VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
316Transavia Airlines
zo
17 okt.
181Transavia Airlines
di
19 okt.
71Transavia Airlines
vr
22 okt.
118Transavia Airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vluchten van Amsterdam naar Girona

Het is bijna iedere dag mogelijk om van Nederland naar de Costa Brava te vliegen. Er gaat namelijk op zes dagen van de week een vlucht van Amsterdam naar Girona. Hierbij zitten ook directe vliegreizen. Met een non-stopvlucht vlieg je in 2 uur naar je bestemming.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Girona?

Transavia is de luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Girona uitvoert. Voor vliegreizen met één of meerdere overstappen kun je ook kiezen voor Turkish Airlines of easyJet. Bij Omio vind je vliegtickets voor alle vluchten.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Girona?

Met een directe vlucht van Amsterdam naar Girona duurt je reis 2 uur. Kies je voor een overstap dan ben je minimaal 14 uur en 50 minuten onderweg. Je vliegtuig landt op Girona Costa Brava Airport, dat op ruim 15 kilometer van Girona ligt. Vanaf het vliegveld rijden er bussen in circa 20 minuten naar het centrum toe.

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Girona?

De rechtstreekse vliegreizen naar Girona vertrekken circa vijf keer per week. In de zomermaanden wordt de frequentie opgevoerd. Je kunt dan dagelijks goedkoop naar de Costa Brava vliegen.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Girona?

Luchthaven van vertrek: Het vliegtuig naar Girona stijgt op van Amsterdam Airport Schiphol. Deze luchthaven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op het vliegveld zijn allerlei faciliteiten, zoals restaurants, cafés en winkels. Ook kun je gratis wifi gebruiken en in de lounges zijn er internet centres met pc's.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Gerona
Vlieg eenvoudig naar Gerona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Gerona te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke vlucht ticket van Amsterdam naar Gerona?
Het goedkoopst mogelijke vlucht ticket van Amsterdam naar Gerona is € 71. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Gerona boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vlucht tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Wat kost de vlucht van Amsterdam naar Gerona gemiddeld?
Vlucht kaartjes van Amsterdam naar Gerona kosten gemiddeld € 171. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Gerona met de vlucht?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Gerona, is het handig om te weten dat Gerona ongeveer 1165 km is van Amsterdam als je reist per vlucht. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Gerona, is het het beste om je vlucht tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Gerona per vlucht?
De reis per vlucht van Amsterdam naar Gerona duurt gemiddeld 2 h. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Amsterdam naar Gerona.
Wat zijn de meest gebruikte door reizigers voor een trip naar Gerona vanaf Amsterdam?

Voordat je je reis van Amsterdam naar Gerona gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die een vlucht nemen, vertrekken uit Amsterdam van Amsterdam Airport Schiphol en aankomen op Girona Costa Brava Airport in Gerona.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Gerona?

Als je de vlucht wilt nemen van Amsterdam, hou er dan rekening mee dat je 11 km moet reizen van het centrum naar het meest gebruikte, Amsterdam Airport Schiphol. Als je aankomt in Gerona per vlucht, hou er dan rekening mee dat je 10 km moet reizen van van het populaire Girona Costa Brava Airport naar het centrum.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Gerona per vlucht?
Als je de vlucht neemt van Amsterdam naar Gerona, biedt Transavia Airlines, Vueling, Ryanair of KLM de beste manier om snel naar Gerona te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Gerona en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Is er een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Gerona?
Als je een rechtstreekse vlucht wilt nemen van Amsterdam naar Gerona, zou je gebruik kunnen maken van Transavia Airlines. Als er geen rechtstreekse verbindingen zijn van Amsterdam naar Gerona, check dan andere beschikbare verbindingen op Omio en combineer de beste aanbiedingen om snel in Gerona te kunnen komen.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Amsterdam naar Gerona?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Amsterdam naar Gerona. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Amsterdam naar Gerona zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik aankom in Gerona vanuit Amsterdam per vlucht, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Gerona?
Veel reizigers die in Gerona aankomen per vlucht, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Barcelona, Madrid of Parijs. Als je erover denkt om Barcelona, Madrid of Parijs te verkennen vanuit Gerona, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Gerona

Bekijk gerelateerde reisinformatie: