Trein van Vigo naar Porto

De goedkoopste treinreizen Van Vigo Naar Porto

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

15

Gemiddelde

15

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Renfe
17:56Vigo2u22 20:18Porto
0 overstappen
151Enkele reis
Renfe
06:58Vigo2u22 09:20Porto
0 overstappen
151Enkele reis

Treintijden & routes Vigo naar Porto

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
Renfe
06:58Vigo2u22 09:20Porto
0 overstappen
Renfe
17:56Vigo2u22 20:18Porto
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste treinen Van Vigo Naar Porto

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

2 u 22 m

Gemiddelde

2 u 22 m

Treinen per dag

2

Afstand busreis

121 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Vigo naar Porto rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Renfe
17:56Vigo2u22 20:18Porto
0 overstappen
151Enkele reis
Renfe
06:58Vigo2u22 09:20Porto
0 overstappen
151Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Vigo naar Porto

distanceAfstand120 km
durationGemiddelde treinduur2 h 22 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 15
frequencyTren frequentie2 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 2 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersRenfe

Met treinen van Vigo naar Porto leg je reis 120 km af wat gemiddeld 2 h 22 min duurt bij onze reispartners zoals Renfe. Normaalgesproken zijn er er zijn 2 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 15 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 15. Reizigers vertrekken het vaakst van Vigo Guixar en arriveren in Porto - Campanha.

Treinmaatschappijen: Renfe van Vigo naar Porto

Reis met de tren tussen Vigo en Porto vanaf € 15 met Omio’s Renfe partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair te vergelijken en te boeken.

Renfe

Renfe is de nationale tren aanbieder van Spanje die vracht- en passagiersvervoer treinen exploiteert op het uitgebreide spoorwegnet van Spanje en op internationale routes naar het naburige Frankrijk en Portugal. Renfe heeft een breed scala aan tickettypes die bij jouw budget passen, zoals de Basic-, Elige- en premiumtickets. Renfe biedt ook kortingskaarten zoals de Renfe Gold Card en +Renfe Youth Card 50 voor gekwalificeerde reizigers. Je kunt deze spaaraanbiedingen en kortingskaarten op Omio gebruiken bij het boeken van je reis van Vigo naar Porto. Renfe heeft een enorme vloot van treinen met verschillende niveaus van comfort, voorzieningen en snelheid. De Renfe AVE treinen rijden op hoge snelheid en doen de langeafstandsroutes, Alvia treinen combineren hoge snelheid en normale snelheid treinen voor binnenlandse routes, Altaria bedient binnenlandse routes naar Zuid-Spanje, Euromed biedt binnenlandse routes langs de Middellandse Zeekust, Avant treinen biedt regionale woon-werkroutes en Trenhotel biedt nachtroutes tren aan.

Reistips: treinen van Vigo tot Porto

Reis eenvoudig met de trein naar Porto. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Vigo naar Porto te reizen.
FAQs
Treintickets van Vigo naar Porto zijn al verkrijgbaar vanaf € 15 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze treintickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 15  te betalen voor een tren ticket van Vigo naar Porto.
Je moet erop rekenen ongeveer 120 km  af te leggen tussen Vigo en Porto per trein.
De reis per trein van Vigo naar Porto duurt gemiddeld 2 h 22 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Vigo naar Porto.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Vigo naar Porto, vertrekken meestal van Vigo Guixar in Vigo en komen aan op Porto - Campanha in Porto. Het is altijd handig om deze treinstations in Vigo en Porto te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Vigo Guixar en moeten ongeveer 2.2 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Porto arriveren het meest op Porto - Campanha en moeten circa 2.4 km reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Voor de beste tren van Vigo naar Porto, kun je terecht bij de volgende treinreisaanbieders: Renfe. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Vigo naar Porto om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Ja, er zijn 2 directe treinen per dag van Vigo naar Porto, en je kunt een directe tren vinden voor deze reis met Renfe  op Omio. Het loont de moeite goed te kijken wat voor treintickets je gaat reserveren omdat diensten zonder stops meer gemak bieden en tijd besparen om jou sneller op je bestemming te krijgen.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Vigo naar Porto is 2 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Vigo om 06: 58. Een laatste tren vertrekt van Vigo om 17: 56. Check Omio voor de recentste tren tijden van Vigo naar Porto en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Let een paar maanden van te voren op wanneer deze treintickets voor deze in de verkoop gaan.
Veel reizigers die in Porto aankomen per trein, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Lissabon, Madrid of Parijs. Als je erover denkt om Lissabon, Madrid of Parijs te verkennen vanuit Porto, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een treintickets van Vigo naar Porto om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw treintickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Vigo naar Porto tren, zowel voor als tijdens de reis.
Het is goed mogelijk om van Vigo naar Porto te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Vigo naar Porto te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Vigo

Meer reisopties per trein van Vigo naar Porto

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal