Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
flight

Reisoverzicht

Reisinformatie voor vluchten van Amsterdam naar Pisa

Gem. reistijd
4 uren 55 minuten
Gem. vliegticket: 93
Vertrek vluchten:Amsterdam
Aankomst vluchten:Pisa
Afstand:1045 km
Vliegmaatschappijen:Alitalia, Air France, Transavia Airlines

Vluchten van Amsterdam naar Pisa

Dagelijks heb je tussen de 24 en 40 mogelijkheden om een vlucht van Amsterdam naar Pisa te nemen. Goedkope vliegtickets kun je bij GoEuro veilig online reserveren. Je kunt in 1 uur en 55 minuten al naar Pisa vliegen met een rechtstreekse vlucht, of je kiest een vliegreis met onderweg een tussenstop, waarbij je tussen 3 uur en 35 minuten en zes uur reistijd moet rekenen.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Amsterdam naar Pisa?

Voor je vlucht van Amsterdam naar Pisa kun je terecht bij Lufthansa, Vueling, Alitalia, Air Malta, KLM, Qatar en Transavia. Transavia is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks op Pisa vliegt.

 

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Pisa?

Kies je voor een rechtstreekse vlucht, dan kan je vliegtuig al na 1 uur en 55 minuten landen. Door weersomstandigheden en andere vertragingen kunnen daar wat minuten bijkomen, dus het is verstandig om daar met je planning rekening mee te houden.

 

Hoe vaak gaan er vluchten van Amsterdam naar Pisa?

Je kunt vanaf de vroege ochtend tot de late avond een vlucht van Amsterdam naar Pisa nemen, ongeveer 25 tot 40 keer per dag.

 

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Amsterdam en komen ze aan in Pisa?

Luchthaven van vertrek: Schiphol Airport is de grootste luchthaven van ons land. Bij deze luchthaven kun je op veel plekken veilig parkeren. Schiphol heeft een aantal mooie winkels en goede restaurants en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Reistips

Vluchten van Amsterdam naar Pisa
Vlieg eenvoudig naar Pisa. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Pisa te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig vlucht ticket van Amsterdam naar Pisa?
Vlucht tickets van Amsterdam naar Pisa zijn al verkrijgbaar vanaf € 58 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze vlucht tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per vlucht van Amsterdam naar Pisa?
Vlucht kaartjes van Amsterdam naar Pisa kosten gemiddeld € 72. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is het van Amsterdam naar Pisa per vlucht?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Amsterdam naar Pisa, is het handig om te weten dat Pisa ongeveer 1045 km is van Amsterdam als je reist per vlucht. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Amsterdam naar Pisa, is het het beste om je vlucht tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam to Pisa per vlucht?
De reisduur per vlucht van Amsterdam naar Pisa kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 7 h 55 min.
Vanaf welk in Amsterdam moet ik vertrekken voor mijn geplande reis per vlucht van Amsterdam naar Pisa? Naar welk in Pisa moet ik reizen?

Onze klanten, die goedkope vlucht tickets boeken van Amsterdam naar Pisa, vertrekken meestal van Amsterdam Airport Schiphol in Amsterdam and komen aan op Pisa International Airport in Pisa. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Pisa te weten voor je aan boord gaat voor je reis per vlucht.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Pisa?

Bij de voorbereiding van je reis naar Pisa van Amsterdam is het handig om te weten hoe ver de liggen van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Airport Schiphol, dat zich bevindt op (0 km) van het centrum. In Pisa is het populairste Pisa International Airport en dat ligt 0 km van het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Amsterdam naar Pisa?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Pisa kun je een vlucht nemen van Transavia Airlines of Vueling. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Pisa om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik de beste deals om vlucht tickets te koppen van Amsterdam naar Pisa?
Bespaar geld en laat Omio de beste vlucht tickets enkele reis of retour zoeken van Amsterdam naar Pisa. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Amsterdam naar Pisa zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Pisa vanuit Amsterdam per vlucht, zijn er dan in de buurt van Pisa nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per vlucht van Amsterdam naar Pisa reizen, is Pisa niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Pisa die een bezoek waard zijn, zijn Florence, Rome of Milaan. Check Omio voor goedkope vlucht tickets naar een van deze topbestemmingen!

Alternatieven voor vluchten Amsterdam - Pisa

Bekijk gerelateerde reisinformatie: