Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Amsterdam naar Pisa

distanceAfstand1045 km
durationGemiddelde vluchtduur1 h 55 min
priceGemiddelde vliegtuigticketsprijs€ 45
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines of Vueling

Met vluchten van Amsterdam naar Pisa leg je reis 1045 km af wat gemiddeld 1 h 55 min duurt bij onze reispartners zoals Transavia Airlines of Vueling. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 45 kost, vind je het goedkoopste vliegtuigticket zelfs al voor € 45. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Airport Schiphol en arriveren in Pisa International Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Vlucht van Amsterdam naar Pisa met Vueling Airlines en Transavia Airlines

Voor slechts € 45 kun je reizen met een vlucht tussen Amsterdam en Pisa met Vueling Airlines en Transavia Airlines. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze reis.

Vueling Airlines
Transavia Airlines

Een van de beste manieren om van Amsterdam naar Pisa te reizen is door een vlucht te nemen met Vueling Airlines. Omio helpt je de ideale vlucht tussen Amsterdam en Pisa bij Vueling Airlines te vinden door je de Vueling Airlines huidige dienstregelingen voor de vlucht te laten zien. Wij helpen je ook met informatie voor de vliegtuig, inclusief voorzieningen aan boord en reisinformatie zoals bagagebeleid en de beste prijzen voor de vlucht van Amsterdam naar Pisa trip. Je kunt verwachten tussen Amsterdam en Pisa te reizen op een vlucht met Vueling Airlines. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar vluchten van Amsterdam naar Pisa, kun je meteen controleren of het ticket bij Vueling Airlines een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het vluchthaven. Zodra je die perfecte vlucht hebt gevonden, boek je snel en gemakkelijk je ticket bij Vueling Airlines op Omio en kun je genieten van je aanstaande reis tussen Amsterdam en Pisa!

Vluchten van Amsterdam naar Pisa

Dagelijks heb je tussen de 24 en 40 mogelijkheden om een vlucht van Amsterdam naar Pisa te nemen. Goedkope vliegtickets kun je bij GoEuro veilig online reserveren. Je kunt in 1 uur en 55 minuten al naar Pisa vliegen met een rechtstreekse vlucht, of je kiest een vliegreis met onderweg een tussenstop, waarbij je tussen 3 uur en 35 minuten en zes uur reistijd moet rekenen.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Pisa?

Voor je vlucht van Amsterdam naar Pisa kun je terecht bij Lufthansa, Vueling, Alitalia, Air Malta, KLM, Qatar en Transavia. Transavia is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks op Pisa vliegt.

 

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Pisa?

Kies je voor een rechtstreekse vlucht, dan kan je vliegtuig al na 1 uur en 55 minuten landen. Door weersomstandigheden en andere vertragingen kunnen daar wat minuten bijkomen, dus het is verstandig om daar met je planning rekening mee te houden.

 

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Pisa?

Je kunt vanaf de vroege ochtend tot de late avond een vlucht van Amsterdam naar Pisa nemen, ongeveer 25 tot 40 keer per dag.

 

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Pisa?

Luchthaven van vertrek: Schiphol Airport is de grootste luchthaven van ons land. Bij deze luchthaven kun je op veel plekken veilig parkeren. Schiphol heeft een aantal mooie winkels en goede restaurants en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Reistips: Vluchten van Amsterdam naar Pisa

Vlieg eenvoudig naar Pisa. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Pisa te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Pisa per vliegtuig?

Het goedkoopst mogelijke vliegtuigtickets van Amsterdam naar Pisa is € 45. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Pisa boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je vliegtuigtickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat kost de vlucht van Amsterdam naar Pisa gemiddeld?

De Amsterdam naar Pisa vliegtuigticketsprijs is gemiddeld € 45  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende week.

Hoe ver is Pisa van Amsterdam als ik per vliegtuig wil reizen?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Amsterdam en Pisa per vliegtuig ongeveer 1045 km  is.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam naar Pisa per vliegtuig?

De reisduur per vliegtuig van Amsterdam naar Pisa kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 55 min.

Wat zijn de meest gebruikte vluchthavens in Pisa en in Amsterdam?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Amsterdam naar Pisa, is het heel fijn om tee weten dat Amsterdam Airport Schiphol de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Amsterdam, en dat Pisa International Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Pisa.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Amsterdam en Pisa?

Je kunt de vlucht nemen van Amsterdam op Amsterdam Airport Schiphol, dat zich bevindt 11.2 km van het centrum. Als je aankomt in Pisa met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers Pisa International Airport, dat 2.2 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Pisa aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Pisa te brengen per vliegtuig. Op de route naar Pisa vanuit Amsterdam kun je reizen met Transavia Airlines of Vueling. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken voor de route van Amsterdam naar Pisa, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Is er een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Pisa?

Ja, je kunt kijken of je een directe vluchten van Amsterdam naar Pisa kunt krijgen met Transavia Airlines  zonder te hoeven overstappen. Een directe vlucht nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Wanneer moet ik aanschaffen om de beste deals voor Amsterdam Pisa vliegtuigtickets te krijgen?

Als je een vliegtuigtickets van Amsterdam naar Pisa gaat reserveren in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 45 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je vlucht vooruit koopt voor de beste prijzen. Vliegtuigtickets van Amsterdam naar Pisa zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik wil per vluchten van Amsterdam naar Pisa. Welke andere plaatsen in de buurt van Pisa zijn het waard om te bezoeken?

Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Amsterdam naar Pisa reizen, is Pisa niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Pisa die een bezoek waard zijn, zijn Florence, Rome of Milaan. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Amsterdam naar Pisa per vliegtuig?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Amsterdam naar Pisa zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Amsterdam naar Pisa te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Pisa

Bekijk gerelateerde reisinformatie: