Vlucht van Amsterdam naar Boedapest

di 15 jun.
+ Add Return

The recommended flight from Amsterdam to Boedapest

Showing flight information for 15 jun.

Snelste reis

1 u 55 m

Directe vluchten

2

Vluchten per dag

8

Afstand busreis

1146 km

There are 2 direct flights between Amsterdam and Boedapest per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 55 minutes.

goedkoopste
10:45Amsterdam Airport Schiphol6u20 17:05Boedapest
1 changes
1821Enkele reis
2e goedkoopste
06:40Amsterdam Airport Schiphol4u50 11:30Boedapest
1 changes
3681Enkele reis
2e goedkoopste
20:35Amsterdam Airport Schiphol14u55 11:30Boedapest
1 changes
3681Enkele reis
16:30Amsterdam Airport Schiphol19u00 11:30Boedapest
1 changes
3701Enkele reis
14:30Amsterdam Airport Schiphol21u00 11:30Boedapest
1 changes
3701Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Amsterdam naar Boedapest

Gem. reistijd
6 hour.other 31 minute.other
Gem. vliegticket: 109
Vertrek vluchten:Amsterdam
Aankomst vluchten:Boedapest
Afstand:1146 km
Vliegmaatschappijen:Eurowings, Lufthansa, Lufthansa Cityline , Lot Polish Airlines, Swiss, KLM, Air France, Edelweiss Air, easyJet

Vluchten van Amsterdam naar Boedapest

Wil je van Amsterdam naar Boedapest vliegen, dan is het handig om te weten dat er regelmatig vluchten gaan. Dagelijks heb je meer dan 150 opties om uit te kiezen. Vier à vijf van deze vluchten zijn rechtstreeks. Wist je dat je met een rechtstreekse vliegreis al binnen 2 uur in Boedapest kunt zijn? Kijk snel bij Omio om de snelste én de goedkoopste vliegreis te vinden.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Boedapest?

Er zijn in totaal meer dan dertig luchtvaartmaatschappijen die een vlucht van Amsterdam naar Boedapest aanbieden. Voor een directe vliegreis kun je terecht bij KLM en prijsvechter easyJet. Plan nu je reis en bestel je favoriete vliegtuigtickets snel en goedkoop online via Omio.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Boedapest?

De snelste vlucht van Amsterdam naar Boedapest doet er nog geen 2 uur over. Kies je voor een vliegtuig met tussenstop, dan moet je rekenen op een reistijd van minimaal 3 uur.

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Boedapest?

Elke dag vertrekken er meer dan 150 vliegtuigen vanuit Amsterdam in de richting van Boedapest. Een klein aantal daarvan gaat rechtstreeks. KLM biedt doorgaans vier van deze vluchten per dag aan. Met easyJet kun je twee à drie keer per week zonder overstappen naar Boedapest reizen.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Boedapest?

Luchthaven van vertrek: Je vlucht van Amsterdam naar Boedapest vertrekt vanaf luchthaven Schiphol. Dit is een grote internationale luchthaven met diverse restaurants, winkels, gratis wifi en een eigen treinstation. Per trein bedraagt de reistijd van Amsterdam Centraal naar Schiphol Airport ongeveer 16 minuten. Wie met de auto komt, kan gebruikmaken van een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. Ook de bus en de taxi brengen je snel en eenvoudig vanuit het stadscentrum naar Schiphol.

Luchthaven van aankomst: Boedapest Airport ligt in het noorden van Hongarije. De ligging is uitstekend; er zijn diverse snelwegen die de luchthaven met de stad verbinden. Op de luchthaven kun je gemakkelijk een auto huren. Daarmee reis je binnen ongeveer 35 minuten naar het hart van Boedapest. Ook vanuit het metrostation vertrekt elke 7 à 8 minuten een metro in deze richting. Reis je per bus, dan kun je vanaf Terminal 2 de bus 100E nemen of gebruikmaken van de busdienst miniBUD.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Boedapest
Vlieg eenvoudig naar Boedapest. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Boedapest te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig vlucht ticket van Amsterdam naar Boedapest?
Het goedkoopst mogelijke vlucht ticket van Amsterdam naar Boedapest is € 163. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Boedapest boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vlucht tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat is de prijs van een vlucht kaartje van Amsterdam naar Boedapest?
Het boeken van vlucht tickets naar Boedapest van Amsterdam kost gemiddeld € 163. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar Boedapest te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Wat is de afstand naar Boedapest van Amsterdam per vlucht?
Als je reist van Amsterdam naar Boedapest per vlucht, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Boedapest van ongeveer 1145 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope vlucht tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Boedapest per vlucht?
De reisduur per vlucht van Amsterdam naar Boedapest kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 5 h 20 min.
Wat zijn de meest gebruikte door reizigers voor een trip naar Boedapest vanaf Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Amsterdam naar Boedapest, vertrekken meestal van Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam and komen aan op Budapest Ferenc Liszt International Airport in Boedapest. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Boedapest te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar zijn de in Amsterdam en Boedapest?

Bij de voorbereiding van je reis naar Boedapest van Amsterdam is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol, dat zich bevindt op (0 km) van het centrum. In Boedapest is het populairste Budapest Ferenc Liszt International Airport en dat ligt 0 km van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Amsterdam van Boedapest?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Boedapest kun je een vlucht nemen van Wizz Air, easyJet, KLM, Transavia Airlines, Eurowings, Lufthansa, Lot Polish Airlines, Austrian Airlines, Air France of Brussels Airlines. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Boedapest om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik een route per vlucht van Amsterdam naar Boedapest zonder overstap?
Als je een goedkoop vlucht ticket wilt kopen om rechtstreeks van Amsterdam naar Boedapest te reizen, zou je je vlucht tickets van KLM kunnen nemen voor deze route. Ook kun je op Omio checken voor ander beschikbaar vervoer tussen deze twee steden en kun je de mogelijkheden om in Boedapest te komen naar jouw wensen combineren.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Amsterdam naar Boedapest?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Amsterdam naar Boedapest. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Amsterdam naar Boedapest zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik aankom in Boedapest vanuit Amsterdam per vlucht, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Boedapest?
Je vlucht trip van Amsterdam naar Boedapest hoeft niet te eindigen in Boedapest. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Boedapest die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Wenen, Praag of Bratislava. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Wenen, Praag of Bratislava te gaan op Omio!