VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
Vind prijzen
42Union Ivkoni International
277KLM
za
23 okt.
35Deutsche Bahn
35Flixbus
139KLM
zo
24 okt.
38Deutsche Bahn
35Flixbus
179KLM
wo
27 okt.
35Deutsche Bahn with connection
26Flixbus
145Lufthansa
do
28 okt.
35Deutsche Bahn
26Flixbus
179KLM
vr
29 okt.
Vind prijzen
26Flixbus
218Lufthansa
za
30 okt.
30Deutsche Bahn
30Flixbus
116KLM
zo
31 okt.
35Deutsche Bahn
26Flixbus
157KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Würzburg naar Amsterdam
Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Würzburg naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Würzburg naar Amsterdam per tren?
De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Würzburg te komen is per trein en hoeft maar € 35 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Würzburg naar Amsterdam bij Omio te kopen.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Würzburg naar Amsterdam?
Trein kaartjes van Würzburg naar Amsterdam kosten gemiddeld € 36. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is het van Würzburg naar Amsterdam per trein?
Als je reist van Würzburg naar Amsterdam per trein, reken dan op een reisafstand tussen Würzburg en Amsterdam van ongeveer 454 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Würzburg to Amsterdam per trein?
The gemiddelde reistijd per trein van Würzburg naar Amsterdam is 8 h 28 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Würzburg naar Amsterdam.
Vanaf welk in Würzburg zou ik moeten reizen? Naar welk in Amsterdam zou ik moeten reizen?

Als je per tren van Würzburg naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Würzburg vertrekken van Würzburg Hbf en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam Centraal.

Waar stap ik op op de tren van Würzburg naar Amsterdam?

Als je van plan bent een tren vanuit Würzburg te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Würzburg Hbf. Als je aankomt in Amsterdam per tren, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Amsterdam Centraal, naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Würzburg naar Amsterdam per tren?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Würzburg naar Amsterdam te brengen per tren. Op de route van On the route naar Amsterdam van Würzburg kun je reizen met Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Würzburg naar Amsterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Kan ik een retour trein ticket kopen van Würzburg naar Amsterdam?
Wil je per trein reizen van Würzburg naar Amsterdam? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Würzburg per tren, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per trein van Würzburg naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Würzburg naar Amsterdam reizen? Kan ik per trein reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Amsterdam van Würzburg. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Würzburg naar Amsterdam en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Würzburg
Amsterdam
Würzburg Hbf
Voorzieningen
Würzburg Süd
Voorzieningen