VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
194Eurostar
56Union Ivkoni International
ma
24 jan.
154Eurostar
Vind prijzen
di
25 jan.
131Eurostar
Vind prijzen
wo
26 jan.
113Eurostar
Vind prijzen
do
27 jan.
154Eurostar
Vind prijzen
vr
28 jan.
240Eurostar
48Union Ivkoni International
za
29 jan.
131Eurostar
Vind prijzen
zo
30 jan.
240Eurostar
46Union Ivkoni International
ma
31 jan.
154Eurostar
Vind prijzen
di
1 feb.
131Eurostar
Vind prijzen
wo
2 feb.
113Eurostar
Vind prijzen
do
3 feb.
131Eurostar
Vind prijzen
vr
4 feb.
240Eurostar
46Union Ivkoni International
za
5 feb.
113Eurostar
Vind prijzen
zo
6 feb.
113Eurostar
46Union Ivkoni International
ma
7 feb.
79Eurostar
Vind prijzen
di
8 feb.
67Eurostar
Vind prijzen
wo
9 feb.
79Eurostar
Vind prijzen
do
10 feb.
79Eurostar
Vind prijzen
vr
11 feb.
96Eurostar
46Union Ivkoni International

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Informatie over vluchten van Antwerpen naar Londen

distanceAfstand316 km
changesDirecte vluchtJa
carriersLuchtvaartmaatschappijenBritish Airways, Flybe, Brussels Airlines, Stobart Air, WOW Air, KLM, Island Air, Cityjet of Condor Flugdienst

Met vluchten van Antwerpen naar Londen leg je reis 316 km af met onze reispartners zoals British Airways, Flybe, Brussels Airlines, Stobart Air, WOW Air, KLM, Island Air, Cityjet of Condor Flugdienst. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp International Airport en arriveren in London Heathrow Airport.

Vluchten van Antwerpen naar Londen

Voor een vlucht van Antwerpen naar Londen heb je dagelijks de keuze uit ongeveer 5 tot 20 vertrektijden. Een directe vlucht heeft een reistijd van ongeveer 55 minuten. Een vliegreis met overstap duurt tussen de 8 uur en 25 minuten tot 27 uur en 20 minuten.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden er vliegtickets aan van Antwerpen naar Londen?

Voor een vlucht van Antwerpen naar Londen kun je kiezen tussen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Denk hierbij onder andere aan: Flybe, JetairFly, EasyJet, Eurowings, British Airways, Lufthansa, Wizz Air en OpenSkies. Bij Omio koop je heel eenvoudig goedkope tickets voor een vliegreis met één van deze luchtvaartmaatschappijen.

Wat is de reistijd van Antwerpen naar Londen?

Met Flybe kun je een vliegtuig nemen dat in ongeveer 55 minuten rechtstreeks naar Londen gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om te vliegen met één of meerdere overstapmomenten. Deze duren ongeveer tussen de 8 uur en 25 minuten tot ruim 27 uur.

Hoe vaak gaan er vluchten van Antwerpen naar Londen?

Er zijn dagelijks tussen de 5 en 20 vluchten van Antwerpen naar Londen. Dit kunnen rechtstreekse vliegreizen zijn, maar ook vliegreizen waarbij je onderweg moet overstappen.

Vanaf welke luchthavens vertrekken vluchten in Antwerpen en komen ze aan in Londen?

Luchthaven van vertrek: De internationale luchthaven van Antwerpen is vanaf het centraal station van Antwerpen met de bus of de metro te bereiken. Hier doe je ongeveer 30 minuten over. De luchthaven van Antwerpen beschikt over diverse bars, restaurants en winkels. Bovendien is er gratis wifi aanwezig op de hele luchthaven.

Reistips: Vluchten van Antwerpen naar Londen

Vlieg eenvoudig naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Londen te reizen.
FAQs

Hoe ver is Londen van Antwerpen als ik per vliegtuig wil reizen?

De afstand van van Antwerpen naar Londen per vliegtuig is bij benadering 316 km.

Welk vluchthavens kan ik het beste overwegen voor mijn geplande reis van Antwerpen to Londen?

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Antwerpen naar Londen, is het heel fijn om tee weten dat Antwerp International Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Antwerpen, en dat London Heathrow Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Londen.

Hoe ver van het centrum zijn de belangrijkste vluchthavens in Antwerpen en Londen?

Je kunt de vlucht nemen van Antwerpen op Antwerp International Airport, dat zich bevindt 5.3 km van het centrum. Als je aankomt in Londen met vliegtuig, is de meest gebruikte vluchthaven door reizigers London Heathrow Airport, dat 23 km van het centrum ligt.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn actief op de route van Antwerpen van Londen?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Antwerpen naar Londen te brengen per vliegtuig. Op de route naar Londen vanuit Antwerpen kun je reizen met British Airways, Flybe, Brussels Airlines, Stobart Air, WOW Air, KLM, Island Air, Cityjet of Condor Flugdienst. Maar het is altijd goed om alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen te checken voor de route van Antwerpen naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Antwerpen per vliegtuig, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Antwerpen naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte vluchten kopen met de Omio-app als ik een vliegtuig wil nemen van Antwerpen naar Londen?

Je kunt makkelijk goedkope vliegtuigtickets van Antwerpen naar Londen zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je vlucht, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de vlucht van Antwerpen naar Londen te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.