Trein van Welkenraedt naar Rijsel

De goedkoopste treinreizen Van Welkenraedt Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

24

Gemiddelde

24

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

SNCB | IC
06:48Welkenraedt4u03 10:51Rijsel
0 overstappen
241Enkele reis

Treintijden & routes Welkenraedt naar Rijsel

Treinen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
SNCB | IC
06:48Welkenraedt4u03 10:51Rijsel
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.

De snelste treinen Van Welkenraedt Naar Rijsel

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

4 u 3 m

Gemiddelde

4 u 3 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

205 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Welkenraedt naar Rijsel rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

SNCB | IC
06:48Welkenraedt4u03 10:51Rijsel
0 overstappen
241Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Welkenraedt naar Rijsel

distanceAfstand205 km
durationGemiddelde treinduur4 h 3 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 24
frequencyTren frequentie12 per dag
changesDirecte trenNee
carriersTreinreisaanbiedersSNCB | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB)

Met treinen van Welkenraedt naar Rijsel leg je reis 205 km af wat gemiddeld 4 h 3 min duurt bij onze reispartners zoals SNCB | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB). Normaalgesproken zijn er er zijn 12 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 24 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 24. Reizigers vertrekken het vaakst van Welkenraedt en arriveren in Lille Flandres.

Treinmaatschappijen: SNCB van Welkenraedt naar Rijsel

Vind de beste treinen van Welkenraedt naar Rijsel met Omio's reispartners SNCB vanaf € 24. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

SNCB

SNCB is de belangrijkste treinmaatschappij van België en biedt eersteklas- of tweedeklastickets aan voor jouw tren van Welkenraedt naar Rijsel.

Wil je een trein van Welkenraedt naar Rijsel maken? Omio kan je helpen die perfecte te vinden met SNCB. Check Omio om de huidige dienstregelingen, tickets, reisinformatie en prijzen voor een tren van SNCB te zien voor de beste deals voor een tren van Welkenraedt naar Rijsel en boek tickets bij SNCB snel en gemakkelijk online. Wanneer je een tren van Welkenraedt naar Rijsel neemt, kunt je verwachten enkele reis te reizen met SNCB. Als je zoekt naar treinen van Welkenraedt naar Rijsel in de Omio-app, kunt je controleren of het ticket van SNCB een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen, zonder dat je naar het treinstation hoeft om tickets te kopen. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren met SNCB, wij doen het werk voor je om je veilig naar Rijsel te brengen vanaf Welkenraedt. Boek nu die perfecte tren van Welkenraedt naar Rijsel bij Omio en geniet van een vlotte en comfortabele reis met SNCB!

SNCB van Welkenraedt naar Rijsel tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 3 h 2 min
  • SNCB frequentie: 13 per dag

Reistips: treinen van Welkenraedt tot Rijsel

Reis eenvoudig met de trein naar Rijsel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Welkenraedt naar Rijsel te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Rijsel naar Welkenraedt te reizen is per trein en dat hoeft maar € 24 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Welkenraedt naar Rijsel bij Omio te kopen.
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt aanschaffen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Welkenraedt naar Rijsel gemiddeld € 24  kost.
De afstand van Welkenraedt naar Rijsel per trein is ongeveer 205 km.
De reisduur per trein van Welkenraedt naar Rijsel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 4 h 3 min.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Welkenraedt is Welkenraedt. In Rijsel is het meest populaire treinstation onder reizigers Lille Flandres.

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Welkenraedt, en ligt 348 m van het stadscentrum Welkenraedt.

Het meest populaire aankomst treinstation, Lille Flandres, ligt 1.6 km van het stadscentrum van Rijsel.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Welkenraedt naar Rijsel, kun je vertrouwen op SNCB | IC of Belgian Railways (NMBS/SNCB) om snel naar Rijsel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinmaatschappijen voor de reis van Welkenraedt naar Rijsel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Gemiddeld, er zijn 12 treinen keer per dag van Welkenraedt naar Rijsel. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste tren van Welkenraedt naar Rijsel vertrekt om 06: 48   en een laatste tren voor deze vertrekt om 06: 48. Omio toont jou een recentste tren van Welkenraedt naar Rijsel dienstregeling om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
Je kunt zien dat een tren tussen Welkenraedt en Rijsel gemiddeld € 24 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Welkenraedt naar Rijsel over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Veel van onze klanten die een reis naar Rijsel per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Brussel of Londen. Check Omio voor de beste verbindingen van Rijsel naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per trein wilt reizen van Welkenraedt naar Rijsel met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Welkenraedt en Rijsel, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Welkenraedt naar Rijsel zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Welkenraedt naar Rijsel.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Welkenraedt
Rijsel

Meer reisopties per trein van Welkenraedt naar Rijsel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal