Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen van Zwolle naar Vlissingen

distanceAfstand209 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Zwolle naar Vlissingen leg je reis 209 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Zwolle Stadshagen en arriveren in Vlissingen.

Reistips: Treinreizen van Zwolle naar Vlissingen

Reis eenvoudig met de trein naar Vlissingen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Zwolle naar Vlissingen te reizen.
FAQs

Hoe ver is Vlissingen van Zwolle als ik per trein wil reizen?

De afstand van Zwolle naar Vlissingen per trein is ongeveer 209 km.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte treinstations voor een trip naar Vlissingen naar Zwolle?

Als je per trein van Zwolle naar Vlissingen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Zwolle vertrekken van Zwolle Stadshagen en dat de meeste mensen in Vlissingen uitstappen op Vlissingen.

Waar vind ik de Zwolle treinstation naar Vlissingen? Waar is de Vlissingen treinstation?

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Zwolle Stadshagen, vinden op ongeveer 3.4 km van het stadscentrum van Zwolle. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Vlissingen, heet Vlissingen, en is ongeveer 1.5 km gelegen van zijn stadscentrum.

Als ik aankom in Vlissingen vanuit Zwolle per trein, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Vlissingen?

Veel van onze klanten die een reis naar Vlissingen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Antwerpen of Keulen. Check Omio voor de beste verbindingen van Vlissingen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Kan ik reizen per trein van Zwolle naar Vlissingen met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Zwolle naar Vlissingen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je tren, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de tren van Zwolle naar Vlissingen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de treinreisen in plaats van met de auto van Zwolle naar Vlissingen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Vlissingen vanaf Zwolle. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Zwolle naar Vlissingen en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Zwolle
Vlissingen
Zwolle
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Zwolle - Vlissingen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: