Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over vluchten van Amsterdam naar Birmingham

distanceAfstand460 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 10 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 159
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenFlybe, KLM of easyJet

Met vluchten van Amsterdam naar Birmingham leg je reis 460 km af wat gemiddeld 1 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Flybe, KLM of easyJet. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 159 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 45. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Airport Schiphol en arriveren in Birmingham International Airport.

Luchtvaartmaatschappijen

Reis met KLM tussen Amsterdam en Birmingham

Vind de beste vluchten van Amsterdam naar Birmingham met Omio's reispartners KLM vanaf € 45. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste trip te vergelijken en te boeken.

KLM

KLM is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland en biedt twee soorten tickets voor jouw vlucht van Amsterdam naar Birmingham: economy en business.

Je zoekt een vlotte en gemakkelijke vlucht van Amsterdam naar Birmingham, en kijk uiteraard op Omio voor vluchten bij KLM die deze reis aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar de snelste, vroegste of goedkoopste vlucht voor deze 460 km van Amsterdam naar Birmingham route, Omio maakt het gemakkelijker dan ooit om bij KLM vluchten te vinden tegen betaalbare prijzen, en je kunt ook snel tickets voor vliegtuig online boeken. Bekijk de huidige dienstregelingen voor de vlucht van KLM voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste van Amsterdam naar Birmingham route en relevante ticketinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord), en boek je vlucht van KLM op Omio. Als je zoekt naar vluchten van Amsterdam naar Birmingham in de Omio-app, kun je snel zien of de tickets van KLM mobiele tickets zijn of niet, waardoor het handig voor je is om papierloos op reis te gaan. Met prijzen voor vluchten tussen Amsterdam en Birmingham vanaf € 177 bij KLM, koop je jouw officiële KLM tickets snel en gemakkelijk online bij Omio!

Vluchten van Amsterdam naar Birmingham

Grachten, juweeltjes, bier brouwen: Amsterdam en Birmingham zijn steden die veel gemeen hebben. Bezoekers kunnen de overeenkomsten en verschillen onderzoeken dankzij de frequente directe vluchten van de Nederlandse hoofdstad naar de stad West Midlands. De dagelijkse directe vluchten van Amsterdam naar Birmingham worden verzorgd door een keuze aan luchtvaartmaatschappijen, een nationale luchtvaartmaatschappij en een budget optie. De vliegtijden van Nederland naar de West Midlands zijn ongeveer een uur en 20 minuten, met vluchten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat beschikbaar.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Birmingham. ?

De Nederlandse nationale luchtvaartmaatschappij KLM biedt dagelijks directe vluchten aan van Amsterdam naar Birmingham. Daarnaast vliegt de Britse budgetluchtvaartmaatschappij Flybe rechtstreeks op deze route. Gezien de frequentie van de directe verbindingen met Birmingham zijn indirecte verbindingen op deze korte route geen punt van overweging.

Hoe lang duurt de vlucht van Amsterdam naar Birmingham?

KLM-vertrek vanaf Amsterdam Schiphol kan de 444 km lange route ten westen van de Noordzee naar Birmingham in een uur en 15 minuten afleggen. De meeste Flybe directe vluchten naar Birmingham duren vijf tot tien minuten langer om de Engelse stad te bereiken. Wat de dienstregeling betreft, moet worden opgemerkt dat de Britse tijd een uur achterloopt op de Nederlandse tijd.

Hoeveel vluchten zijn er van Amsterdam naar Birmingham. ?

Op werkdagen zijn er tien directe vluchten naar Birmingham vanaf Amsterdam Schiphol, vijf met KLM en vijf budgetvluchten met Flybe. Op zaterdag zijn er zes directe vertrekken en op zondag negen. De starttijden per weekdag omvatten twee ochtendvluchten, vier vertrekken in de namiddag en vier avondvluchten.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Amsterdam naar Birmingham?

Luchthaven van vertrek: Amsterdam Schiphol Airport ligt 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam, met het openbaar vervoer vanuit het centrum van de stad in 15-20 minuten met de trein of de bus in 30 minuten. Passagiersfaciliteiten op de luchthaven zijn onder andere parkeerplaatsen voor lang en kort verblijf, een bibliotheek, een zakencentrum, fitnessruimte, cadeauwinkels, designerboetieks, internationale restaurants en gratis WiFi.

Aankomst luchthaven: Birmingham International Airport ligt 13 km ten zuidoosten van het centrum van Birmingham, met transfers naar het centrum van Birmingham met snelbussen die 20 minuten rijden of treinen die tien minuten rijden vanaf het station van de luchthaven, die via een monorail met de terminal verbonden zijn. De luchthaventerminal biedt autoverhuurbalies, een business lounge, boekwinkels, juweliers, een voedselsupermarkt, gratis WiFi en wisselkantoren.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Birmingham
Vlieg eenvoudig naar Birmingham. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Birmingham te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een vlucht van Amsterdam naar Birmingham zijn?
De goedkoopste manier om van Birmingham naar Amsterdam te reizen is per vliegtuig en dat hoeft maar € 45 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope vliegtuigtickets van Amsterdam naar Birmingham bij Omio te kopen.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de vlucht van Amsterdam naar Birmingham?
Als je je enkele reis vliegtuigticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de vlucht van Amsterdam naar Birmingham gemiddeld € 159  kost.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Birmingham met de vlucht?
De vlucht afstand van Amsterdam naar Birmingham is circa 460 km.
Hoe lang doet de vlucht van Amsterdam naar Birmingham erover?
De reis per vliegtuig van Amsterdam naar Birmingham duurt gemiddeld 1 h 10 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Amsterdam naar Birmingham.
Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens door reizigers voor een trip naar Birmingham vanaf Amsterdam?

Voordat je je reis van Amsterdam naar Birmingham gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die een vlucht nemen, vertrekken uit Amsterdam van Amsterdam Airport Schiphol en aankomen op Birmingham International Airport in Birmingham.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Amsterdam en Birmingham?

Bij de voorbereiding van je reis naar Birmingham van Amsterdam is het handig om te weten hoe ver de vluchthavens liggen van het centrum. Het populairste vluchthaven in Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol, dat zich bevindt 11.2 km van het centrum. In Birmingham is het populairste vluchthaven Birmingham International Airport en dat ligt 11.4 km van het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vervoer aan van Amsterdam naar Birmingham?
Als je een vlucht neemt van Amsterdam naar Birmingham, biedt Flybe, KLM of easyJet de beste manier om snel naar Birmingham te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Birmingham en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vroeg moet ik vliegtuigtickets reserveren voor Amsterdam naar Birmingham om de beste aanbiedingen te krijgen?
Over het algemeen, raden we aan tickets voor vluchten van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je vliegtuigtickets tussen Amsterdam en Birmingham gaat aanschaffen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 159 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je vliegtuigtickets van Amsterdam naar Birmingham een paar maanden van tevoren te boeken.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Birmingham te reizen per vliegtuig? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Birmingham, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Birmingham per vliegtuig hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Londen, Manchester of Glasgow. Check Omio voor de beste verbindingen van Birmingham naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Amsterdam naar Birmingham?
Als je wilt reizen van Amsterdam naar Birmingham per vliegtuig, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je vliegtuigtickets van Amsterdam naar Birmingham boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je vlucht, zowel voor als tijdens je reis.

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Birmingham

Bekijk gerelateerde reisinformatie: