Trein van Warschau naar Boedapest

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.
vr
10 jun.
za
11 jun.
zo
12 jun.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Boedapest?

bekijk op de kaart

Populaire hotels

Meer bekijken

Volledige huizen en appartementen

Meer bekijken

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vertrektijden trein: trein van Warschau naar Boedapest

distanceAfstand544 km
frequencyTren frequentie1 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinreisaanbiedersDeutsche Bahn

Met treinen van Warschau naar Boedapest leg je reis 544 km af met onze reispartners zoals Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er is 1 een tren diensten per dag, inclusief directe diensten.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Warschau naar Boedapest

Reis met treinen van Warschau naar Boedapest met Deutsche Bahn op Omio. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties, indien beschikbaar.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Warschau naar Boedapest.

Reistips: treinen van Warschau tot Boedapest

Reis eenvoudig met de trein naar Boedapest. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Warschau naar Boedapest te reizen.
FAQs
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Warschau naar Boedapest per trein ongeveer 544 km  is.
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Warschau naar Boedapest te brengen per trein. Op de route naar Boedapest vanuit Warschau kun je reizen met Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinmaatschappijen te checken voor de route van Warschau naar Boedapest, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Warschau naar Boedapest is 1 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Boedapest, reizen ook vaak naar Wenen, Praag of Bratislava. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Boedapest en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Warschau naar Boedapest zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Warschau naar Boedapest te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Warschau naar Boedapest te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Warschau naar Boedapest te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Warschau
Boedapest

Meer reisopties per trein van Warschau naar Boedapest

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal