Trein van Wiesbaden naar Amsterdam

De goedkoopste treinreizen Van Wiesbaden Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Goedkoopst

27

Gemiddelde

33

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
16:49Wiesbaden7u28 00:17Amsterdam
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
12:26Wiesbaden6u09 18:35Amsterdam
0 overstappen
281Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
21:36Wiesbaden8u49 06:25Amsterdam
0 overstappen
371Enkele reis
Deutsche Bahn
17:48Wiesbaden12u32 06:20Amsterdam
0 overstappen
411Enkele reis

Treintijden & routes Wiesbaden naar Amsterdam

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 16 augustus
Deutsche Bahn with connection
12:26Wiesbaden6u09 18:35Amsterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn
16:49Wiesbaden7u28 00:17Amsterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn
17:48Wiesbaden12u32 06:20Amsterdam
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
21:36Wiesbaden8u49 06:25Amsterdam
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

De snelste treinen Van Wiesbaden Naar Amsterdam

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Snelste reis

6 u 9 m

Gemiddelde

8 u 44 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

346 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Wiesbaden naar Amsterdam rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
12:26Wiesbaden6u09 18:35Amsterdam
0 overstappen
281Enkele reis
Deutsche Bahn
16:49Wiesbaden7u28 00:17Amsterdam
0 overstappen
271Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
21:36Wiesbaden8u49 06:25Amsterdam
0 overstappen
371Enkele reis
Deutsche Bahn
17:48Wiesbaden12u32 06:20Amsterdam
0 overstappen
411Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Wiesbaden naar Amsterdam

distanceAfstand345 km
durationGemiddelde treinduur6 h 16 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 40
frequencyTren frequentie6 per dag
changesDirecte trenJa, er is 1 een directe tren per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn of Nightjet

Met treinen van Wiesbaden naar Amsterdam leg je reis 345 km af wat gemiddeld 6 h 16 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn of Nightjet. Normaalgesproken zijn er er zijn 6 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 40 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 32. Reizigers vertrekken het vaakst van Wiesbaden Hbf en arriveren in Amsterdam Centraal.

Treinreisaanbieders: ÖBB Nightjet en Deutsche Bahn van Wiesbaden naar Amsterdam

ÖBB Nightjet en Deutsche Bahn geeft je vanaf € 32 tickets voor treinen van Wiesbaden naar Amsterdam. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn
ÖBB Nightjet

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Wiesbaden naar Amsterdam.

Deutsche Bahn treinen van Wiesbaden tot Amsterdam, informatie:

  • Gemiddelde duur: 6 h 7 min
  • Gemiddelde prijs: € 41
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Bespaar tijd en geld door je tren van Wiesbaden naar Amsterdam van ÖBB Nightjet online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste tren tussen Wiesbaden en Amsterdam van ÖBB Nightjet kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van ÖBB Nightjet voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de tussen Wiesbaden en Amsterdam. Bekijk ook de informatie voor de tren (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een trein allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen tussen Wiesbaden en Amsterdam, kun je meteen controleren of het ticket van ÖBB Nightjet een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het treinstation. Koop je officiële ticket voor de trein van ÖBB Nightjet van Wiesbaden naar Amsterdam snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

ÖBB Nightjet van Wiesbaden naar Amsterdam tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 6 h 16 min
  • ÖBB Nightjet frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Wiesbaden tot Amsterdam

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Wiesbaden naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Voordelige treintickets van Wiesbaden naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 32, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste treinticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
De Wiesbaden naar Amsterdam treinticketsprijs is gemiddeld € 40  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Wiesbaden naar Amsterdam per trein ongeveer 345 km  is.
De reisduur per trein van Wiesbaden naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 6 h 16 min.

Het meest populaire treinstation voor reizigers uit Wiesbaden is Wiesbaden Hbf. In Amsterdam is het meest populaire treinstation onder reizigers Amsterdam Centraal.

Passagiers nemen de tren het meest vanaf Wiesbaden Hbf, wat ongeveer 2 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de tren op Amsterdam Centraal, dat 1.4 km ligt van het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Wiesbaden naar Amsterdam, kun je vertrouwen op Deutsche Bahn with connection, Deutsche Bahn of Nightjet om snel naar Amsterdam te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Wiesbaden naar Amsterdam te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Wiesbaden naar Amsterdam is 6 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Wiesbaden om 04: 48. Een laatste tren vertrekt van Wiesbaden om 21: 48. Check Omio voor de recentste tren schema van Wiesbaden naar Amsterdam en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets tussen Wiesbaden en Amsterdam gaat kopen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 40 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Wiesbaden naar Amsterdam een paar maanden van tevoren te boeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Amsterdam, reizen ook vaak naar Parijs, Londen of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per trein wilt reizen van Wiesbaden naar Amsterdam met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Wiesbaden en Amsterdam, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Wiesbaden naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Wiesbaden naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Wiesbaden
Amsterdam

Meer reisopties per trein van Wiesbaden naar Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal