VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
126Transavia Airlines
zo
17 okt.
215Transavia Airlines
ma
18 okt.
261Transavia Airlines
do
21 okt.
52Transavia Airlines
vr
22 okt.
81Transavia Airlines
za
23 okt.
64Transavia Airlines
zo
24 okt.
72Transavia Airlines
ma
25 okt.
83Transavia Airlines
wo
27 okt.
46Transavia Airlines
vr
29 okt.
59Transavia Airlines

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vluchten van Amsterdam naar Pisa

Dagelijks heb je tussen de 24 en 40 mogelijkheden om een vlucht van Amsterdam naar Pisa te nemen. Goedkope vliegtickets kun je bij GoEuro veilig online reserveren. Je kunt in 1 uur en 55 minuten al naar Pisa vliegen met een rechtstreekse vlucht, of je kiest een vliegreis met onderweg een tussenstop, waarbij je tussen 3 uur en 35 minuten en zes uur reistijd moet rekenen.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Pisa?

Voor je vlucht van Amsterdam naar Pisa kun je terecht bij Lufthansa, Vueling, Alitalia, Air Malta, KLM, Qatar en Transavia. Transavia is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks op Pisa vliegt.

 

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Pisa?

Kies je voor een rechtstreekse vlucht, dan kan je vliegtuig al na 1 uur en 55 minuten landen. Door weersomstandigheden en andere vertragingen kunnen daar wat minuten bijkomen, dus het is verstandig om daar met je planning rekening mee te houden.

 

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Pisa?

Je kunt vanaf de vroege ochtend tot de late avond een vlucht van Amsterdam naar Pisa nemen, ongeveer 25 tot 40 keer per dag.

 

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Pisa?

Luchthaven van vertrek: Schiphol Airport is de grootste luchthaven van ons land. Bij deze luchthaven kun je op veel plekken veilig parkeren. Schiphol heeft een aantal mooie winkels en goede restaurants en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Pisa
Vlieg eenvoudig naar Pisa. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Pisa te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan een vlucht van Amsterdam naar Pisa zijn?
Voordelige vlucht tickets van Amsterdam naar Pisa zijn al verkrijgbaar vanaf € 52, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste vlucht tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs van een vlucht kaartje van Amsterdam naar Pisa?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 147 uit voor de vlucht van Amsterdam naar Pisa. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Pisa from Amsterdam.
Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Pisa met de vlucht?
Als je reist per vlucht, hou dan rekening met een afstand tussen Pisa van Amsterdam van ongeveer 1045 km. Als je overweegt een vlucht ticket van Amsterdam naar Pisa te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor vluchten.
Hoe lang duurt het om te reizen van Amsterdam naar Pisa per vlucht?
De reis per vlucht van Amsterdam naar Pisa duurt gemiddeld 1 h 55 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare vluchten van Amsterdam naar Pisa.
Als ik per vlucht wil reizen, welke in Amsterdam en Pisa kan ik dan het beste overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Amsterdam naar Pisa, vertrekken meestal van Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam and komen aan op Pisa International Airport in Pisa. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Pisa te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste in Amsterdam en Pisa?

Als je vertrekt van Amsterdam, hou er dan rekening mee dat, waar de meeste reizigers van Omio gebruik van maken, Amsterdam Airport Schiphol is, dat 11 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om naar Pisa te gaan, is het belangrijk om te weten dat het populairste in Pisa Pisa International Airport is, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Amsterdam van Pisa?
Als je de vlucht neemt van Amsterdam naar Pisa, biedt Transavia Airlines of Vueling de beste manier om snel naar Pisa te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Pisa en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Kan ik een retour vlucht ticket kopen van Amsterdam naar Pisa?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Pisa, enkele reis of retour, per vlucht. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Pisa te reizen per vlucht? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Pisa, die je ook zou kunnen bezoeken.
Je vlucht trip van Amsterdam naar Pisa hoeft niet te eindigen in Pisa. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Pisa die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Florence, Rome of Milaan. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Florence, Rome of Milaan te gaan op Omio!

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Pisa

Bekijk gerelateerde reisinformatie: