Vlucht van Amsterdam naar Genua

di 15 jun.
+ Add Return

The recommended flight from Amsterdam to Genua

Showing flight information for 15 jun.

4 undefined 35 undefined

-

8

935 undefined

There are 0 direct flights between Amsterdam and Genua per day, with the fastest journey taking just 4 hours and 35 minutes.

lps.recommendedResults.journey.intentLabel
12:15Amsterdam Airport Schiphol10h30 22:45Genua
1 changes
1691One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
14:25Amsterdam Airport Schiphol8h20 22:45Genua
1 changes
3481One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
14:25Amsterdam Airport Schiphol8h20 22:45Genua
1 changes
3711One-way
lps.recommendedResults.journey.intentLabel
09:35Amsterdam Airport Schiphol4h35 14:10Genua
1 changes
4951One-way
20:35Amsterdam Airport Schiphol17h35 14:10Genua
1 changes
3711One-way

These companies trust us. We sell their tickets all in one place.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

COMPARE Prices across different modes

ma
14 jun.
110Alitalia Cityliner
di
15 jun.
169Alitalia Cityliner
wo
16 jun.
87Alitalia
zo
20 jun.
87Alitalia
flight

seo.routeSummaryBox.subheadline

seo.routeSummaryBox.heading.flight

seo.routeSummaryBox.duration.flight
10 hour.other 48 minute.other
seo.routeSummaryBox.price.flight: 100
seo.routeSummaryBox.departure.flight:Amsterdam
seo.routeSummaryBox.arrival.flight:Genua
seo.routeSummaryBox.distance.flight:935 km
seo.routeSummaryBox.providers.flight:Alitalia Cityliner, Alitalia, KLM, Air France, easyJet

Vluchten van Amsterdam naar Genua

Iedere dag kun je naar de Italiaanse havenstad Genua vliegen. Deze plaats ligt aan de Ligurische Zee in Noord-Italië. Met een rechtstreekse vlucht ben je vanaf Amsterdam Airport Schiphol binnen twee uur op Aeroporto di Genova, ofwel de luchthaven van Genua. Voor goedkope vliegtickets kun je kiezen uit meerdere luchtvaartmaatschappijen.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Genua?

KLM biedt een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Genua. Vliegtickets met maximaal een overstap worden ook door KLM aangeboden en door onder andere Air France, Lufthansa Cityline, Alitalia en Vueling Airlines.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Genua?

Een rechtstreekse vliegreis van Amsterdam naar Genua duurt 1 uur en 45 minuten. Met een overstap ben je minimaal 3 uur en 20 minuten onderweg. Hierbij zit een wachttijd van 50 minuten op het vliegveld van München. Vanaf Aeroporto di Genova brengt het openbaar vervoer je in 21 minuten naar de binnenstad.

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Genua?

Dagelijks vertrekt er rond 11.45 uur een vliegtuig rechtstreeks van Amsterdam naar Genua. Vluchten met een overstap gaan bijna ieder uur. De eerste stijgt op rond 7.00 uur en de laatste omstreeks 20.00 uur.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Genua?

Luchthaven van vertrek is Amsterdam Airport Schiphol. Hier zijn een treinstation, parkeerruimtes, veel winkels en een grote keuze aan horecagelegenheden.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Genua
Vlieg eenvoudig naar Genua. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Genua te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope vlucht tickets van Amsterdam naar Genua?
Vlucht tickets van Amsterdam naar Genua zijn al verkrijgbaar vanaf € 87 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze vlucht tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vlucht van Amsterdam naar Genua?
Reizen per vlucht van Amsterdam naar Genua kost gemiddeld € 113. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Genua van Amsterdam per vlucht?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Genua, is het handig om te weten dat Genua ongeveer 934 km is van Amsterdam als je reist per vlucht. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Genua, is het het beste om je vlucht tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde reistijd per vlucht van Amsterdam naar Genua?
Als je reist per vlucht, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare vlucht van Amsterdam naar Genua. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Genua te reizen: de gemiddelde reisduur per vlucht is 5 h 5 min.
Vanaf welk in Amsterdam moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vlucht van Amsterdam naar Genua? Naar welk in Genua moet ik reizen?

Voordat je je reis van Amsterdam naar Genua gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die een vlucht nemen, vertrekken uit Amsterdam van Amsterdam Airport Schiphol en aankomen op Genoa Airport in Genua.

Waar vind ik dichtbij het centrum in Amsterdam en in Genua?

Als je vertrekt van Amsterdam, hou er dan rekening mee dat, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Amsterdam Airport Schiphol is, dat 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Genua te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste in Genua Genoa Airport is, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Genua aanbieden?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Genua kun je een vlucht nemen van KLM, easyJet of Vueling. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Genua om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Amsterdam naar Genua?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Genua, enkele reis of retour, per vlucht. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Genua vanuit Amsterdam per vlucht, zijn er dan in de buurt van Genua nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Genua aankomen per vlucht, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Milaan, Rome of Nice. Als je erover denkt om Milaan, Rome of Nice te verkennen vanuit Genua, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Genua

Bekijk gerelateerde reisinformatie: