Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Amsterdam naar Gerona

distanceAfstand1165 km
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines, Vueling, Ryanair of KLM

Met vluchten van Amsterdam naar Gerona leg je reis 1165 km af met onze reispartners zoals Transavia Airlines, Vueling, Ryanair of KLM. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Airport Schiphol en arriveren in Girona Costa Brava Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Ryanair, Transavia Airlines en Vueling Airlines van Amsterdam naar Gerona

Vind de beste trip van Amsterdam naar Gerona met Omio's partners Ryanair, Transavia Airlines en Vueling Airlines voor een vlucht! Je vindt de beste deals, dienstregelingen en tickets wanneer je de voor jou meest handig route vergelijkt en boekt.

Ryanair
Vueling Airlines
Transavia Airlines

Ryanair is een van de meest populaire budgetmaatschappijen in Europa en biedt goedkope vluchten over het hele continent. Ryanair, opgericht in Ierland, maakt het gemakkelijk om op een vliegtuig te stappen en snel en betaalbaar naar populaire Europese bestemmingen te vliegen. Deze goedkope luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar directe vluchten naar kleinere of secundaire luchthavens, meestal buiten de grote steden om de kosten laag te houden. Alle tarieftypes van Ryanair zijn inclusief een kleine persoonlijke tas. Er gelden meestal extra kosten voor het meenemen van extra handbagage en bagage die je moet inchecken.

Vluchten van Amsterdam naar Girona

Het is bijna iedere dag mogelijk om van Nederland naar de Costa Brava te vliegen. Er gaat namelijk op zes dagen van de week een vlucht van Amsterdam naar Girona. Hierbij zitten ook directe vliegreizen. Met een non-stopvlucht vlieg je in 2 uur naar je bestemming.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Girona?

Transavia is de luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Girona uitvoert. Voor vliegreizen met één of meerdere overstappen kun je ook kiezen voor Turkish Airlines of easyJet. Bij Omio vind je vliegtickets voor alle vluchten.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Girona?

Met een directe vlucht van Amsterdam naar Girona duurt je reis 2 uur. Kies je voor een overstap dan ben je minimaal 14 uur en 50 minuten onderweg. Je vliegtuig landt op Girona Costa Brava Airport, dat op ruim 15 kilometer van Girona ligt. Vanaf het vliegveld rijden er bussen in circa 20 minuten naar het centrum toe.

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Girona?

De rechtstreekse vliegreizen naar Girona vertrekken circa vijf keer per week. In de zomermaanden wordt de frequentie opgevoerd. Je kunt dan dagelijks goedkoop naar de Costa Brava vliegen.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Girona?

Luchthaven van vertrek: Het vliegtuig naar Girona stijgt op van Amsterdam Airport Schiphol. Deze luchthaven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op het vliegveld zijn allerlei faciliteiten, zoals restaurants, cafés en winkels. Ook kun je gratis wifi gebruiken en in de lounges zijn er internet centres met pc's.

Reistips: Vluchten van Amsterdam naar Gerona

Vlieg eenvoudig naar Gerona. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Gerona te reizen.
FAQs

Hoe ver is het van Amsterdam naar Gerona per vliegtuig?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Amsterdam naar Gerona per vliegtuig ongeveer 1165 km  is.

Vanaf welk vluchthaven in Amsterdam moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vliegtuig van Amsterdam naar Gerona? Naar welk vluchthaven in Gerona moet ik reizen?

Onze klanten, die goedkope vliegtuigtickets boeken van Amsterdam naar Gerona, vertrekken meestal van Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam and komen aan op Girona Costa Brava Airport in Gerona. Het is altijd handig om deze vluchthavens in Amsterdam en Gerona te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Waar vind ik vluchthavens dicht bij het centrum in Amsterdam en in Gerona?

Hou er rekening mee dat Amsterdam Airport Schiphol, het meest gebruikte vluchthaven door de reizigers van Omio in Amsterdam ongeveer 11.2 km is van het centrum en dat het vluchthaven in Gerona, het populairst bij reizigers, Girona Costa Brava Airport is, dat 10.6 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Gerona per vliegtuig?

Voor de beste vlucht van Amsterdam naar Gerona, kun je terecht bij de volgende luchtvaartmaatschappijen: Transavia Airlines, Vueling, Ryanair of KLM. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Gerona om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Ik wil per vluchten van Amsterdam naar Gerona. Welke andere plaatsen in de buurt van Gerona zijn het waard om te bezoeken?

Je vliegtuig trip van Amsterdam naar Gerona hoeft niet te eindigen in Gerona. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Gerona die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Barcelona, Madrid of Parijs. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Barcelona, Madrid of Parijs te gaan op Omio!

Kan ik reizen per vliegtuig van Amsterdam naar Gerona met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Amsterdam naar Gerona zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Amsterdam naar Gerona te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Gerona

Bekijk gerelateerde reisinformatie: