Vliegtickets zoeken van Antwerpen naar Parijs

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Vliegtickets vergelijken: Antwerpen naar Parijs Vluchten

distanceAfstand301 km
changesDirecte vluchtNee
carriersLuchtvaartmaatschappijenTransavia Airlines, Jetairfly of Flybe

Met vluchten van Antwerpen naar Parijs leg je reis 301 km af met onze reispartners zoals Transavia Airlines, Jetairfly of Flybe. Er zijn directe vliegdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Antwerp International Airport en arriveren in Paris Charles de Gaulle Airport.

Luchtvaartmaatschappijen: Transavia Airlines vluchten van Antwerpen Parijs

Reis met vluchten tussen Antwerpen en Parijs met Transavia Airlines op Omio. Bij het vergelijken van dienstregelingen en tickets laten we je ook andere opties zien met meerdere aansluitingen of andere reisopties, indien beschikbaar.

Transavia Airlines

Transavia Airlines is een Nederlandse low-cost-luchtvaartmaatschappij en voor jouw volgende vlucht van Antwerpen naar Parijs kun je kiezen tussen de tickets: Basic, Plus of Max.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke van Antwerpen naar Parijs met Transavia Airlines! Als officiële reispartner van Transavia Airlines kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de vlucht bij Transavia Airlines. Ook de beste routes van Antwerpen naar Parijs kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Transavia Airlines van Antwerpen naar Parijs dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Transavia Airlines kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het vluchthaven te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je vlucht tussen Antwerpen en Parijs enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de van Antwerpen naar Parijs met gemak en comfort op een vlucht van Transavia Airlines.

Reistips: vluchten van Antwerpen naar Parijs

Vlieg eenvoudig naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Antwerpen naar Parijs te reizen.
FAQs
Je moet erop rekenen ongeveer 301 km  af te leggen van Antwerpen naar Parijs per vliegtuig.

Voordat je aan boord gaat voor je reis per vliegtuig van Antwerpen naar Parijs, is het heel fijn om tee weten dat Antwerp International Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die vertrekken van Antwerpen, en dat Paris Charles de Gaulle Airport de populairste vluchthaven is voor reizigers die aankomen in Parijs.

Hou er rekening mee dat Antwerp International Airport, het meest gebruikte vluchthaven door de reizigers van Omio in Antwerpen ongeveer 5.3 km is van het centrum en dat het vluchthaven in Parijs, het populairst bij reizigers, Paris Charles de Gaulle Airport is, dat 34.2 km van het centrum ligt.

Als je een vlucht neemt van Antwerpen naar Parijs, biedt Transavia Airlines, Jetairfly of Flybe de beste manier om snel naar Parijs te gaan. Je kunt ook alle mogelijke luchtvaartmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Antwerpen naar Parijs en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Voor veel van onze klanten die per vliegtuig van Antwerpen naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope vliegtuigtickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je wilt reizen van Antwerpen naar Parijs per vliegtuig, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je vliegtuigtickets van Antwerpen naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je vlucht, zowel voor als tijdens je reis.

Meer reisopties per vliegtuig van Antwerpen naar Parijs

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal