Aanbevolen vluchten Van Amsterdam Naar Birmingham

Vluchtinformatie voor 4 aug.

Snelste reis

1 u 15 m

Directe vluchten

3

Vluchten per dag

3

Afstand busreis

460 km

There are 3 direct flights between Amsterdam and Birmingham per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 15 minutes.

goedkoopste
snelste
10:00Amsterdam Airport Schiphol1u15 10:15Birmingham International Airport
0 changes
3561Enkele reis
goedkoopste
snelste
21:05Amsterdam Airport Schiphol1u15 21:20Birmingham International Airport
0 changes
3561Enkele reis
goedkoopste
snelste
16:45Amsterdam Airport Schiphol1u15 17:00Birmingham International Airport
0 changes
3561Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
4 aug.
356KLM
do
5 aug.
290KLM
vr
6 aug.
131KLM
za
7 aug.
243KLM
zo
8 aug.
207KLM
ma
9 aug.
207KLM
di
10 aug.
94KLM
wo
11 aug.
177KLM
do
12 aug.
177KLM
vr
13 aug.
152KLM
za
14 aug.
131KLM
zo
15 aug.
52easyJet
ma
16 aug.
94KLM
di
17 aug.
131KLM
wo
18 aug.
111KLM
do
19 aug.
111KLM
vr
20 aug.
111KLM
za
21 aug.
94KLM
zo
22 aug.
111KLM
ma
23 aug.
94KLM

Vluchten van Amsterdam naar Birmingham

Grachten, juweeltjes, bier brouwen: Amsterdam en Birmingham zijn steden die veel gemeen hebben. Bezoekers kunnen de overeenkomsten en verschillen onderzoeken dankzij de frequente directe vluchten van de Nederlandse hoofdstad naar de stad West Midlands. De dagelijkse directe vluchten van Amsterdam naar Birmingham worden verzorgd door een keuze aan luchtvaartmaatschappijen, een nationale luchtvaartmaatschappij en een budget optie. De vliegtijden van Nederland naar de West Midlands zijn ongeveer een uur en 20 minuten, met vluchten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat beschikbaar.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Birmingham. ?

De Nederlandse nationale luchtvaartmaatschappij KLM biedt dagelijks directe vluchten aan van Amsterdam naar Birmingham. Daarnaast vliegt de Britse budgetluchtvaartmaatschappij Flybe rechtstreeks op deze route. Gezien de frequentie van de directe verbindingen met Birmingham zijn indirecte verbindingen op deze korte route geen punt van overweging.

Hoe lang duurt de vlucht van Amsterdam naar Birmingham?

KLM-vertrek vanaf Amsterdam Schiphol kan de 444 km lange route ten westen van de Noordzee naar Birmingham in een uur en 15 minuten afleggen. De meeste Flybe directe vluchten naar Birmingham duren vijf tot tien minuten langer om de Engelse stad te bereiken. Wat de dienstregeling betreft, moet worden opgemerkt dat de Britse tijd een uur achterloopt op de Nederlandse tijd.

Hoeveel vluchten zijn er van Amsterdam naar Birmingham. ?

Op werkdagen zijn er tien directe vluchten naar Birmingham vanaf Amsterdam Schiphol, vijf met KLM en vijf budgetvluchten met Flybe. Op zaterdag zijn er zes directe vertrekken en op zondag negen. De starttijden per weekdag omvatten twee ochtendvluchten, vier vertrekken in de namiddag en vier avondvluchten.

Wat zijn de vertrek- en aankomstluchthavens voor vluchten van Amsterdam naar Birmingham?

Luchthaven van vertrek: Amsterdam Schiphol Airport ligt 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam, met het openbaar vervoer vanuit het centrum van de stad in 15-20 minuten met de trein of de bus in 30 minuten. Passagiersfaciliteiten op de luchthaven zijn onder andere parkeerplaatsen voor lang en kort verblijf, een bibliotheek, een zakencentrum, fitnessruimte, cadeauwinkels, designerboetieks, internationale restaurants en gratis WiFi.

Aankomst luchthaven: Birmingham International Airport ligt 13 km ten zuidoosten van het centrum van Birmingham, met transfers naar het centrum van Birmingham met snelbussen die 20 minuten rijden of treinen die tien minuten rijden vanaf het station van de luchthaven, die via een monorail met de terminal verbonden zijn. De luchthaventerminal biedt autoverhuurbalies, een business lounge, boekwinkels, juweliers, een voedselsupermarkt, gratis WiFi en wisselkantoren.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Birmingham
Vlieg eenvoudig naar Birmingham. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Birmingham te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Amsterdam naar Birmingham?
Vlucht tickets van Amsterdam naar Birmingham zijn al verkrijgbaar vanaf € 131 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze vlucht tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat kost de vlucht van Amsterdam naar Birmingham gemiddeld?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 256 uit voor de vlucht van Amsterdam naar Birmingham. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Birmingham from Amsterdam.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Birmingham met de vlucht?
Als je reist van Amsterdam naar Birmingham per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Birmingham van ongeveer 460 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoe lang doet de vlucht van Amsterdam naar Birmingham erover?
Als je reist per vlucht, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare vlucht van Amsterdam naar Birmingham. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Birmingham te reizen: de gemiddelde reisduur per vlucht is 1 h 15 min.
Welk kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Amsterdam to Birmingham?

Als je per vlucht reist van Amsterdam naar Birmingham is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, van Amsterdam vertrekken vanaf Amsterdam Airport Schiphol en dat de meeste mensen landen in in Birmingham op Birmingham International Airport.

Waar kan ik vertrekken van Amsterdam naar Birmingham vlucht?

Bij de voorbereiding van je reis naar Birmingham van Amsterdam is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol, dat zich bevindt op (0 km) van het centrum. In Birmingham is het populairste Birmingham International Airport en dat ligt 0 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Amsterdam naar Birmingham te komen?
Als je de vlucht neemt van Amsterdam naar Birmingham, biedt Flybe, KLM of easyJet de beste manier om snel naar Birmingham te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Birmingham en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik een goedkoop vlucht ticket kopen om te reizen van Amsterdam naar Birmingham?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Amsterdam naar Birmingham per vlucht, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Amsterdam naar Birmingham in de Omio app.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Birmingham vanuit Amsterdam per vlucht, zijn er dan in de buurt van Birmingham nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Birmingham per vlucht hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Londen, Manchester of Glasgow. Check Omio voor de beste verbindingen van Birmingham naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Birmingham

Bekijk gerelateerde reisinformatie: