Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Zwolle naar Vlissingen
Reis eenvoudig met de trein naar Vlissingen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Zwolle naar Vlissingen te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Zwolle naar Vlissingen als je reist per trein?
Als je per trein reist van Zwolle naar Vlissingen, is de afstand ongeveer 209 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Zwolle naar Vlissingen ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de tren van Zwolle naar Vlissingen erover?
The gemiddelde reistijd per trein van Zwolle naar Vlissingen is 4 h 26 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je trein tickets koopt van Zwolle naar Vlissingen.
Wat zijn de meest gebruikte in Zwolle en in Vlissingen?

Voordat je je trip van Zwolle naar Vlissingen gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Zwolle, vertrekken van Zwolle Stadshagen en op Vlissingen aankomen in Vlissingen.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Zwolle en in Vlissingen?

Als je van plan bent een tren vanuit Zwolle te nemen, hou er dan rekening mee dat je 3 km moet reizen van het centrum naar het populairste tren station, Zwolle Stadshagen. Als je aankomt in Vlissingen per tren, ga er dan vanuit dat je 1 km moet reizen van het belangrijkste tren station, Vlissingen, naar het centrum.

Ben je van plan om van Zwolle naar Vlissingen te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Vlissingen, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je trein trip van Zwolle naar Vlissingen hoeft niet te eindigen in Vlissingen. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Vlissingen die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Antwerpen of Keulen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Amsterdam, Antwerpen of Keulen te gaan op Omio!
Hoe kom ik van Zwolle naar Vlissingen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Vlissingen van Zwolle. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Zwolle naar Vlissingen en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Zwolle
Vlissingen
Zwolle
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Zwolle - Vlissingen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: