31 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 23. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Venlo en arriveren in Karlsruhe Hbf.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Venlo naar Karlsruhe

Voor slechts € 23 kun je reizen met een tren tussen Venlo en Karlsruhe met Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Venlo naar Karlsruhe. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Reistips: treinen van Venlo tot Karlsruhe

Reis eenvoudig met de trein naar Karlsruhe. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Venlo naar Karlsruhe te reizen.
FAQs
Treintickets van Venlo naar Karlsruhe zijn al verkrijgbaar vanaf € 23 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan met Omio de beste deals voor je reis te krijgen en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
De treinticketprijs voor een reis van Venlo naar Karlsruhe is gemiddeld € 31  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt boeken.
Met de trein van van Venlo naar Karlsruhe is ongeveer 306 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Venlo naar Karlsruhe als je met de trein reist bedraagt 5 u 32 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Venlo naar Karlsruhe reizen, vertrekken in Venlo vanaf Venlo en stappen in Karlsruhe uit op Karlsruhe Hbf.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Venlo en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 594 m naar het treinstation in Karlsruhe Hbf af.

Als je de trein van Venlo naar Karlsruhe, neemt biedt Deutsche Bahn with connection of Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Karlsruhe te komen. Je kunt ook alle treinreisaanbieders bekijken die vervoersdiensten van Venlo naar Karlsruhe aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Venlo naar Karlsruhe is 1. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de trein van Venlo naar Karlsruhe vertrekt om 14: 05   en een laatste de trein voor deze vertrekt om 20: 33. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de trein van Venlo naar Karlsruhe dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Tickets voor de trein van Venlo naar Karlsruhe kosten gemiddeld € 31, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je treintickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de trein van Venlo naar Karlsruhe zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Karlsruhe, reizen ook vaak naar Berlijn, Parijs of München. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Karlsruhe en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je wilt reizen van Venlo naar Karlsruhe per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Venlo naar Karlsruhe boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je de trein, zowel voor als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Venlo naar Karlsruhe te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Venlo naar Karlsruhe te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Venlo
Karlsruhe

Meer reisopties per trein van Venlo naar Karlsruhe

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

Reis per trein, bus of vliegtuig naar populaire bestemmingen

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal